推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

36 12
發新話題

深圳太平洋遊記

深圳太平洋遊記

話說前個周去呢度, 舊地重遊, 好先來一個鬆腿, 點之個技師一路都冇進攻小弟, 最後都係吃白果, 好啦諗住係做太平洋式時候來報仇, 技師樣子一般, 好瘦, 一路同佢吹水, 好好傾, 到最後15分鐘, 佢突然問你以前做個呢式未? 我話, 我係老客, 梗係做過啦, 之後佢開始向小弟旁邊進攻, 但到一半又停左, 突然又話噢到鐘要報鐘, 問我加吾加鐘, 我心諗你都係毘9我, 所以我就話要緊時間, 就係咁, 咩野都吃吾到, 請問太平洋式轉左玩法咩?  冇得驚喜的嗎?  前兩年初初出時係有得玩的....最後我都唯有簽5草比佢....走人

这是技师的惯常技俩!问你做过没就是看如果你是初哥就什洶]不用做。或者你少少,等你吊住瘾,加钱仲要又求又西才摸摸小雀。

如果是老客,就慢慢做,到{砥C焗你加砥I

引用:
原帖由 ahyan 於 2012-11-22 00:09 發表
話說前個周去呢度, 舊地重遊, 好先來一個鬆腿, 點之個技師一路都冇進攻小弟, 最後都係吃白果, 好啦諗住係做太平洋式時候來報仇, 技師樣子一般, 好瘦, 一路同佢吹水, 好好傾, 到最後15分鐘, 佢突然問你以前做個呢式未 ...
虾你好人。。签十蚊比拒就差吴多。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-11-22 10:52 發表
这是技师的惯常技俩!问你做过没就是看如果你是初哥就什洶]不用做。或者你少少,等你吊住瘾,加钱仲要又求又西才摸摸小雀。

如果是老客,就慢慢做,到 ...
咁即是, 因為我係老客, 所以佢尊登做到到鐘, 之後焗我加鐘?  如果我話係新客咁佢可能吾攪小鵻, 是嗎?  但以前真係吾係咁....jc會自動做的...
咁如果再去, 我應該點應付?

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-22 11:33 發表

祐A好人。。签十蚊比拒就差u多。。
你講得....

回復 4# 的帖子

自己計畤,中場要求,佢就冇借口,提她要前列腺保健,佢一定跟你做,希望多的打賞.

回復 1# 的帖子

還有做鬆腿要在vip 或個人房做,因為她們可分多些种錢,自然識造,最好帶備老毛,一定有驚喜。

引用:
原帖由 garylock 於 2012-11-23 23:39 發表
還有做鬆腿要在vip 或個人房做,因為她們可分多些种錢,自然識造,最好帶備老毛,一定有驚喜。
師兄我今次已經在vip房做啦, 但係條jc好哪正經, 連掂都掂吾到小弟邊皮......我都有暗示我有對芫式之類的東西有興趣, 但佢就冇進一步, 仲要屈左我加一個鐘, 最後都吃蕉.....主席已經係我身邊(雖然佢吾知道)......

引用:
原帖由 garylock 於 2012-11-23 23:33 發表
自己計畤,中場要求,佢就冇借口,提她要前列腺保健,佢一定跟你做,希望多的打賞.
咁宜家通常咩價? 我記得兩年前做過真係298全包....的

點解唔正正經經dup個邪骨呢 ?
無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 8# 的帖子

可能看技師,上星期二,我原想正經按腳(因住在萬象城,晚上無料),所以選基本按腳在大堂邊,但索技師表示VIP房服務好些,馬上升級,最後加了一張主席比技師和付二百五十人仔,十分滿意。

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-11-26 11:45 發表
點解唔正正經經dup個邪骨呢 ?
其實宜家/骨都吾係咁/, 因為好似好幾個場都不行, d囡真係冇以前咁有耐性同你rpp, 同你dup, 只係呼顯你dup兩野, 然後就要你出.....又話呢樣吾比個野吾比....
總之就佢經貴過客人....

引用:
原帖由 garylock 於 2012-11-26 12:24 發表
可能看技師,上星期二,我原想正經按腳(因住在萬象城,晚上無料),所以選基本按腳在大堂邊,但索技師表示VIP房服務好些,馬上升級,最後加了一張主席比技師和付二百五十人仔,十分滿意。
咁好係邊度按啊?  250是包房費和鐘錢及小費?

回復 13# 的帖子

太平洋。RMB 250 included all the charges plus round-up tips.  Besides I give RMB 100 to BG in the room.

引用:
原帖由 garylock 於 2012-11-26 19:59 發表
太平洋。RMB 250 included all the charges plus round-up tips.  Besides I give RMB 100 to BG in the room.
勁....請問你玩鬆腿定按腳?

引用:
原帖由 garylock 於 2012-11-26 19:59 發表
都o係上海玩,好耐冇o係深圳DUP,250+100,VIP房,HJ埋,呢個叫乜項目呢?

引用:
原帖由 邪骨精 於 2012-11-30 11:14 發表

都o係上海玩,好耐冇o係深圳DUP,250+100,VIP房,HJ埋,呢個叫乜項目呢?
理論上講叫vip房鬆腿, 不過我吾知這位師兄是不是玩這個

引用:
原帖由 ahyan 於 2012-11-22 00:09 發表
話說前個周去呢度, 舊地重遊, 好先來一個鬆腿, 點之個技師一路都冇進攻小弟, 最後都係吃白果, 好啦諗住係做太平洋式時候來報仇, 技師樣子一般, 好瘦, 一路同佢吹水,太好好傾, 到最後15分鐘, 佢突然問你以前做個呢式未 ...
typ式你簽50 tips技師有無黑面ar!

引用:
原帖由 longsomeone 於 2012-11-30 18:54 發表
typ式你簽50 tips技師有無黑面ar!
好奇怪, 就係冇, 佢亦都係冇一路遊稅我要加鐘, 又冇示意加鐘有驚喜, 我話今日有些忙要走, 佢就冇出聲了, 所以我吾知係咪tpy式變種了....

引用:
原帖由 ahyan 於 2012-12-10 16:51 發表

好奇怪, 就係冇, 佢亦都係冇一路遊稅我要加鐘, 又冇示意加鐘有驚喜, 我話今日有些忙要走, 佢就冇出聲了, 所以我吾知係咪tpy式變種了....
tpy 式是搵老襯的,十個囡囡有九個係搞興你之後冇野玩的,或者開天殺價 r 你小費.....第十個是好醜樣的。

好耐之前試過一次之後就冇再試了。
[img=247,181][/img]

都一性…都系骗人

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-12-11 12:01 發表

tpy 式是搵老襯的,十個囡囡有九個係搞興你之後冇野玩的,或者開天殺價 r 你小費.....第十個是好醜樣的。

好耐之前試過一次之後就冇再試了。
宜家咁能賤架, 最初出個時真係好純架, 吾會r小費及玩野

回復 1# 的帖子

Well TPY is a trick to tempt customer to think there might be goodies, the fact is, money you pay + tips 200 + they asked for, you can do it in DG with round trip transportation incld already.....

引用:
原帖由 paopaopaopao 於 2012-12-24 13:52 發表
Well TPY is a trick to tempt customer to think there might be goodies, the fact is, money you pay + tips 200 + they asked for, you can do it in DG with round trip transportation incld already.....:fun ...
yes yes .....

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。