推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 James.Ko 於 2014-6-5 01:53 發表
貓兄過獎喇……不過我亦的確幾專一及長情,其實上次找心柔已是第150次了……佢手骨真係越褻V出色……我越褻V難轉技師喇! : )
靚女多到做唔切,各有其吸引力,自問難以做到貓兄和James兄那麼專一。

心柔是我一直都喜歡的技師,手骨出色是無庸置疑了,在區內三個場中先後
為我按過34次,這個次數若與James兄相比,當然是望塵莫及了。

引用:
原帖由 messenger 於 2014-6-10 10:52 發表

同意師兄所言,最後的時刻的確很有女友感
我好小會咁講,整係part1悠悠已經值回票價

引用:
原帖由 messenger 於 2014-6-10 10:56 發表

有須要潛水嗎? 睇波睇得Ёㄜn按下架∼
夜晚收工早曭藆h唌A等睇波,而且Tracy六月尾又放假

今晚會再會Tracy,今晚一別要下星期一先可以相見了!

早晨,今日再有新同事晴晴加入,反工同事有miki. Tracy.  Joanne. 琪琪。  candy.  Joey.  Kiko.  悠悠。nana.  Mandy.  

回復 2655# 的帖子

潛水一排多左新妹妹,收工上去玩下緣份遊戲

回復 2656# 的帖子

哈哈,雨兄我潛水你蒲頭

自四月初上過棋藝班後,想不到琪姐會咁多粉絲,竟然一直無法encore,
直至今天才能如願。事隔兩月,伊人棋藝更勝從前,令人回味。

回復 2661# 的帖子

多謝C兄愛惜,今日反工同事有miki. Nana. Joanne.  Yumi.  悠悠 Mandy. 琪琪。 candy.  Angel.  晴晴。  夢兒

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-6-11 05:58 發表 多謝C兄愛惜,今日反工同事有miki. Nana. Joanne.  Yumi.  悠悠 Mandy. 琪琪。 candy.  Angel.  晴晴。  夢兒
想問琪琪是否兩、三年前身材幾好既果位?

回復 2663# 的帖子

不是個位,但九成似佢,身材同身高都差不多,寫漏左希希陀地女女

引用:
原帖由 tommywong199000 於 2014-6-11 01:16 發表
大師兄真係無講錯,今日上去一試悠悠,手骨真係一流,按到我唻鴞漸炕A跟住推油我都唔知,直到感覺到屁股有一陣痕癢,先醒一醒,悠悠R下按下令我慾仙欲死,要我主動要求轉身都係第一次,見到悠悠怕怕羞羞咁,真係好可 ...
哈,睇黎師兄都好滿意,感謝師兄的分享

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-6-11 13:58 發表
多謝C兄愛惜,今日反工同事有miki. Nana. Joanne.  Yumi.  悠悠 Mandy. 琪琪。 candy.  Angel.  晴晴。  夢兒
咁多靚女,點揀好

引用:
原帖由 tommywong199000 於 2014-6-11 01:16 發表
大師兄真係無講錯,今日上去一試悠悠,手骨真係一流,按到我唻鴞漸炕A跟住推油我都唔知,直到感覺到屁股有一陣痕癢,先醒一醒,悠悠R下按下令我慾仙欲死,要我主動要求轉身都係第一次,見到悠悠怕怕羞羞咁,真係好可 ...
多謝師兄悠悠分享,悠悠係我此場既第二最愛

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-6-11 14:08 發表
不是個位,但九成似佢,身材同身高都差不多,寫漏左希希陀地女女
還記得3-4年前的琪琪,現時的琪琪還靚些,身材還更好呢

回復 2668# 的帖子

細細粒既candy我鍾意

我都係比較鐘意 Miki 同 Joanne ,服務好,有女友 feel。

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-6-12 06:58 發表
我都係比較鐘意 Miki 同 Joanne ,服務好,有女友 feel。
做完一個大job,工作沒有那麼緊迫,可抽空多按幾次骨。

技師首先要合眼緣,前天在廳中,見到一美女出房,外型具吸引力,
正是我喜歡的類型。婷婷介紹說是晴晴。還以為睛晴做完,可以一試,
怎料婷婷說客人很滿意,要加鐘。第一次做就加鐘,唔通晴晴真係好掂!
更引起我的好奇心。昨天找到答案了,晴晴先前在九龍兩間大場做過,
骨技出色,服務態度極好,按前列腺的手勢更是一流。我一定會encore。

依間我以前整係做過joey,手骨好好,part2

回復 2671# 的帖子

多謝贊賞,最緊要系可以令到眾C兄開心而來,滿意而歸,今日反工同事有miki. 夢兒 悠悠 琪琪  nana.     雙十陀地有yumi. Cowcow. 希希。Joanne  kiko.

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-6-12 13:41 發表
多謝贊賞,最緊要系可以令到眾C兄開心而來,滿意而歸,今日反工同事有miki. 夢兒 悠悠 琪琪  nana.     雙十陀地有yumi. Cowcow. 希希。Joanne  kiko.
幾個雙十陀地,我最鍾意希希,雖然未做過,但係佢有非一般既氣質,深深的把我吸引

回復 2674# 的帖子

系就快了,希希反一日放2日 寫漏左candy

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。