推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2013-4-12 22:17 發表 messenger CHING 幾時上去續借呀?
要就要再續再讀, 但未定何時呢? 魔兄唔睇Hello Kitty嘛?

messenger兄,若然成事,最開心咪婷婷!? 哈哈哈!

引用:
原帖由 lyly 於 2013-4-12 17:33 發表 wewa兄, 我尋日3點幾上左去有幸同師兄們開餐? 真好, 我都想, 順便交流心得 約個時間一齊上去逼爆老闆娘個場!!
lyly 兄,
你係開此題的元组來喎

約埋D師兄們去迫爆場我都有興趣
有傾有講至好玩

晤識字
係 元祖 先真

globalwarming兄,好耐冇見咁喎!

messenger兄,不過仲有一個問題……紅兒相信大家都會讓給小弟,但其他靚女如秋兒及樂兒等咪有排挣!? 哈哈哈!: )

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-12 23:41 發表 globalwarming兄,好耐冇見咁喎!messenger兄,不過仲有一個問題……紅兒相信大家都會讓給小弟,但其他靚女如秋兒及樂兒等咪有排挣!? 哈哈哈!: )
James兄:都沒所謂吧! 落到樓下都大伙兒一起吃喝玩樂啦~~哈哈

messenger兄所言什是! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-12 22:44 發表
messenger兄,若然成事,最開心咪婷婷!? 哈哈哈!
我, 也差不多兩年沒有看見婷婷了

她最開心當然是多客幫親她

引用:
原帖由 messenger 於 2013-4-12 22:41 發表 怎會呢? 有我就唔似樣了奇想...找日黃昏時候集齊人馬, 每人嘜一位技師120分鐘, 然後一齊下去吃雞煲
的確好,不過你說(奇想)係咪比較難呢?

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-12 23:41 發表 globalwarming兄,好耐冇見咁喎!messenger兄,不過仲有一個問題……紅兒相信大家都會讓給小弟,但其他靚女如秋兒及樂兒等咪有排掙!? 哈哈哈!: )
James兄,邊有人夠胆同你爭先,如兄臺沒有紅兒,咪齋坐?

斯兄,很久沒有跟你在此對話了! 你亦是時候探望婷婷了吧! :)

Ken兄,你說得對,若是沒有紅兒,哪有占士呢!?  正所謂,若要得占士,先要有紅兒! 哈哈哈! :)

引用:
原帖由 messenger 於 2013-4-12 22:41 發表

怎會呢? 有我就唔似樣了

奇想...找日黃昏時候集齊人馬, 每人嘜一位技師120分鐘, 然後一齊下去吃雞煲
記得留個位被我!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-4-13 10:19 發表 的確好,不過你說(奇想)係咪比較難呢?
因為只有嘜了全體技師,老闆娘才可放人嘛 又不是不可能的....

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2013-4-13 11:29 發表 記得留個位被我!
你想坐邊位身旁先?

回復 413# 的帖子

常道是坐言不若起行, 諸位奇想, 若能成事, 風流佳話,當記一功——有意思!

引用:
原帖由 messenger 於 2013-4-13 11:52 發表

你想坐邊位身旁先?
係可人兒就得啦!

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2013-4-13 12:18 發表 係可人兒就得啦!
咁就一定非婷婷莫屬

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-4-13 12:11 發表 常道是坐言不若起行, 諸位奇想, 若能成事, 風流佳話,當記一功——有意思!
奇想成事創傳奇...呵呵

水兄及messenger兄,這個派對不容易成事的!

eric兄, 同老闆娘坐好有身份呀! 哈哈哈! :)

回復 419# 的帖子

James 兄, 世上無難事……看你們有沒有心吧!

那奇想絕非奇想, 約好個時間一同上去, 叫婷婷留技師便成事

師兄們先MARK技師吧, 小弟我... 要婷婷就好

水兄,你亦說得對,世上無難事,只怕有心人……

lyly兄原來是婷婷的粉絲! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-12 23:41 發表 globalwarming兄,好耐冇見咁喎!messenger兄,不過仲有一個問題……紅兒相信大家都會讓給小弟,但其他靚女如秋兒及樂兒等咪有排挣!? 哈哈哈!: )
James 兄,
最近忙別的事又攰又黑仔,沒怎樣心情出來按骨,
反而最近W兄就少上嚟論壇

要是的話,我 book IVY, 唔知駛唔駛同師兄挣?
在 James 兄面前,不敢想和提個紅字

婷婷?  我跟一

globalwarming兄,你這情況更應該出來按骨散心一番…… : )

引用:
原帖由 messenger 於 2013-4-12 22:41 發表 怎會呢? 有我就唔似樣了奇想...找日黃昏時候集齊人馬, 每人嘜一位技師120分鐘, 然後一齊下去吃雞煲
咁我mark事頭婆la

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。