推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

紫荊

回復 525# 的帖子

May be......
但我記得有個師兄嗰時走的。

紫荊飯堂其實幾吊腳,次次都要坐 Taxi,坐 MTR就兩頭唔到岸,要行餐死,天氣漸熱又或如昨天落大雨,更加不方便.

引用:
原帖由 wewa_168 於 2013-4-19 11:29 發表
紫荊飯堂其實幾吊腳,次次都要坐 Taxi,坐 MTR就兩頭唔到岸,要行餐死,天氣漸熱又或如昨天落大雨,更加不方便.
agree!

佐敦MTR行去6至8分鐘姐,ok啦!  最重要係技師啱唔啱,如果唔啱,喺你屋企樓下都冇用啦! 哈哈哈! :)

阿伯D品味要求冇 James兄咁高,唔難搵到食既.

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-19 11:58 發表 佐敦MTR行去6至8分鐘姐,ok啦!  最重要係技師啱唔啱,如果唔啱,喺你屋企樓下都冇用啦! 哈哈哈! :)
其實都好近嗟!幾分鐘ok喎,可能每朝返工都要行咁上下路!

wewa兄,你當然不是阿伯,但如果你是,你就更加要有要求才會不枉此生! 哈哈哈! :)

James兄:幸會

messenger兄,我們今天終於有缘碰面,幸會、幸會! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-19 22:37 發表 messenger兄,我們今天終於有缘碰面,幸會、幸會! :)
我遲走你早到, 便遇上了 終於同時得見James兄與紅兒的丰采今日被人改了名叫大雄 那麼誰是靜兒呢?

messenger兄,你的静兒不就是秋兒了嗎!? : )

引用:
原帖由 messenger 於 2013-4-19 23:05 發表
我遲走你早到, 便遇上了 終於同時得見James兄與紅兒的丰采今日被人改了名叫大雄 那麼誰是靜兒呢?
你個靜宜唔係呢到喎....
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-19 23:21 發表 messenger兄,你的静兒不就是秋兒了嗎!? : )
秋兒話如果無人嘜她就是靜兒

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2013-4-20 11:40 發表 你個靜宜唔係呢到喎....
我個靜宜? 哦! 她已消失得不知所蹤了....

等我都簡短的說幾句,上過幾次,都只做過三人,,,
Ivy從字典中的翻譯是艾微,與她相處的時間常帶微笑。
紅孩兒,我們在她手中都是孩兒,乖乖的唔好郁。
晚秋,太遲認識的她,太啱我feel了。
樂兒,還未試到她的,不過見到她,真的有點心動,妸娜多姿的媚態。

有時間的話,會跟進多一點
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +10 謝謝分享。 2013-4-21 13:04
  • 斯坦利 威望 +10 謝謝分享。 2013-4-21 13:04
  • 斯坦利 金錢 +10 謝謝分享。 2013-4-21 13:04

Ken兄,你的機會來了,紅兒昨晚說樂兒星期一回來! :)

我想做Kitty 多d

斯兄,呢幾日我都有見過Kitty呀! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-21 12:38 發表 斯兄,呢幾日我都有見過Kitty呀! :)
難怪婷婷問我想做幾點

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-21 12:38 發表 斯兄,呢幾日我都有見過Kitty呀! :)
Kitty的確是位很可愛的少女, 還很識與人溝通

斯兄咁都唔明!?

Messenger兄,Kitty的確可愛! :)

回復 496# 的帖子

有鑒於小弟收到回應說我報告出了以後,有師兄對美女們提出無理過分的要求,本人從申我讚揚女女的是服務態度,不是我們提出什麼要求她們都能照單全收,所以懇請各位師兄慎言,慎行。

不喜勿小,非誠勿擾

已經兩星期無上去,
所以囡囡唔駛怕,我唔係嫌疑犯,   

唔好嬲, 我好快會來幫手氹番妳地

小弟亦希望師兄們能夠好好與技師溝通及互相尊重,咁樣大家都開心! :)

回復 549# 的帖子

完全同意!Globalwarming 兄你幾時再上去先?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。