推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

紫荊

[quote]原帖由 SonGouKu 於 2013-6-6 19:01 發表

Globalwarming兄今晩嚟唔嚟? [/quote
Son 兄
我依家先收工,
下次會早嚮

昨晚又上左去開party,席間靚女們鶯聲左穿右插,好不快哉。和 一眾靚女和師兄們膳後,當然是各攜靚女技師切磋的時候。Mark左新來的紫琪。
靚女屬高瘦型, 好親切∼一入房就很有禮貌輕聲地說:很高興認識你。 之後說因初入行請多指教。   一開背完全唔失禮, 屬於完全合格的新丁。 全程你會發覺她很用心, 相信只要ching們多點調教,靚女一定將來還有將來! 歡樂時光後, 再輕聲再說一趟好開心能為你服務!  好家教!  令我好有大款feel!
本帖最近評分記錄
  • ken19lam 金錢 +20 多謝分享 2013-6-7 09:26
  • ken19lam 威望 +20 多謝分享 2013-6-7 09:26
  • ken19lam 體力 +20 多謝分享 2013-6-7 09:26

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-6-7 09:17 發表 昨晚又上左去開party,席間靚女們鶯聲左穿右插,好不快哉。和 一眾靚女和師兄們膳後,當然是各攜靚女技師切磋的時候。Mark左新來的紫琪。靚女屬高瘦型, 好親切∼一入房就很有禮貌輕聲地說:很高興認識 ...
呵呵! 紫琪真識講說話

回復 953# 的帖子

信差兄,是否經你調教過

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-6-7 11:34 發表 信差兄,是否經你調教過
我何德何能呢?

她的按膊位指力功夫給我印象最深

回復 952# 的帖子

下次我们排队欢迎你.....

回復 952# 的帖子

果然好家教。。。。等我都同紫其學習下先。。。。

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-6-5 21:39 發表
水兄,今日同琴日都撞你唔到……今日我都見到樂兒,她的確非常吸引人! :)

William兄,好耐冇見喇! 幾時可以見到你呀? :)
James兄, 小弟剛搬遷, 正忙於收拾整理傢具雜物, 稍後當會上去relax。

William兄,好呀! 希望好快又撞到你! :)

回復 952# 的帖子

又是報告時間啦,上星期試了紫棋,現奉上報告如下:

樣貌:4.5/5 - 清純美人兒一名,非常靚女,是本人杯茶
身材:4/5 - 高挑長腿型,絕對似模特兒
手法技術:4/5 - 我沒有水兄要求那麼高,我覺得已經很不錯,當然進步空間是有的
服務態度:4/5 - 比較害羞不過很有禮貌,溫柔體貼
番做指數:4/5 - 一定會再試

各位師兄又有一個值得一試的選擇,還等什麼呢?

不喜勿小,非誠勿擾

相關搜索目錄: 模特兒
本帖最近評分記錄
  • James.Ko 金錢 +30 多謝分享 2013-6-15 22:37
  • James.Ko 威望 +30 多謝分享 2013-6-15 22:37
  • James.Ko 體力 +30 多謝分享 2013-6-15 22:37
  • ken19lam 金錢 +30 多謝分享 2013-6-11 14:54
  • ken19lam 威望 +30 多謝分享 2013-6-11 14:54
  • ken19lam 體力 +30 多謝分享 2013-6-11 14:54
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-6-11 12:07
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-6-11 12:07
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-6-11 12:07

回復 960# 的帖子

我今晚再上去,不知道會見到哪位師兄呢?

祝師兄們、老闆娘及靚女們端午節快樂! :)

是日端午,宜享龍舟SPA

相關搜索目錄: SPA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

龍舟spa的確係好主意,可惜今天不行……幸好昨晚臨時按了一個迎端午骨! :)

相關搜索目錄: SPA

今日好唔開心上唔到黎

Ken兄,小問題啦! 明天請早囉! :)

回復 954# 的帖子

水兄幾時番來呀?等你開飯呀!

回復 967# 的帖子

剛潛完, 有乜野食先!

開飯前寫下報告先。端午前mark到樂兒啦!
呢位技師給我的印象是豪放及玩皮,問心有D驚! 但唔知驚乜?
小妮子屬健康sporty型, 有禮貌。 開背時功架了得,按肩及頭手藝純熟。 原來她工作時是蠻專心的!  更意想不到小妮子人生閱歷頗深,是一個健談的好顆伴!怪不得有眾多fans!  按完翌日睡醒,成身鬆哂。而家唔驚喇, 一定會再mark, 因為值得。

樂兒是不錯,所以長期FULLY BOOKED

今日上去約了另一個,雖然有說她也有捧場客,但我感覺麻麻,應該不會再選她了...

回復 970# 的帖子

師兄你好, 每個客人和技師都有其所好及專長, 希望你骨運亨通。
昨天有幸踫到蘭蘭, 她不是一個容易被人一眼就接受的技師, 我欣賞她的骨技和率直的性格。喜歡享受massage的師兄一定不會失望。 我因為行業工作的關係, 背肌時常蹦緊,幾乎每個技師都說我比較難搞 , 蘭蘭是其中一個能令我背肌鬆弛的技師!

回復 971# 的帖子

蘭蘭我也試過,大場出身,手勢不錯

試過...秋/樂/紅

按來說秋最好
外形來說我覺得是樂

引用:
原帖由 confeee 於 2013-6-14 14:54 發表 試過...秋/樂/紅按來說秋最好外形來說我覺得是樂
三個紅人都試過 我都係
紅:最健談
樂:最好身材
秋:最啱Feel

昨晚試左樂兒。。。我就覺得唔錯喇。。。

尋晚重有位2位師兄係度,唔知係邊個。。。

我係朦朧間重聽到有人話要做3個。。。又有個師兄同紅寶係房度傾到唔停。。。好野。。。
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。