推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

紫荊

我只是承你提起
再作提醒
我相信绝大部份會員是明智的
at the end of the day 我仍尊重言論自由
我只會caution大家
God's mill grinds slow but sure.

正確,始終言論自由.
有感而發啫,請勿見怪,在版主主理下,希望本版有更多分享

最近婷婷處, 特别多新女, 年輕, 貌美,

但是我無獨有偶, 祇喜歡揾Abby,

也是我認識最年輕的90後技師,

但還好, 沒有代溝

享受下

引用:
原帖由 斯坦利 於 2013-2-2 01:29 發表 最近婷婷處, 特别多新女, 年輕, 貌美
最近指甚麽時候?近日?
特别多指比以前?比其它場?
God's mill grinds slow but sure.

今日上了婷婷處開年, 由於要等,
婷婷好熱情親自出手幫我按了一陣,
我問佢可唔可以客串益吓我

最後是 Mikki 幫我按, 估唔到後生得來都好健談
佢笑個樣有D似一個上了岸的電視名人, 但醒唔起個名

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-12-6 15:20 發表

早前因為私人原因, 封筆了接近10個月。
這段時間我也做CDROM...
近來我也是來這場比較多, 找得最多是Miki, 她做了個半月, 已找了她7次
她除了青春可人和服務態度好之外, 還心 ...
師兄~~好耐冇見啦~~
恭喜重出江湖~~

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-12-6 17:55 發表

很久不見你,

YoYo, Lisa, Miki 真的不錯後生靚妹
師兄~~
好耐冇見, 仍然與你緣慳一面, 殘念!

引用:
原帖由 newkid 於 2013-2-16 09:37 發表

師兄~~
好耐冇見, 仍然與你緣慳一面, 殘念!
有緣千里必相逢,

大家隨緣。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-15 23:21 發表

佢笑個樣有D似一個上了岸的電視名人, 但醒唔 ...
globalwarming兄, 我昨天也有上去開年, 在等候靚技師紅寶期間, 情況和你一樣, 婷婷親自出手替我按了幾分鐘, 感覺非常好。

Miki已放完假, 充足了電。 她一向態度親切, 開朗健談, 用心服務, 是一個不錯的選擇。

William01 兄對紅寶十分捧場,
我同婷婷吹水期間撞見紅寶,
我終於明白師兄點解咁捧佢場

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-2-16 16:23 發表

我星期四也有幸試了Miki,完全認同William兄的講法,甜美的笑容,健康的膚色,親切的態度,絕對可以一試。
Happy兄試過話得,應該都冇走雞。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-16 15:13 發表
難得globalwarming兄明白, 未知你是否打算一試?

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-16 15:13 發表
紅寶手勢的確係唔錯,我都係時候上去探下伊人

光是按摩 别的没有做什么吗 可惜了

William 兄
我肯定要試紅寶手勢, 但我等緊 suki 回來,
我係咪好花心呢

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-15 23:21 發表

佢笑個樣有D似一個上了岸的電視名人, 但醒唔 ...
似劉小慧、陳少霞個D樣

師兄講起又有D似,
我又想起後生版的羅霖,
笑起來都算是靚女, 但好難形容,

引用:
原帖由 yywwkk 於 2013-2-16 21:12 發表 似劉小慧、陳少霞個D樣
講起有些似喎

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-16 20:52 發表
William 兄
我肯定要試紅寶手勢, 但我等緊 suki 回來,
我係咪好花心呢
唔算花心, 喜歡的技師何妨多於一個。
據悉Suki將於下星期一(年初九)返工,
globalwarming兄很快便可與伊人相見。

初五晚上去按開年骨,適逢2月14, 可以跟心愛技師於佳節一聚,感覺甚佳… : )

農曆年假期剛剛過去,期望可以很快碰到其他在此出名的技師! : )

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-2-16 21:41 發表 講起有些似喎
你有見過Miki咩?

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-16 15:13 發表 William01 兄對紅寶十分捧場,我同婷婷吹水期間撞見紅寶,我終於明白師兄點解咁捧佢場
依道有個C-hing浄做紅寶嫁

引用:
原帖由 itplay 於 2013-2-17 16:00 發表 依道有個C-hing浄做紅寶嫁
我也是浄做Miki, 已找了她超過20次

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。