推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

紫荊

回復 1419# 的帖子

Ken 兄,幾時由樂園變鰹梮擛[~真的醉漢數街燈.

回復 1423# 的帖子

lyly 兄, kitty 的課堂艱深嘛?

回復 1402# 的帖子

地球兄,做乜教壞Ken兄呀~圍住毛巾亂跑 .

回復 1426# 的帖子

水兄,當日你先走一步,緣慳一面!
由於時日轉變,很多都是同學仔咁,所以咪同學會囉

回復 1418# 的帖子

因住俾校長罰 .

回復 1428# 的帖子

水兄,
咁耐翵ぁ繵O得
套校服污糟鱈}包毛巾囉

突擊去婷婷度,夢兒有約,試左新人冰冰。。。原來一D都唔冰。。。結果溶埋添。。。
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

回復 1429# 的帖子

女校男生,羡煞旁人!

回復 1432# 的帖子

Retav 兄,突擊最重要有實質回報 .

回復 1431# 的帖子

婷婷D校規大細超 .

冰冰同學,個日我出來時已放學,都未評的新同學添

原來已經多左幾個新同學,好耐都無上去了,對上次仲記得搵由美同學補習,到現在仍然歷歷在目

相關搜索目錄: 補習

Happy Halloween!
靚女鬼咁惹火,師兄們鬼咁開心!

回復 1436# 的帖子

ken 兄做訓導,同學們有福喇.

回復 1437# 的帖子

雨兄,報髐U一個課程未呀?

回復 1431# 的帖子

M次同地球兄搞污糟哂同學D校服~

回復 1409# 的帖子

下次預埋得唔得呀?又話幫M白痴 .

引用:
原帖由 dreamlady 於 2013-10-29 13:17 發表
今日有新人冰冰    反工...
婷婷推介下, 昨晚做了雙飛, 是冰冰+由美.
新人來說, 冰冰真的按得有板有眼, 可能她之前做過美容的關係, 所以推油也很舒服和熟練.
由美就識了她年多, 做過多次, 每次都有明顯進步, 抵讚 而且和她好似有說不完的話題
兩位美少女也很合拍, 令我滿意!  
過去一個月也試了翠兒, 貝兒, Kiko, 紫琳, 瑩螢, 冰冰 和 由美

下次要試埋KK和可可吧

相關搜索目錄: 美容 美少女

回復 1439# 的帖子

圊Y度主任已約定明日補課了

回復 1443# 的帖子

areo兄,幸會.

未有幸像師兄跟眾多同學交流過 .  但由美確是愈來愈好 .

可可見過,純純的.

KK則外表開朗,健談.

都要安排交流下啦 .
本帖最近評分記錄
  • aero169169 體力 +20 多謝分享 2013-11-1 12:27
  • aero169169 威望 +20 多謝分享 2013-11-1 12:27
  • aero169169 金錢 +20 多謝分享 2013-11-1 12:27

回復 1444# 的帖子

,咁筍 ! 校長幾時批核可以咁樣補課架 .

可惜又要準備矺籵儢R雷公咁軟 .

Retav兄,剛途經(無意架)校園,蛇髐W去hea下.咁好彩見到冰冰. 怪唔知得溶到師兄喇~一頭秀髮,連身黑短裙 . 笑容友善兼且談吐大方 .

又要抽時間補多課喇 .

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-11-1 13:44 發表 Retav兄,剛途經(無意架)校園,蛇髐W去hea下.咁好彩見到冰冰. 怪唔知得溶到師兄喇~一頭秀髮,連身黑短裙 . 笑容友善兼且談吐大方 .又要抽時間補多課喇 .
師兄 我今天下午較早段繼你之後亦見到冰冰和其他等待
入房的美女。嘻。
God's mill grinds slow but sure.

回復 1448# 的帖子

貓兄,嘻係咪代表好鬼盞呀 ? 哈哈

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-11-1 14:57 發表 貓兄,嘻係咪代表好鬼盞呀 ?
哈哈
嘻亦是代表你無想起我時
我就知你係另一間房
就睇下我地之V今次的缘份遊戲
有無机N同柴兄重聚嘛   嘻。
God's mill grinds slow but sure.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。