推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

三日兩夜水圍東方園

引用:
原帖由 aduck1 於 2013-1-8 23:11 發表
各位,唔好意思,攪到你地有D一頭霧水,呢個場我會唱句歌詞......難為正邪定分界..........文中的第一位JS的正正常常,第二位JS是新都的舊相好,轉了造SPA JS 因為有COUPLE,所以簽了400小費,咁新都係點,新都FANS都了解,有 ...

我既界定係莞式才會稱為邪

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-1-9 00:05 發表

原來你每次唱完K話去按正骨,都是去DFG!

引用:
原帖由 7-siu 於 2013-1-9 10:40 發表

原來你每次唱完K話去按正骨,都是去DFG!
师付食吾饱。。。只好去DFG||鞢I。。。

唉....同一篇REPORT 同一個人名在 D 台出待遇真係唔同,又話你轉貼廣告,又話叫版主刪ad.......呢邊須然静少少,但係理性好多

相關搜索目錄: 廣告

好在個report不是太detail 形容過程,今天下午過去用埋d免費套票,相好話今早有GA來檢查,見到有房間拉了布簾,有個男賓在里面瞓覺都影相備案,近年尾應該比較正規

引用:
原帖由 aduck1 於 2013-1-9 23:27 發表
唉....同一篇REPORT 同一個人名在 D 台出待遇真係唔同,又話你轉貼廣告,又話叫版主刪ad.......呢邊須然静少少,但係理性好多
果邊你被人編輯了文喎。

請問太平洋而家係兩制定一制 ?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2013-1-8 22:42 發表

TPY 式係明鼠,屬大咬 JS,已被我封殺幾年。

其他就中日港泰式就講運氣。
如果明鼠, 通常都 dup得唔好!

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-1-9 00:05 發表

咁深圳都冇乜邪骨 la!

引用:
原帖由 aduck1 於 2013-1-9 23:33 發表
好在個report不是太detail 形容過程,今天下午過去用埋d免費套票,相好話今早有GA來檢查,見到有房間拉了布簾,有個男賓在里面堐掖ˉv相備案,近年尾應該比較正規
近排 大陸GA 在習總新作風下, 風聲都好緊, 要做番D野!

有一u明。。成千蚊。。千几蚊甘玩法吾通真系暗好玩过明!去K过夜都得拉,SN就{峇T次

引用:
原帖由 freemanlky 於 2013-1-10 03:37 發表
請問太平洋而家係兩制定一制 ?
你應該去發問區問。

答你而家大場: 表面一制, 事實係兩制。

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-1-10 15:14 發表
有一u明。。成千蚊。。千几蚊甘玩法吾通真系暗好玩过明!去K过夜都得拉,SN就{峇T次
千幾蚊係兩次夾埋,若果無張888劵,都唔會去造第二次spa 啦,如果冇劵真係貴架,有時d相好叫到捧下場

原來修甲妹的小費,最低是50.....我見過最貴小費係佢了

相關搜索目錄: SPA

哩D場都唔係我等小市民去架啦,係度吹下水就得。

引用:
原帖由 aduck1 於 2013-1-9 1527 發表
D台係甘架啦,尤其是post某字頭的場,實話你係度賣廣告。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2013-1-10 17:51 發表

你應該去發問區問。

答你而家大場: 表面一制, 事實係兩制。

如果打飛機我覺得都唔算兩制

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-1-10 21:57 發表

如果打飛機我覺得都唔算兩制  
咁要分 3 制先得了,應該某些大場做 SPA 有,不過我冇興趣 +  唔值得。 

如果計埋你的莞式要求,要分 4 制先得。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2013-1-10 22:59 發表

咁要分 3 制先得了,應該某些大場做 SPA 有,不過我冇興趣 +  唔值得。 

如果計埋你的莞式要求,要分 4 制先得。 

莞式不是我的要求,而是我對邪骨的界定

引用:
原帖由 aduck1 於 2013-1-10 19:20 發表

千幾蚊係兩次夾埋,若果無張888,都唔會去造第二次spa 啦,如果冇陳u係貴架,有時d相好叫到捧下場

成过程最好玩是那一part呢。。。?

回復 44# 的帖子

咁梗係舊相好幫我按個比較重要部位啦,她是專門自己去研究怎樣按而不會出的,還找人在外面買只教pennis massage 的DVD來學習的

引用:
原帖由 aduck1 於 2013-1-11 22:44 發表
咁梗係舊相好幫我按個比較重要部位啦,她是專門自己去研究怎樣按而不會出的,還找人在外面買只教pennis massage 的DVD來學習的

咁叫撚雀吧

引用:
原帖由 aduck1 於 2013-1-10 19:20 發表

千幾蚊係兩次夾埋,若果無張888劵,都唔會去造第二次spa 啦,如果冇劵真係貴架,有時d相好叫到捧下場

果度有的Spa item仟幾至二仟幾都有架!

路过支持师兄

引用:
原帖由 aduck1 於 2013-1-11 22:44 發表
按而不出
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。