推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

52 123
發新話題

尖咀SPA玩環保吹(樓主謝绝查詢場及技師名)

尖咀SPA玩環保吹(樓主謝绝查詢場及技師名)

好耐無出貼,因為無出來玩一排,昨天上左去尖咀(唔開名,以免攪騿^一間上樓SPA, 第一次幫親,老闆娘好nice, 問我有乜要求,我話照排果個得啦,跟手房內洗白白,然後等左兩三分鐘,正想開門問點解未有技師時就有個廿到尾的技師入來,外表唔錯可惜著牛仔褲,估計無得下身遊。開始時按背唔太夠技巧,佢坐上我後面推背時我話:靚女,你條牛仔褲整痛我呀女:咁你想點丫我:除鬼左佢啦女:你咪好著數!我:邊個著數多D而家未知佢笑淫淫咁落地除左條褲,普通女仔白底 I LIKE IT佢再次坐番上我背,條底同佢D肉同我後大腿接觸時我細佬好大反應,我問佢可否轉身,佢話你喜歡啦。轉身後……

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 阿mic 金錢 +20 哈,願聞其詳啊ching~ 2013-2-1 17:50
  • 阿mic 威望 +20 哈,願聞其詳啊ching~ 2013-2-1 17:50
  • 阿mic 體力 +20 哈,願聞其詳啊ching~ 2013-2-1 17:50

回復 1# 的帖子

師兄,你鴷j仔令我仿以有點失常......pls continue, i have popcorn and coke ready
本帖最近評分記錄
  • hungkm 金錢 +5 謝謝支持 2013-2-6 11:09
  • hungkm 威望 +5 謝謝支持 2013-2-6 11:09
  • hungkm 體力 +5 謝謝支持 2013-2-6 11:09

師兄可唔可以PM介紹我認識

師兄, 可以PM多啲資料分享嗎?

引用:
原帖由 roger5354 於 2013-2-1 17:19 發表
師兄古仔講一半,等我地自己遐想?

咁吊癮

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-1 14:54 發表
好耐無出貼,因為無出來玩一排,昨天上左去尖咀(唔開名,以免攪騿^一間上樓SPA, 第一次幫親,老闆娘好nice, 問我有乜要求,我話照排果個得啦,跟手房內洗白白,然後等左兩三分鐘,正想開門問點解未有技師時就有個廿 ...
c hing寫少少又玩下集,又唔開名!你吹得真唔環保.

Sorry, 繼續……
轉身後佢企系床邊問我:有邊度ヰ滬n按
我:你坐番上黎先啦
女:嘩,你咁咸濕
我:唔咸濕就吾黎啦
女:前面咁坐,易出事
我:咁咪大家Happy羅
於是佢真的坐番上來我大腿位,我條J對住佢致敬
女:你咁快想出?
我:吾系,慢慢磨下,隔住條底褲大家爽下先
女:不如慢慢玩下其他先
佢又幾主動咁先除自己上衣,除埋爸爸,用對波甲腸,甲左一陣,我見佢玩得,叫佢掉轉用個屎忽對住我,六九啦……

轉左六九之後,佢個西放系我個下巴附近,我又點會錯過機會,隔住條底褲系咁索,又鼻頂佢只漶A又隔褲奶佢,佢摟下摟下個屎忽,水來了,條底濕透,我的口水加佢西水,我見系時候享受我的至愛……奶西,於是用手撥開佢底褲邊,時奶呀鑽,奶到佢成個人軟哂

奶左一輪,佢叫左好多聲,D水多到我成個口同下巴都系,我叫佢訓系床,我企,將佢兩腳放我肩上繼續奶,同時用三只手指插佢個西,佢應該有過最少兩次高潮。
平靜之後到佢服侍我,我坐在床邊,佢開始幫我吹,又深喉又啜波子,我手拿住佢條有好多西水的底褲一路聞,最后口爆左

Is quite interested, please pme. Thanks x 10000000000000000

哇,ching睇到你咁講細佬都有d心動
hope 可ching可以PM指引,thanks

Pm,plz
amazing

Ching可PM 资料嗎?

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-2 17:04 發表
轉左六九之後,佢個西放系我個下巴附近,我又點會錯過機會,隔住條底褲系咁索,又鼻頂佢只漶A又隔褲奶佢,佢摟下摟下個屎忽,水來了,條底濕透,我的口水加佢西水……,我見系時候享受我的至愛……奶西,於是用手撥開佢 ...
你吹口琴都好得鵅I

多謝晒,原來我咁多年都無玩到咁激
本帖最近評分記錄
  • hungkm 金錢 +5 謝謝支持 2013-2-6 11:10
  • hungkm 威望 +5 謝謝支持 2013-2-6 11:10
  • hungkm 體力 +5 謝謝支持 2013-2-6 11:10

Thanks for the report and how much for the service ?

Please PM more details !!!

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-2 17:16 發表
奶左一輪,佢叫左好多聲,D水多到我成個口同下巴都系,我叫佢訓系床,我企,將佢兩腳放我肩上繼續奶,同時用三只手指插佢個西,佢應該有過最少兩次高潮。
平靜之後到佢服侍我,我坐在床邊,佢開始幫我吹,又深喉又啜 ...
內容實屬虛構,你信就真係好 Naive!!

Hungkm 兄,我想你應該可以轉行去寫風月小說,你的文采好得。

相關搜索目錄: 小說
本帖最近評分記錄
  • hungkm 金錢 +3 謝謝支持,請多交流 2013-2-6 11:10
  • hungkm 威望 +3 謝謝支持,請多交流 2013-2-6 11:10
  • hungkm 體力 +3 謝謝支持,請多交流 2013-2-6 11:10

其實係堅ga!因為我果次係門外經過,聽到堶捨暆E,咪爆門入去囉,見到條女俾呢位ching口爆完下面咁空虛,咁我咪駛出寶劍上上下下左左右右咁插髐@百幾廿下內射鼳\添。

引用:
原帖由 spaleung 於 2013-2-4 17:59 發表 內容實屬虛構,你信就真係好 Naive!!  Hungkm 兄,我想你應該可以轉行去寫風月小說,你的文采好得。   
無需要你表示信或不信,我可以講千真萬確,如果普機餐經歷我都費事寫咁多,有奇遇或好野要同D有質素的爸打分享,絕唔會系度齋睇別人貢獻,更不會衰多口挑事非

相關搜索目錄: 小說
本帖最近評分記錄
  • 死肥佬 金錢 +30 精品文章 2013-2-17 08:13
  • 死肥佬 威望 +30 精品文章 2013-2-17 08:13
  • 死肥佬 體力 +30 精品文章 2013-2-17 08:13

收到好多Ching PM問我地點,其實三四個月前我有去過老尖幾間Spa,平均七乘以上的技師都好玩得,只要Ching們大膽要求同溫柔對待,多數有好回報

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-4 22:26 發表
收到好多Ching PM問我地點,其實三四個月前我有去過老尖幾間Spa,平均七乘以上的技師都好玩得,只要Ching們大膽要求同溫柔對待,多數有好回報
敢即係無答過!!!!!!
點解唔肯講係邊間遮?

引用:
原帖由 milkydiary 於 2013-2-4 23:06 發表 敢即係無答過!!!!!! 點解唔肯講係邊間遮?
首先 若真有玩到如此激我N禁止在此说是哪間埸、
何技師。樓主亦明智 一開始就沒说
我没特别興趣是真實定虚構
雖然我一向反对反感N員杜撰報告
但若無提埸名技師  就沒問題

God's mill grinds slow but sure.

52 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。