推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

32 12
發新話題

曖昧關係........help!!!!

我鐘意個女仔

我同係d關係好曖昧

身邊個個都以為我哋拍緊拖

大家都想對方陪自己

但係佢有時又唔多理我

我唔知佢點諗

如果問佢衰咗

日日見到又唔好意思

我想用sms試吓佢

又唔想咁直接

有d咩野可以講ar
俾d意見ar

thanks

唔好扭擰啦,做男人大方問啦,唔問永遠無機會!!good luck!

但係佢情人節都冇送朱古力俾我喎

要人送?咁你有無送嘢比人?

引用:
原帖由 jjbb88 於 2007-2-20 04:10 發表
要人送?咁你有無送洃韙H?
一條毛!

引用:
原帖由 fachai 於 2007-2-20 03:11 發表

一條毛!
hahahahaha

引用:
原帖由 ~ming~ 於 2007-2-19 15:57 發表
但係佢情人節都冇送朱古力俾我喎
食自己把啦

唉..............
之前嗰一晚佢話要驚喜
嗰日佢小息嚟揾我問我攞禮物
佢話要驚喜ma!
我諗着放學等得我兩個嗰陣先送
佢問我我咪戚刻俾佢lor
點知佢話要我問佢先俾
冇誠意冇要到

不過呢件事已經解決咗
終於佢話d朱古力派囇
我冇份!!!!!!!!!!!!

對!唔好扭擰啦,做男人大方問啦,唔問永遠無機會!!good luck

引用:
原帖由 jjbb88 於 2007-2-19 01:03 發表
唔好扭擰啦,做男人大方問啦,唔問永遠無機會!!good luck!
真的
男人要主動
~去吧兄弟~

引用:
原帖由 ~ming~ 於 2007-2-20 01:12 發表
唉..............
之前嗰一晚佢話要驚喜
嗰日佢小息嚟揾我問我攞禮物
佢話要驚喜ma!
我諗着放學等得我兩個嗰陣先送
佢問我我咪戚刻俾佢lor
點知佢話要我問佢先俾 ...
huh??? by the way how old are u?? still in school? no wonder!! anyway.. if u have feeling toward her.. don't wait.. or else u will regret if u don't action!!! but make sure do thing legally!!! of course!!

表白啦,唔表白永遠無機會

if you ask: success rate 50%
if you don't ask: success rate 0%

your call.

唔問永遠無機會 FOR SURE

Girls want to have somebody to love them but do not want to commit anything. Men and women are alike.

引用:
原帖由 jjbb88 於 2007-2-19 09:03 發表
咪係,去馬最多都係失敗,唔去馬就一定失敗。

不過客觀嚟睇兄台都係打定輸數好d。
汎用人形決戦兵器人造人間エヴァンゲリオン

莫待無花空折枝!後悔死你啊~~~~~~~~~~~~

action!!MAN!!!

I got the same problem too with a friend of mine.   I think I will take action asap!
慈雲山人

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。