推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 會唔會有兄弟會柬夜場陀地女仔做女友

會唔會有兄弟會柬夜場陀地女仔做女友

唔知會唔會有呢........

回復 #1 dennle 的帖子

做咩?食軟飯?
做c-clock agency好過啦!

回復 #2 johncage 的帖子

唔會...
玩下可以...

why not? just happy of both side is fine.......

你揀佢定佢揀你?????
曾經有個女孩子要與我共赴黃泉--“你再不還我錢,我就和你同歸於盡!”

曾經有個女孩子與我相約到下輩子--“想追求我?下輩子吧!”

曾經有個女孩子肯為我而死--“跟你在一起,我寧願死!”

口果句: 有何不可, club女都要有愛, 如果你有d咁ga女, 介紹我都吾怕.
心果句: 女友多一個半個無所謂, 又吾會得佢一個, 又係講mud做人世, 有mub所謂. 但到時去滾就好煩, 點知會吾會mark中佢d 姐妹, 小心, 小心.

佢同我一齊之後冇做啦,但係我就比佢keep晒d錢

引用:
原帖由 dennle 於 2007-2-20 17:36 發表
恭喜恭喜!!!! 你女友一定勁似容祖兒喇!!!

My new target!!

引用:
原帖由 dennle 於 2007-2-20 17:36 發表
....埋街食井水....你成個井比佢.... 佢做 Pretty Woman? 你有無李x基x咁有型同有錢? or任d華咁有型, 又做鴨出身? 定係左青龍右白虎?  浪漫係好, 但好多現實問題要面對. 我自問可以接受k女做女友, 但要我mub都比曬佢, 就算佢係千金小姐都係假. 你真勇, 真係要封你做idol

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-21 10:04 發表

佢老婆係容祖兒?????
yeah........

引用:
原帖由 dennle 於 2007-2-20 09:36 發表
問題唔係佢之前做過乜, 係做乜比佢keep晒d錢

>> 問題唔係佢之前做過乜, 係做乜比佢keep晒d錢

無所謂丫
keep住咪可以玩少d囉

不過有時都覺得貪得無厭係咁問你要錢都幾要命

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-21 10:04 發表

會唔會似小雪
五大有其二

二手買賣
CD推介

玩下就有可能, 認真就難D.
唔係話自己對佢地有歧視, 而係根本兩個世界0既人.

引用:
原帖由 dennle 於 2007-2-19 21:26 發表
唔知會唔會有呢........
冇乜所謂既,又唔咪做老婆,佢肯做你條女,又認你係佢條仔時,都好開心架!

做起愛上黎都有 feel 添。

未懂北上前,接觸的女性,多數係 香港 nc 女. 果陣真係有諗過搵佢地做女友架。

不過,小弟人又老錢又無,又唔識呃呃氹氹。想溝 nc 女,真係一場春夢!

千金盡散之後,空留艷遇幾宗,以後一邊還債,一邊緬懷 ~ 。

其實最緊要係大家開心,你氹吓我,我氹吓你啫!

冇乜所謂既,又唔咪做老婆,佢肯做你條女,又認你係佢條仔時,都好開心架!做起愛上黎都有 feel 添

呢個又認同呀,個衰妹又真係幾好玩,又有feel,其實佢改左好多,佢以前真係好大洗,不過依家就洗少左好多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。