推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

回復 4907# 的帖子

不嬲都表情多多

雯雯最尾笑得好甜ar!!
好似我張簽名相咁!!
一陣又貼過!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

Karen係嫁人/嫁左人,姖假期返來報天氣個時係左手無名指帶左戒指

回復 4919# 的帖子

但一早戴左!!
大約有半年以上..
早前傳佢同彭生一齊都有戴!!
我覺得係裝飾!!
唔代表d乜!

引用:
原帖由 hkkane 於 2010-12-1 22:52 發表
好靚ar!!
thx, hkkane兄!!!
即刻加攞黎用!!

引用:
原帖由 richard07 於 2010-12-1 22:56 發表
但一早戴左!!
大約有半年以上..
早前傳佢同彭生一齊都有戴!!
我覺得係裝飾!!
唔代表d乜!
之前吾係無名指同左手,睇片留意下

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-1 23:18 發表

呢幅截圖係Karen 10月16日天氣報告:

左手,無名指。
吾可能我錯

互動新聞台 新聞報導(2200) 1/12/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-1 23:32 發表

其實你係想講…
a) 唔可能我錯,還是
b) 唔,可能我錯?
唔係想抽秤你,只係想搞清楚
b)

雯雯真係笑得靚又甜!!
笑起上黎有酒凹!!
真係可愛

回復 4929# 的帖子

今晚十點果節完果時笑得好甜,唔知邊個令佢咁開心

回復 4926# 的帖子

我睇唔到d日(10月16日)天氣報告,搵極都冇,有冇大哥放link?

真係唔知??
平日雯雯最後幾個shot一定好嚴肅!!

但係按傳統..
訂婚戒指都要戴左手中指
結婚戒指要戴左手無名指

我睇返之前雯雯d相的確係戴右手無名指..
但都不能代表甚麼!!
難道你說雯雯已婚??

相關搜索目錄: 結婚

回復 4935# 的帖子

始終係雯雯私事,不用再深究…雯雯遲早都要嫁人

雯雯之前去Akina婚禮,
從佢既說話中好想嫁人,
應該未結婚

相關搜索目錄: 結婚

請hkkane打救,雯雯天氣報告都冇圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

估唔到雯雯今晚做八點新聞 有d意外

中山兄,小弟既小小心意

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。