推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 fayarray 於 2007-4-30 01:18 發表
呢個同小珍&嘉儀比就差d喇~
同意! 不過其實外型大家都唔同既....而小珍就真係好okay喎!!

I think she looks quite good and pure. Very calm-looking.

thank for share

好似好少見佢報新聞.....

呢度系主播贴图区啊 ∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

鄭萃雯 / 070618 / 1

引用:
原帖由 lwy1314 於 2007-6-19 13:11 發表

5係差d喇,係差一大截喇
唔係!

引用:
原帖由 hongkongfree123 於 2007-6-19 13:17 發表

唔係!
佢已經坐左上8點檔啦~

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-6-19 13:49 發表

佢已經坐左上8點檔啦~
好似琴晚拍劉芷欣

18 June, 2007

tvbN 無綫八點新聞 - 鄭萃雯

恭喜Karen坐上八點檔~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

:本來見無乜人提佢,就唔再 cap。
       不過近日見有人提起,又咁o岩
       見到,順便 cap 埋。

引用:
原帖由 qoonam 於 2007-6-19 14:07 發表

好似琴晚拍劉芷欣
係呀,我cap左嚮度啦,你睇睇啦~
引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-6-19 15:26 發表

:本來見無乜人提佢,就唔再 cap。
       不過近日見有人提起,又咁o岩
       見到,順便 cap 埋。
唔緊要,我可以間中代班~ 佢終於坐左上去8點…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-6-19 15:35 發表
唔緊要,我可以間中代班~ 佢終於坐左上去8點…
:2000 好似成日都唔同人咁?
.....................................................
:其實我主要係睇後面。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-6-19 17:35 發表

:2000 好似成日都唔同人咁?
.....................................................
下話?

今日Ada放假~

鄭萃雯終於可以做八點新聞...比心機呀....個樣幾純咁......絕不遜色於隔呢劉小姐呀!!

鄭萃雯 / 070619 / 1

many thanks for photo's.....
佢加少少笑容會更加好呀...

佢有ok wor~~唔錯丫~~不過多少少笑容真係好d~

係呀, 多返少少笑容會更加好呀~~ 佢應該可以快做晚間提要啦.....努力努力

佢今晚返夜,仲剪左頭髮!

佢個新髮型都okay喎, 幾sharp. 幾好

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-6-23 01:15 發表
佢今晚返夜,仲剪左頭髮!
:佢想點?扮鬼 定 扮火星人?

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-6-23 01:31 發表

:佢想點?扮鬼 定 扮火星人?
扮珠珠同呀盤…

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。