推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-27 20:34 發表

冇用架,
佢有時會無端端Lag機
然後自動斷線
自從冇左時間軸,我會暫停佢…頭先雯雯段七點半就係咁睇…
我睇網上83冇試過斷線,萬幸

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2010-12-27 20:40 發表

頭先報完新聞唔係太想笑咁
可能係食得太多縲絲既關係啦
佢報新聞個樣好惡(from中山)

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2010-12-27 20:40 發表

頭先報完新聞唔係太想笑咁
可能係食得太多縲絲既關係啦
面黑!!
雯雯下一節報新聞時笑返多d!!
唔好又黑面喇!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-27 20:40 發表

我有時
我果部係Vista機
你依家睇文采冇事嗎?

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2010-12-27 20:47 發表

唔係惡ge
但係佢唔笑個cool樣就好惡!!

引用:
原帖由 richard07 於 2010-12-27 21:23 發表

但係佢唔笑個cool樣就好惡!!
Phoenix同我都鐘意咪得lor

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-27 21:28 發表

至少我地22個唔鐘意
i dont care

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-27 21:29 發表

i dont care
I need to leave immediately!! (唔知有冇記錯!!)
好似amina!!

但係我同simon唔鍾都ok la!!
我只係鍾意佢笑個樣..
其他的佢係冇用㗎!!
電我唔到!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-27 21:36 發表

係 i want to leave
我都記得係d句

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-27 21:38 發表

好明顯中山兄係被虐狂
童年陰影!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-27 21:37 發表

Karen個惡樣同甜笑樣一樣咁靚架
變態!!
恕我不懂欣賞!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。