推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-30 22:32 發表

Not every time, just occasionally.
But you have told me before, Wendy was ranked at 301!!
Why do you feel that is regretable??
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 richard07 於 2010-12-30 22:35 發表

But you have told me before, Wendy was ranked at 301!!
Why do you feel that is regretable??
Not 301, my conscious is telling me 303...or 304

It's regretful because I seem to the leftover one who does not appreciate her as much as you guys do...

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 22:34 發表

Don't turn off the TV when you see Wendy reporting weather tonight.
Wendy may allure you this time.
Of course I am not going too turn off my TV today, Connie is coming up next...

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-30 22:37 發表

Not 301, my conscious is telling me 303...or 304

It's regretful because I seem to the leftover one who does not appreciate her as much as you guys do...
I can't understand what you said!!
Can you explain it easier!!

引用:
原帖由 richard07 於 2010-12-30 22:47 發表

I can't understand what you said!!
Can you explain it easier!!
吾係301,我的意識告訴我係303.....或304

我有遺憾因為我似乎係唯一一個無你地甘欣賞姖

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-30 22:54 發表

吾係301,我的意識告訴我係303.....或304

我有遺憾因為我似乎係唯一一個無你地甘欣賞姖
你唔使打中文..
我係一時理解唔到你果句寫乜..
依家又ok返..
咁你唔鍾意佢, 都冇得迫..

TT

how to gain more point ne...

引用:
原帖由 monosa 於 2010-12-30 23:00 發表
how to gain more point ne...
You can reply more to earn more points!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 23:11 發表
一個殺死我嘅gif
真係幾ok!!
但都仲係第三!!
就黎有條痕!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 23:34 發表

Karen梗係掂啦
都話Karen要睇返佢啲motion先知佢電力有幾強
但一陣如果紫盈又出現就會填補到缺口!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 23:48 發表

咁紫盈記得唔好着咁靚

不過今朝雪菜妹妹冇返早,佢可能會接替紫盈返夜
如果雯雯日日都可以好似你d motion咁吸引..
佢好快會上返第二!!

今日雯雯都唔係太辛苦…雖然要報83,都係七點半、十點同十點八…時間比其他主播少…

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-31 00:39 發表
今日雯雯都唔係太辛苦…雖然要報83,都係七點半、十點同十點八…時間比其他主播少…
可能上星期雯雯工作太多..
袁花良心發現俾少d佢做!!(或者佢有入黎睇到我地插到佢七彩)
今個星期安排返有3個主播返夜!!

都係Karen每日電力充足

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-31 07:03 發表

It's pitythat you haven't seen Wendy
But he seems to think Wendy shouldn't worth that such of popularities!! He has admitted he didn't like her so much!! It 's regretable!! In his mind, only can contain Karen and Connie either!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-31 07:10 發表

所以佢講左等於冇講
X2

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-31 10:23 發表

日日都電擊我,電到我不省人事
一時時啦, 但大部份時間都冇感覺咁..

引用:
原帖由 richard07 於 2010-12-31 14:11 發表

一時時啦, 但大部份時間都冇感覺咁..
鐘意文采都唔駛踩雯雯…

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-31 14:27 發表

鐘意文采都唔駛踩雯雯…
真㗎!!
冇呃你!!
我只係講出我的感覺!!

今日7點天氣係唔係雯雯

有冇人答到我

引用:
原帖由 hgbjy 於 2010-12-31 18:28 發表
今日7點天氣係唔係雯雯
Extremely likely.

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-31 18:50 發表

Very probable, if not 100% sure.
Haha, catch ya!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。