推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-14 11:05 發表 我諗應該係客串上陣,可遇不可求
聽陳總咁講,唔通雯雯只係頂亞盤更?
女人之中最勁,勁人之中最好,好人之中最靚,鄭.萃.雯!!

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-1-14 11:14 發表 聽陳總咁講,唔通雯雯只係頂亞盤更?
唔係...原本9點鐘係黃紫盈,但紫盈報左15分鐘..就換左雯雯..唔知發生咩事呢...

引用:
原帖由 socalli 於 2012-1-14 11:50 發表 唔係...原本9點鐘係黃紫盈,但紫盈報左15分鐘..就換左雯雯..唔知發生咩事呢...
明白,但一般情況下,如果找人頂應該是亞盤會較正路,就是可能亞盤放緊婚假先會找雯雯客串

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-1-14 15:20 發表
明白,但一般情況下,如果找人頂應該是亞盤會較正路,就是可能亞盤放緊婚假先會找雯雯客串
冇錯,如果係盤盤報GMHK,多數會係盤盤替
好開心同驚喜雯雯今朝突襲83
但係自己就錯過咗
另謝師兄貼圖

引用:
原帖由 socalli 於 2012-1-14 11:50 發表

唔係...原本9點鐘係黃紫盈,但紫盈報左15分鐘..就換左雯雯..唔知發生咩事呢...
可能袁花良心發現,畀佢休息下…
不過見到雯雯突襲83仲開心

16/1/2012 香港早晨

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Good, thank you 0000000 c-hing

唉!唔係姖結鰼B,要陪(睇實)老公,唔想返通宵頂,而家應該仲做緊83.而唔係而家咁,做記者跑新聞,間中出屪.

回復 8916# 的帖子

日日睇雯雯做早晨真係精神晒

17/1/2012 香港早晨

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

雯雯唔怕凍
臨尾佢好似話今日好眼訓今日表現真係麻麻地,唔係幾精神

very good pic thx for sharing

18/1/2012 香港早晨

Good, thank you 0000000 c-hing

回復 8923# 的帖子

第一次見雯雯著d件外套

19/1/2012 香港早晨

ending果陣,karen同聞賢失控喪笑,遲遲都未fade out就我就一路跟住佢地笑!
紫盈~my love~

Thanks for c-hing sharing

雯雯.......正傻妹黎架......

引用:
原帖由 0000000 於 2012-1-19 06:58 發表
19/1/2012 香港早晨
「換嚟聽朝再見喇喎」即係乜嘢意思?

http://www.youtube.com/watch?v=JaVJmblre9k&feature=related

究竟笑乜野?

究竟笑乜野? 究竟笑乜野?

20/1/2012 香港早晨

21/1/2012 香港早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。