推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

晚晚都有三節雯雯 天氣,開心死甸奴

搵(女)記者/主播報天氣,無問題.但一日報3次,有灡鷇O人力喎.就算靚女都係咁話

回復 9562# 的帖子

睇o個個都悶啦

一至五日間四次提要
成日都係一個人做晒

引用:
原帖由 0000000 於 2012-7-5 12:48 發表
睇o個個都悶啦

一至五日間四次提要
成日都係一個人做晒
以前早午提要都會用兩個人,而家
今日姚生唔係要做埋呀嘛

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-7-5 12:36 發表
搵(女)記者/主播報天氣,無問題.但一日報3次,有灡鷇O人力喎.就算靚女都係咁話
袁志偉不嬲都係咁,買左d貴野翻黎梗係要猛咁用。
不過我唔介意睇咁多次雯雯

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-7-5 12:36 發表 搵(女)記者/主播報天氣,無問題.但一日報3次,有灡鷇O人力喎.就算靚女都係咁話
我不會悶,只是鄧雯雯辛苦
女人之中最勁,勁人之中最好,好人之中最靚,鄭.萃.雯!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-5 12:14 發表 晚晚都有三節雯雯 天氣,開心死甸奴
係開心 ,但怕雯雯太辛苦

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-7-5 12:41 發表 He must dream about Karen everyday when he is sleeping!
Not everyday, just sometimes......

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-7-5 14:51 發表 レ熄眸好心袁花就俾雪瑩或秀荃幫龠眸
文采或者盈盈都好好

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-7-5 15:15 發表

文采或者盈盈都好好
兩個都報得唔錯,雖然我淨係鐘意盈盈
當然最想還是雯雯…

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-5 16:06 發表 兩個都報得唔錯,雖然我淨係鐘意盈盈當然最想還是雯雯…
Karen is not an iron lady, she will be tired

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-7-5 16:16 發表 yes! 雖然文采報得比較正經..但至少畀報新聞既時候..笑容多d~紫盈報得生動有趣..又笑得甜
So that Karen and Connie are the best 2 weather anchors

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-7-5 16:16 發表

yes! 雖然文采報得比較正經..但至少畀報新聞既時候..笑容多d~
紫盈報得生動有趣..又笑得甜
紫盈報天氣d節奏有d怪怪地…
文采不嬲報新聞同天氣都好淡定。
雯雯報得最自然,講錯野仲會傻笑,好可愛

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-7-5 16:12 發表

Karen is not an iron lady, she will be tired
報天氣又唔係真係太辛苦
雯雯之前撲新聞仲辛苦

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-5 16:19 發表

紫盈報天氣d節奏有d怪怪地…
文采不嬲報新聞同天氣都好淡定。
雯雯報得最自然,講錯野仲會傻笑,好可愛
其實我都認同,紫盈講野D節奏時快時慢,不過笑容搭夠.
Karen同文采的意見一致.
我最鍾意聽到呢句---各位由黃紫盈同大家一齊睇天氣^^

引用:
原帖由 nuinuijames 於 2012-7-5 16:22 發表 其實我都認同,紫盈講野D節奏時快時慢,不過笑容搭夠. Karen同文采的意見一致.
I like Karen's silly smile the most

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-5 16:21 發表

報天氣又唔係真係太辛苦
雯雯之前撲新聞仲辛苦
唔知而家既Karen有幾多重身份呢?
又係大台主播,記者同天氣主播.
我最鍾意聽到呢句---各位由黃紫盈同大家一齊睇天氣^^

引用:
原帖由 nuinuijames 於 2012-7-5 16:23 發表

唔知而家既Karen有幾多重身份呢?
又係大台主播,記者同天氣主播.
好耐冇見過佢報新聞

5/7/2012 中國天氣預報
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

5/7/2012 世界天氣預報
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

5/7/2012 天氣報告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。