推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[灌水] 繼續臨場吹水

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-27 14:22 發表

有冇相睇?咩叫豆鎗?
豆鎗 係好野黎架,手頭沒有相!但應該好多男仔頭細個都玩過!

佢好似一把曲尺咁,係上面打開放一撮黃豆入去,用彈簧的力,一粒一粒射出來,中豆的人會有小小痛!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-27 14:23 發表

都無乜理由,我亂咁點je ma!有咩好威脅?
  我地個個在最後一個賽日,都忍不住玩晒冷,得就得,唔得就唔得,不成功就成仁,但以成仁居多!   結果通常是沒威脅!

你就唔同喎!你唔晒冷,如果求其被逼晒,若他一晒成仁,你的排名就大可能高過佢喎!所以說你有排名高於佢的威脅是有道理的!  唔信你去數數今季各月份,你同求其邊個排名高的月份次數多齯X!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-27 02:42 PM 發表

我地個個在最後一個賽日,都忍不住玩晒冷,得就得,唔得就唔得,不成功就成仁,但以成仁居多!   結果通常是沒威脅!

你就唔同喎!你唔晒冷,如果求其被逼晒,若他一晒成仁,你的排名就大可 ...
我上個月有晒冷喎,你地咁講對其他人就唔公平啦,佢地個個先至對求其有威脅

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-27 14:48 發表

我上個月有晒冷喎,你地咁講對其他人就唔公平啦,佢地個個先至對求其有威脅
  係喎!上個月阿標都有鼓勵你去晒一晒、搏一博!

其實晒唔晒衹是個人遊戲比賽策略,是自已的貝w,完全無話對錯公平否!都唔係以此論英雄,無乜所謂啦!  阿標分析下不過係亂咁估下 求其話你對佢有威脅的原因之嘛!

你唔信佢係真心講?你認為佢係口輕輕講黎玩下?

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-27 03:02 PM 發表

係喎!上個月阿標都有鼓勵你去晒一晒、搏一博!

其實晒唔晒衹是個人遊戲比賽策略,是自已的貝w,完全無話對錯公平否!都唔係以此論英雄,無乜所謂啦!  阿標分析下不過係亂咁估下 求其話你對佢 ...
睇下佢從咩角度講啦!

而我又從咩角度睇o者!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-27 15:09 發表

睇下佢從咩角度講啦!

而我又從咩角度睇o者!
一於呢個月又晒一晒,再俾 d 威脅出黎,試下製造 d 一剎那既光輝啦!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-27 03:13 PM 發表

一於呢個月又晒一晒,再俾 d 威脅出黎,試下製造 d 一剎那既光輝啦!
能力有限,睇下星期六點唔點到d心水馬仔先,其實今個月開頭我都唔止投注500啦!不過點唔到je ma

誰能代替哥哥地位

阿標想贏冠軍,KMY貼條冷Q/PQ比你

Race 3 - (2)奇寵 (9)火噴噴 Q odd 44, PQ odd 13.l

Show hand 單棍PQ 都應該够分贏

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-30 20:22 發表
阿標想贏冠軍,KMY貼條冷Q/PQ比你

Race 3 - (2)奇寵 (9)火噴噴 Q odd 44, PQ odd 13.l
   謝謝!

我暫且保留唔貼上去住!   免得俾大把分在手的領先者擲千零分買保險 hedge 住,咁就中幾多倍都無用!( 阿標舊年九月份,領先至最後一次賽事時,出過呢招!)

阿標除左想贏冠軍,更想贏銀紙!  唔使 44 倍咁博,衹要穩穩陣陣,幾倍也可以,有乜好介紹呀!

相關搜索目錄: 保險

如果 豆豆 諗唔到其它馬,求其攬住一齊晒!佢基數比我大,咁樣就算中左都無冠軍做!

希望豆豆睇唔到!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-30 11:18 PM 發表
  如果 豆豆 諗唔到其它馬,求其攬住一齊晒!佢基數比我大,咁樣就算中左都無冠軍做!

希望豆豆睇唔到!
你個標青叫我呀?使唔使我幫你揀隻馬馬咁呢?

你同求其攬住一齊晒?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-31 00:39 發表

你個標青叫我呀?使唔使我幫你揀隻馬馬咁呢?

你同求其攬住一齊晒?
  你個豆豆咁夜唔唌A係度四圍巡?E到阿標灝絞K晒冷大計添! 我睇過你揀果灠辰迅漶G

R1 3 至上 1 再來旺財 6 紅酒佳人(純屬個人喜好) 5 同一世界
R2 3 新石磨藍 10 足球大師 1 嘉駿寶
R3 3 日月龍駒 7 好真意 4 哨牙騅 13 野蠻
R4 1 哈哈大少 3 首騎士 12 沾沾自喜 9 得令將軍
R5 10 旺財好漢 3 駿駒飛躍 5 東莞之威 8 美好威望
R6 2 好馬加鞕 7 波板糖 8 大紅人 12 縱橫萬里
R7 5 年年開心 12 開心財星 9 暗飛星 10 枕頭大王
R8 6 驊中龍   1  醉激 12 好有勝 2 好聲氣
R9 9 包裝福星 7 全德勝 13 甜在心頭 1 金太陽 4 寶樹多盈
R10 10 龍馬精神 9 大家平安 11 齊齊開心 13 跑得好快 3 鐵血丹心
R11 2 非我莫屬 3 正隆 9 再領風騷 13 友誼至上 1 勁闖 14 大富之星

好似揀得多得滯喎,收窄範圍先至有得晒冷架!晒冷唔係求其(adv.)晒架!

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-30 發表

014 KMY

第一口孖T

Race 3 - (2)奇寵 (4)葵扇 (5)拔尖兒 (8)紅藍精英 (9)火噴噴
Race 4 - (4)海中寶 (5)小飛象 (7)龍翔 (8)旅遊領隊 (11)搶首

@$5

Total bet $500
  KMY兄,我驚你呢條飛會被 deleted,所以幫你留多個底係呢度,聽日跑完起碼可以對鵅I

相關搜索目錄: 旅遊

儀仗馬都趕 ...

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-31 03:48 AM 發表

你個豆豆咁夜唔唌A係度四圍巡?E到阿標灝絞K晒冷大計添! 我睇過你揀果灠辰迅漶G

R1 3 至上 1 再來旺財 6 紅酒佳人(純屬個人喜好) 5 同一世界
R2 3 新石磨藍 10 足球大師 1 嘉 ...
係呀,專登唔訓住,上黎check下你,嘰嘰

但點解你post3月25日既我揀既馬馬

你唔知豆豆而家既策略係點晒十場,再係十場慢慢揀,唔使拎住份報紙ma

晒冷都有秘密大計?

相關搜索目錄: 報紙 紅酒

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-31 09:32 發表

晒冷都有秘密大計?:w ...
有架!嘻嘻,拎住少少分數去晒冷,太早露底,會俾大把分數在手的領先者戰略性合法地 hedge 住,晒中都當不上冠軍架!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-31 10:40 AM 發表

有狩H嘻,拎住少少分數去晒冷,太早露底,會俾大把分數在手的領先者戰略性合法地 hedge 住,晒中都當不上冠軍?
贏到自己咪得囉,下下因為別人而影響自己,到頭來得個吉

誰能代替哥哥地位

謎語:

有隻老野 (Obviously, 中坑 e.g. KMY) 舊年加個罩贏一場,點知+11分,於是除罩輸番一年 ....

今日落班、加罩 ...

謎語II

有隻頂頭大熱門,跟佢串QP的全部係處女馬。

謎語III

有隻5班馬今季季初同隻1班馬串PQ ... 輸比佢名次後8隻季內有6隻W

謎語IV

有隻3班馬,今季贏果場Q果隻現在係2班 ,P果隻係1班

如果阿Bill問我今日邊隻穩陣,KMY就會揀呢隻

豆豆妹子答得到,KMY叔叔有賞

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-31 10:59 發表
謎語:

有隻老野 (Obviously, 中坑 e.g. KMY) 舊年加個罩贏一場,點知+11分,於是除罩輸番一年 ....

今日落班、?
謎底(1):驚生肉!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-31 03:12 發表

謎底(1):驚生肉
咁都答錯

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。