推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 繼續臨場吹水

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-2-25 14:32 發表
你真有趣...

求其弟的賭法。

我只買一條飛醉激搭開心天地
....這一段!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2007-2-25 15:37 發表

....KMY89 收左錢去飲茶!或者順便去買埋鑽石,同你一樣!
我今日都中左兩條Q
暫時都贏小小

相關搜索目錄:
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 15:44 發表

我今日都中左兩條Q
暫時都贏小小
  恭喜哂!繼續贏!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2007-2-25 15:54 發表

恭喜哂!繼續贏!
隻鑽石塞死左

今場鐘意隻健康特快
話哂都同過皇仁飛駒單打獨鬥
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 16:05 發表

隻鑽石塞死左

今場鐘意隻健康特快
話哂都同過皇仁飛駒單打獨鬥
隻鑽石是我死狗LIST的必然choice!我很喜欢这马,因每次有他做灯,买其他好分好多!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2007-2-25 16:13 發表

隻鑽石是我死狗LIST的必然choice!我很喜欢这ヾA因每次有他做齱A买其他好分好多!
跑第二都叫有Q膽
唔係連影都無
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 billchan 於 2007-2-25 15:37 發表

....KMY89 收左錢去飲茶!或者順便去買埋鑽石,同你一樣!
隻鑽石是我死狗LIST的必然choice!我很喜欢这马,因每次有他做灯,买其他好分好多!

相關搜索目錄:
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

好彩這場買複式唔買膽拖
中返條Q    
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 16:15 發表

跑第二都叫有Q膽
唔係連影都無
呢D马不能作重心,更不能买W,因已进入:“处女马经常近但赢不到而分照加”的恶性循环了!

又係洗大俠,而家好多人望住佢!

引用:
原帖由 求其 於 2007-2-25 16:23 發表

呢D々ㄞ鄑@重心,更不能买W,因已进入:“]女r常近但赢不到而分照加”的恶性循环了!
我上幾次都批死
但今次我買返
因為次次用唔同跑道同會唔同檔位
唔可以次次都批死既
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 求其 於 2007-2-25 16:23 發表

呢D马不能作重心,更不能买W,因已进入:“处女马经常近但赢不到而分照加”的恶性循环了!
今日你好似無寫死九?

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 16:25 發表

我上幾次都批死
但今次我買返
因為次次用唔同跑道同會唔同檔位
唔可以次次都批死既
呢类名气马长期放弃都没有损失

今場買森威力
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 16:39 發表
今場買森威力
整唔整口孖寶搭下場搵番 d 零用錢?

引用:
原帖由 billchan 於 2007-2-25 16:42 發表

整唔整口孖寶搭下場搵番 d 零用錢?
剛剛買得切
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 16:46 發表

剛剛買得切
買得切都俾跌飛馬家福鋸左!  不過我有拖埋家福射落去搵零用錢,有 23倍!

個女Call我去找數,幾個女孩子飲下午茶都幾百蚊...

柏寶果然唔打左手鞭,所以輸了,哈哈...睇你收得幾耐?

巫生騎文武精英沿途4叠,李易達牌面馬、風頭馬必連Place都冇,卓爾卻如狼似虎

今場零用錢可穩膽,要不今場全熱門(很有可能),否則就爆大大獲了

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 billchan 於 2007-2-25 09:08 發表

買得切都俾跌飛馬家福鋸左!  不過我有拖埋家福射落去搵零用錢,有 23倍!

叫九飛!

呢場 KMY89大力提供零用錢!

阿標會少少拖埋超級冷馬(12)強駒!四十幾倍!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-2-25 17:14 發表
呢場 KMY89大力提供零用錢!

阿標會少少拖埋超級冷馬(12)強駒!四十幾倍!
我就買阿蘇隻新馬
一係贏,一係連影都無
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 17:17 發表

我就買阿蘇隻新馬
一係贏,一係連影都無
....贏左!

我中左孖寶安慰獎!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-2-25 17:22 發表

....贏左!

我中左孖寶安慰獎!
我中左條Q
條三重彩中唔到
五大有其二

二手買賣
CD推介

尾場隻福星拱照唔買唔得
前場輸比佢鶧旨a福都補中埋
大冷腳要留意隻西北三雄
寶樹勁盈厘場初跑千八,試路程味濃
如果夠長力就會報路打比
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 17:25 發表

我中左條Q
條三重彩中唔到
你今日都中好多 Q 喎!..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。