推介:| 戶外活動用品與設備 | 遠足行山 | 釣魚 | 攀山 | 野戰 | 體育用品 | 武術 | 跆拳道 | 泰拳 | 空手道 |

41 12
發新話題

邊個會跑渣打馬拉松呀?

邊個會跑渣打馬拉松呀?

我參加左半馬, 依度仲有無人會跑?

10k for me this year!

looks like not too many ppl in this forum will join the race!

for those who have joined the race... see u tomorrow!

預祝各參賽網友順利完成~~~~

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 企鵝 於 3-3-2007 21:37 發表
預祝各參賽網友順利完成~~~~
以為你有報名添。

see u all soon!

飲埋早茶返來囉......我0530起跑, 成績係 1:17 不過衰在係西隊口排左隊去廁所 如果唔係可以早返10分鐘架

相關搜索目錄:

回復 #7 arcadia 的帖子

跑完啦...腳軟啦.........................

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-4 10:11 發表
飲埋早茶返來囉......我0530起跑, 成績係 1:17 不過衰在係西隊口排左隊去廁所 如果唔係可以早返10分鐘架
辛苦嗎?

相關搜索目錄:

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-4 11:14 發表
跑完啦...腳軟啦.........................
我又有跑喎…不過只係跑10k~

I joined as well..result not good, just 1 hr 8 mins...

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-3-4 16:31 發表
I joined as well..result not good, just 1 hr 8 mins...
下次再努力啦!

大家既成績係幾多,,,分享下Y 有冇搞笑位

引用:
原帖由 arcadia 於 4-3-2007 10:11 發表
想問下要跑幾多公里? 

學生時代我最多都係跑 5,000 米。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-5 17:28 發表

想問下要跑幾多公里? 

學生時代我最多都係跑 5,000 米。
最少十公里…即係10000米~

回復 #15 watsons 的帖子

使唔使用一個鐘完成? 

後生年代,試過跑 1,500 米要過 5 分鐘,5,000米好似係要 2x 分鐘,我估 10,000 米要 1個鐘以上。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-6 11:47 發表
使唔使用一個鐘完成? 

後生年代,試過跑 1,500 米要過 5 分鐘,5,000米好似係要 2x 分鐘,我估 10,000 米要 1個鐘以上。
一般人係咁上下時間啦…

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-4 10:11 發表
跑跑下排隊去洗手間咁得意既???

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 AW8899 於 2007-3-6 23:38 發表

跑跑下排隊去洗手間咁得意既???
人地有須要嘛

>>依度仲有無人會跑?

會跑 2008 全馬

我都好想跑呀, 不過, 個日唔得閒, 我平時都有幾架!

I will try full next year....

呢幾年都抽唔到時間跑

WAC...HVAA...TCAA

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。