推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

水之戀

今日返工同事有:糖糖 coffee 星星 飄兒 由美子 杏子 多多 鴛鴦 魚兒

尋晚, 約個friend一起去水之戀試試. 因為不想等,提前一日打比Ada預約.
準時到達, 看到環境整潔 ,都放心D.
Ada 安排了飄兒比我.   飄兒摩功了得,又好倾, 非常親切.  做完Part2,剛剛夠鐘.

整體滿意, 值得再來.

引用:
原帖由 mrshark 於 2014-12-3 15:19 發表 尋晚, 約個friend一起去水之戀試試. 因為不想等,提前一日打比Ada預約. 準時到達, 看到環境整潔 ,都放心D. Ada 安排了飄兒比我.   飄兒摩功了得,又好倾, 非常親切.  做完Part2,剛剛夠鐘. 整體滿意, 值得 ...
Thanks for your report. 咁你朋友試左邊位?評價如何?

引用:
原帖由 moneycsc606 於 2014-12-3 15:58 發表

Thanks for your report. 咁你朋友試左邊位?評價如何?
我個朋友試左由美子,我出到黎見到佢個樣就知佢滿意啦。

引用:
原帖由 mrshark 於 2014-12-3 17:04 發表 我個朋友試左由美子,我出到黎見到佢個樣就知佢滿意啦。
不錯,陀地靚妹,
纯,可愛,有禮。
本自同根生

相煎何太急

由美子真的很清純; 但未試, 單看相頭

尋晚在眾多TST SPA場中千揀萬揀,很多心水都約唔到,極度失望之際收到水之戀靚靚主持人的微信,見到鴛鴦張相,心諗真係有咁咁咁咁靚? 最後決定上去搵鴛鴦….. 結果真係有墜進溫柔鄉的感覺.... 經過甜蜜的一晚後,要回下氣,下星期初決定再BOOK佢,但聽講佢都幾難BOOK,希望成功

相關搜索目錄: SPA

鴛鴦收夜凌晨1點,可提前預約。

今日有新同事:唯唯⋯⋯

引用:
原帖由 Ada2011 於 2014-12-6 14:13 發表 今日有新同事:唯唯⋯⋯
很熟悉的名字,
是不是雙十年華的陀地?
本自同根生

相煎何太急

師兄真好彩; 主持人從來也沒有介紹給我?
引用:
原帖由 moneycsc606 於 2014-12-5 12:48 發表
尋晚在眾多TST SPA場中千揀萬揀,很多心水都約唔到,極度失望之際收到水之戀靚靚主持人的微信,見到鴛鴦張相,心諗真係有咁咁咁咁靚? 最後決定上去搵鴛鴦….. 結果真係有墜進溫柔鄉的感覺.... 經過甜蜜的一晚後, ...

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 peterau200609 於 2014-12-8 17:24 發表
師兄真好彩; 主持人從來也沒有介紹給我?

我知點解....可能因為我之前主動想約一些紅牌很多次,都因為時間夾唔到所以約唔到,主持人可能覺得我幾慘...所以上次有好的女仔空檔就單聲我,所以非常感謝佢。
主持人強調過,任何客人對她來說都很重視的,雖然認識主持人時間不長,但我感受到佢對客人既真誠和專業,也多次在店中找到無限溫暖感覺。

引用:
原帖由 moneycsc606 於 2014-12-9 00:37 發表 我知點解....可能因為我之前主動想約一些紅牌很多次,都因為時間夾唔到所以約唔到,主持人可能覺得我幾慘...所以上次有好的女仔空檔就單聲我,所以非常感謝佢。主持人強調過,任何客人對她來說都很重視的, ...
良好態度才是成功之路,
不斷付出,不求回報,
先付出,後收成,說是多麽容易,
真正做到又有幾多個人可以,
生活原來巳經逼人,命不好,不怨天尤人,
積極進取,創造末來,
空餘時間進修,做義工,回愉社會,
閒來去教會,聽佛經,做愉咖,淨化心靈,
洗滌邪惡的心,一切變得更美,
祝福有缘人,缘起缘滅,一刹那,
甚麽是幸福,標凖自己訂下,
放下執著,活得更精彩,
祝所有與我有缘人,幸福快樂,身體健康。
本自同根生

相煎何太急

今日有新同事,鴛鴦妹妹,未起好名,返日頭。

今日新同事,從事美容院來,鴛鴦妹妹,從未踏足樓上骨,名:ci ci

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-12-9 09:29 發表

良好態度才是成功之路,
不斷付出,不求回報,
先付出,後收成,說是多麽容易,
真正做到又有幾多個人可以,
生活原來巳經逼人,命不好,不怨天尤人,
積極進取,創造末來,
空餘時間進修,做義工,回愉社會 ...
C兄去 dup 骨可以悟出大道理, 誠高人也

今日返工同事有:cici 星星 糖糖 coffee 飄兒 杏子 由美子 (鴛鴦返夜)

不知道CiCi似家姐嗎?

回復 568# 的帖子

Ada应該清楚規矩,場主若发表內容有任何讚譽自己場技師或服務的成份不可在版面寫,可和会員pm說。

God's mill grinds slow but sure.

依家係9樓,聽Ada講,cici做完客,一日來搵cici兩次,尋日做既客,今日已有三個番mark.

thanks you very much!
引用:
原帖由 mw2007 於 2014-12-11 12:35 發表
依家係9樓,聽Ada講,cici做完客,一日來搵cici兩次,尋日做既客,今日已有三個番mark.

我的小寶貝,路易,再次與我們相遇

今日返工同事有:cici 星星 糖糖 coffee 飄兒 mini 多多 由美子

糖糖係唔係以前好似混血兒果個?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。