推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

57 123
發新話題

[原創] 找那個囡囡鬆弛一鼣怞n? 我首選佐敦阿May(歡迎各抒己見)

找那個囡囡鬆弛一鼣怞n? 我首選佐敦阿May(歡迎各抒己見)

各位同志出來找囡囡,當然各有原因,亦各有所好. 但假若目的在於讓自己身心都可以鬆一鬆(當然包括細佬),我首選佐敦阿May!

以自己試過近五十位囡囡的初哥經驗,仍以佐敦阿May作首選.

先談談其他心水囡囡(排名不分先後):
北角馬寶道Naomi服務態度佳,加上波大大,絕對值得一試.
上環大波坡妹Helen屬新發現,待初六試第二次後才作報告.暫時覺得服務態度
         一流(詳情參觀另文)
北角Zoe及Maggie均屬我的喜好,既可按摩又適宜做愛.兼且可以傾心事
香檳A Cat既可做按摩又可以做愛,亦為我所好.
香檳A Co Co做愛優於按摩, 加上樣靚身材好, 正!
發利3樓6D Mi Mi勁姣,叫到門外brother們扯旗.(但請留心Mi Mi的香水亦很勁,
         沖洗後仍有勁香,隨時會讓太座或女友生疑!!)
加連威老道玲瓏按摩一流,又可以和客人談心,服務亦專業.
北角馬寶道陽陽服務不錯,斯文白淨,小鳥依人
元朗利群Co Co(168網)袖珍中日混血囡囡,極主動又好客,不應放過.
銅鑼灣渣甸坊Kim嬌滴滴坡妹,做到勁時卻又極之肉緊.

但縱觀整體而論,以最近連續兩日和阿May大戰,深刻感受到她的服務態度
         及做愛技巧的優點.所以決定暫時為我大小Johnny的個人首選.

拋磚引玉,希望各位亦能賜教!!

相關搜索目錄: 香水 香檳

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 23/2/07 02:25 發表
各位同志出來找囡囡,當然各有原因,亦各有所好. 但假若目的在於讓自己身心都可以鬆一鬆(當然包括細佬),我首選佐敦阿May!

先談談其他心水囡囡(排名不 ...
You visited Ah May in two consecutive days? You must be very fond of her sex skill and services.

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2007-2-23 02:25 發表

could you provide the address or the link?

Denny2000,

除了元朗Co Co(168), 其他大部份可在141尋.上環Helen及發利Mi Mi無上台.
阿May?老規矩(尊重阿May及負離子烏蠅 兄,請email 給負離子烏蠅.

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2007-2-23 02:25 發表

Support to choose ah May, but brother u r so great since u tried HK; Kowloon and New Territories...

thanks brother , and hope to see your helen report ! and may i ask you how old brother ? i visit may last dec 06 , her sevcer and skill so good , by the way i'm 42 .
have a nice day , thanks !

回復 #1 johnnyjohnny 的帖子

謝謝 Johnny 兄你的報告,你的資料相當有用呀!

兄台你也太謙虛了,試過五十條囡,食盡港、九新界,都唔算係新手啦!

你連續搵左阿may兩日,認真識食喇,
她以心待人,從不催客,令人一試難忘,和她一起的感覺真的非常舒服!

請繼續支持阿may吧!

各位級數高 / 行走江湖時間長的兄台,where are your 囡囡 report?

Chris4296兄:  男人老狗,唔好問年齡呢炾!
                   Helen個report--- [原創] 中上環新大波波坡女---  請賜教!

負離子烏蠅 兄: 我係上年年尾十一月才開始出來行走江湖,點可以唔認新手?
                   而由於工作會四處見客,所以不時<到此一遊>.但我亦喜歡
                   多去自己滿意的囡囡那裡多些. 謝謝好介紹:阿May確係正!

各位級數高 / 行走江湖時間長的兄台,where are your 囡囡 report? 快鰫O個壇介紹番囍n种黚q班兄弟!!!

(唔知會唔會有朝一日,釂づじg炱N我齔頭品足呢?不過係都未排到我呢曭鴙羺. 各位senior,知死未)

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 23/2/07 02:25 發表

Johnny 兄, 你品题呢咋囡囡, 有ㄜ茼Ah May係熟女師奶型值得一試

alorcha 兄:

你的要求有點為難! 雖然只見了阿May兩次,始終我覺得阿May的經驗及個人態度和樂觀性格令她表現特別.

若真要尋找相似,以工作態度計算,可能是:

上環Helen (3月1日開工)
北角馬寶道Naomi  (尚在放假,應快回)
北角Maggie  (尚在放假,應快回)
香檳A Co Co
加連威老道玲瓏 (尚在放假,應快回)
北角馬寶道陽陽

請自己看看.

你自己又有何心得?

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 26/2/07 07:45 發表
alorcha 兄:

你的要求有點為難! 雖然只見了阿May兩次,始終我覺得阿May的經驗及個人態度和樂觀性格令她表現特別.

若真要尋找相似,以工作態度計算,可能是:

上環Helen (3月1日開工)
北角馬寶道N ...
Thank you. 唔好意思, 我多数去澳門玩, 在港我只MAh May, 因服務有保証, 我怕搵其他囡囡攪到一肚氣

thanks brother.Great info.

how to find ah may ??

引用:
原帖由 24HRS 於 2007-2-28 18:46 發表
how to find ah may ??
24HRS 兄:

阿MAY一向只做熟客生意,並沒有在任何網站及雜誌賣廣告,詳情請看你的PM。

她是一個有服務有態度的囡囡,實在值得一試。

相關搜索目錄: 雜誌 廣告

先多謝johnny兄的repoert...thx

小弟只試過北角Zoe...無論身材同服務佢都一流, 而且我覺得佢按摩既技術很好, 環境亦都不錯又可傾心事

自己最難忘一役既囡囡係富士8A既寶儀(而家唔知仲係唔係度, 因為已經1年前既事), 黎條女身材超勁, 細細粒, 服務勁好, 唔催人, 非常有女朋友feel, 完事後仲一齊訓係床度傾下計, 條女好似好enjoy似的, 真的一試難忘

Brother Fly:

Spent 左好長時間睇呢條 thread,攪到我都想會一會佳人。可否提供資料?Thank you 你先。

回復 #15 horseofking 的帖子

向位先進 及 後輩(比我扮鴾j佬一陣啦!):

開始見到有更多位兄弟比料,謝謝! 因為一方面可以介紹多些人去找那些做得好懭づ,從而在收入及名聲上支持<肯做好份工懭>;另外,當然係等我及一班兄弟吸料,按圖索驥啦!

我提出的囡囡,近況我希望會盡量跟貼最新資料,以方便有興趣者去馬. 但亦希望各位補充.

阿May仍然咁正.(我點知? 我剛剛昨天第三次去見阿May.)
阿May齯撜馴i參觀  負離子烏蠅 大作

上環Helen (3月1日已開工).(我點知? 我剛剛第三次去見Helen.呢個坡女質素好,服務幾滿意.我會暫定為次選.)Helen通知已上番141網.急急上網,copy如下:
http://www.sex141.com/big5/viewi ... ype=-1&keyword=
歡迎參觀我另文  [原創] 中上環新大波波坡女

北角馬寶道Naomi  (尚在放假,3月中回港)(Naomi 今天剛走!!)

北角Maggie  (尚在放假,應快回)(佢重唔返儭,我灠庖Nw散!!)

香檳A Co Co (可以剩做,或連按摩全套)(但見到佢個靚樣同姣樣,特別佢摟屁股個姣樣...真係令我想立即上馬就算...)

加連威老道玲瓏 (已開工)

北角馬寶道陽陽(繼續開工)

兄弟們,上呀!!!

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2007-3-1 13:31 發表
But Zoe's breasts are fake ga wor.....
Really......黎層我就唔知啦

因為我次次玩, 都唔除bra既...

負離子烏蠅 C Hing,

Pls PM the contact of May (Jordan) to me.  Thanks a lot!!!!!!!!!

Too many woman, but not much $, haha.  Though I have no experience with others, 100% agreed with Johnny suggested.  May is a good choice, excellent bj and never disappointed, but then dont expect she s a young lady.

回復 #14 負離子烏蠅 的帖子

Hello, 負離子烏蠅

I lost the phone of May! Would u mind to mail me her phone? Thx in advance.

引用:
各位同志出來找囡囡,當然各有原因,亦各有所好. 但假若目的在於讓自己身心都可...
Very good summary!

Hi Brother Johnny

北角馬寶道Naomi, Where can I find her? Can you PM more detail. Thanks

aimpoint123 兄:

Naomi仍在happy休息!!  我點知!! 上星期想上去北角馬寶道2E三樓D搵Naomi,只得替工--當然走頭份!.聯絡Naomi才知又休息happy至5月頭才回.我都好想放假呀!

aimpoint123 兄,我倆只能等等啦.

近數星期我已再去找了另一些囡囡(通常最少兩次),會在下星期待我再探兩三位舊名單的囡囡以後,會update啲資料. 到時請加意見,更歡迎提供你的心水darling

期間若要搵服務好嘅大波囡囡,可以試尖沙咀 加連威老道 37號唐三樓D室 玲瓏(中到尾嘅中女,但好樣波大36c,服務好,按摩正.做愛?要視乎兄台你啲食力啦!);此外,亦可試E室Olivia,波細少少--34c,但勝在後生靚女,按摩同服務都正.做愛? 試後請覆!

57 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。