推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 金來閣約有十個囡囡是已婚人妻

金來閣約有十個囡囡是已婚人妻

真係要試下人地老婆的味道

詳細介紹下~~~可以嗎?

真係要試下人地老婆的味道

你地都好天真,係得指壓場做鐆,十個有九個半都係人妻啦,起碼一半以上生過仔添。分別在有冇一紙婚書!

幾乎全部囡囡都有老公或者係掛名老公

樓主係指現役人妻 如果響囡囡老公面前屌佢老婆會好能high

housewives are normal. do u want to find a virgin?

吊吊下人地老公沖入黎...

秋兒,程程,海琪,Amy 都是注冊人妻

咁多  ?

引用:
原帖由 WongWaiMing 於 2013-6-1 13:22 發表

没试过这么刺激!
但玩过正r的场,蝷k藻悀膠b外ㄠ敞Z,她立即叫我摸她的胸,说好 high ,然后韺V手!
好能正!

引用:
原帖由 WongWaiMing 於 2013-6-1 05:22 發表

太過份啦,搞到我都想試下。

好多都是用假結婚來香港。

相關搜索目錄: 結婚

有機會要一試
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

多謝師兄提供寶貴資訊

千期唔好搵個個(玫瑰)
物都唔能得
邪童回來了

話說多年前有次去灣仔一樓一, 開門見幾白淨大波... 問玩唔玩屌屎忽, 答只有毒龍.... 入去... 到鑽緊我屎忽時有人拍門, 佢無理.. 條友重拍. 佢話唔好意思, 等我陣... 跟著聽到佢大罵, 屌你老母, 叫你唔好黎你又黎... 你老婆係度做雞好燃威呀.... 煲湯煲埋你條七啦... 飲你老母... 跟著大力關門... 轉頭又好好笑容話唔好意思, 個死佬無燃用.... 你唔係想屌屎忽嗎, 比你屌... 跟著大嗌, 快 d 走啦, 死佬, 你老婆而家比人屌緊屎忽呀.... 我聽到真係好興奮剌激, 壓住佢兩手分開佢屁股係咁狂插下下盡入...佢就大叫, 死佬無燃用, 老婆要做雞日日比人屌屎忽..... 走時係樓梯見到個至少六十歲既阿伯揸住個保溫樽企係度, 見到我重講多謝晒... 我話, 你娶到個咁後生老婆重識搵錢, 真係正. 要煲多 d 湯啦....條囡應該最多四十....

兩個字!!!------------精彩~~~我都想試下~~
引用:
原帖由 daball 於 2013-8-10 03:08 發表
話說多年前有次去灣仔一樓一, 開門見幾白淨大波... 問玩唔玩屌屎忽, 答只有毒龍.... 入去... 到鑽緊我屎忽時有人拍門, 佢無理.. 條友重拍. 佢話唔好意思, 等我陣... 跟著聽到佢大罵, 屌你老母, 叫你唔好黎你又黎...  ...

引用:
原帖由 daball 於 2013-8-10 03:08 發表
話說多年前有次去灣仔一樓一, 開門見幾白淨大波... 問玩唔玩屌屎忽, 答只有毒龍.... 入去... 到鑽緊我屎忽時有人拍門, 佢無理.. 條友重拍. 佢話唔好意思, 等我陣... 跟著聽到佢大罵, 屌你老母, 叫你唔好黎你又黎...  ...
好彩個亞伯冇用刀斬你。

引用:
話說多年前有次去灣仔一樓一, 開門見幾白淨大波... 問玩唔玩屌屎忽, 答只有毒龍.... 入去... 到鑽緊我屎忽時有人拍門, 佢無理.. 條友重拍. 佢話唔好意思, 等我陣... 跟著聽到佢大罵, 屌你老母, 叫你唔好黎你又黎... 你老婆係度做雞好燃威呀.... 煲湯煲埋你條七啦... 飲你老母... 跟著大力關門... 轉頭又好好笑容話唔好意思, 個死佬無燃用.... 你唔係想屌屎忽嗎, 比你屌... 跟著大嗌, 快 d 走啦, 死佬, 你老婆而家比人屌緊屎忽呀.... 我聽到真係好興奮剌激, 壓住佢兩手分開佢屁股係咁狂插下下盡入...佢就大叫, 死佬無燃用, 老婆要做雞日日比人屌屎忽..... 走時係樓梯見到個至少六十歲既阿伯隋磾茷O溫樽企係度, 見到我重講多謝晒... 我話, 你娶到個咁後生老婆重識搵錢, 真係正. 要煲多 d 湯啦....條囡應該最多四十....
最搞笑就係呢句:見到我重講多謝哂

回復 1# 的帖子

有機會要一試, 多謝師兄提供寶貴資訊!

引用:
原帖由 70後 於 2013-8-31 07:20 發表

最搞笑就係呢句:見到我重講多謝哂
因師兄幫人養家。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。