推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

64 123
發新話題

映月莊

映月莊

各位骨兄,你們好,多謝各位骨兄的支持,琪琪的映月荘已在6月10日已正式開業了。現在駐場技師有,屭遄A晴兒,小雪,這3位是本地的,另外有大場出來既,盈盈,沙沙

預約電話係27353330,收費香薫推油90分鐘298,60分鐘238,水療Spa120分鐘$498,100分鐘$398

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 sukiwong 於 2013-6-16 21:01 發表 各位骨兄,你們好,多謝各位骨兄的支持,琪琪的映月荘已在6月10日已正式開業了。現在駐場技師有,屭遄A晴兒,小雪,這3位是本地的,另外有大場出來既,盈盈,沙沙
为甚还要該意說琪琪的映月莊?你作为主持人自己主動在此發放消息就是你也有份的映月莊。
要嗎就乾脆只說三個字映月莊。我不想與你糾纏此
但既然我容許老闆娘在此發放没賣簼M游說光顧的消息
就必须身份明確。 如果琪琪請你代她發資料
你就应協助她開N员口  由她自己在此寫
我們本版內容一向不特别過問埸所內部運作
但本版对N員發佈消息  是要清楚發佈者身份
一係是用家 無論是否埸所熟客
一係是埸所主持人或人員

God's mill grinds slow but sure.

簡單重申
如果你想將你場所主持身份穩形
就不应在此出現由你發佈的消息
令人对资料來源疑惑。
God's mill grinds slow but sure.

多謝版主的教導,也都多謝貓兄你更耐的支持。我係同琪琪倆主持,是剛加入的。

引用:
原帖由 sukiwong 於 2013-6-16 21:01 發表
各位骨兄,你們好,多謝各位骨兄的支持,琪琪的映月荘已在6月10日已正式開業了。現在駐場技師有,屭遄A晴兒,小雪,這3位是本地的,另外有大場出來既,盈盈,沙沙
試了兩個青春陀地詠兒和雪兒, 以新人來說我已經覺得好滿意, 下次會試埋晴兒

請問地址係邊?收費怎樣?

多謝師兄,地址係尖沙咀,漢口道,漢宜大廈3摟,收費90分香薰推油$298,60分鐘香薰推油$238,水療Spa120分鐘,$498,100分鐘$398

相關搜索目錄: 香薰 水療

請問 4台廣告的相中人是誰 ?

相關搜索目錄: 廣告

多謝骨兄,是屭遄A陀地

好喎

水療  有兩款揀

引用:
原帖由 aero169169 於 2013-6-18 09:15 發表 試了兩個青春陀地詠兒和雪兒, 以新人來說我已經覺得好滿意, 下次會試埋晴兒
今日老板娘琪琪打比我,話佩佩返魖荂A第一時間去探她,無見個多月,又靚驉I
早排還試了晴兒和倩兒,兩個都是陀地c妹,不過倩兒比較少返,要預約

我次次講野都係有果句講果句,憎我唔LIKE我都係咁打,但我講果D真係珍珠都無咁真,我唔係果D有讚無彈果D人,我唔介意D人連分都唔加比我,只係想係度分享下,如果有睇我之前既POST都知我有果句講果句,好喇入正題,話說係呢間野開張既第2日我上去幫趁過,我未上去之前已經打比佢話我高要求@@,一開頭上到去要推幾度門先搵到,之後入到去入面最入間房叫我換衫沖涼,無比毛巾同拖鞋我,D人入晒有間用布薕既房入面吹水,心諗都中伏啦 ,之後佢叫個技師入黎問我岩唔岩睇,我眼都跌埋落黎,呢個係我大半年內見過最好樣同身型既技師    ,問佢名叫雪兒,真係100%自己人,但佢完全唔識DUP  ,唔緊要,呢獲野只係同我係咁2推下油就算,因淨睇佢個樣幫我DUP已經乜都值,但佢連PART2都唔識  ,聽佢講都無幫客做 ,DUP到最後佢比人話佢過晒鐘都唔知 ,雖然我真係好想KEEP住搵佢,但係我無咁做,因為佢真係太細個,真心想佢唔好加入呢個行業,如果唔係學壞左真係好難番轉頭 ,講真我去過紫荊好多次,呢個比果度任何一個更細,同佢吹左好耐水,佢有個FD都係果度做叫冰兒,點都好希望祝佢地早日上岸,唔洗做 ,希望有心搵佢地傾下計既師兄都唔好太過份啦,佢地真係好乖好細個架咋
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 多謝分享 2013-6-26 06:54
  • 白貓兒 威望 +30 多謝分享 2013-6-26 06:54
  • 白貓兒 金錢 +30 多謝分享 2013-6-26 06:54

入門首見 招呼態度 似曾相識

其實因為新開張 全部請新手回來 技師全過18歲

引用:
原帖由 鏡花水月 於 2013-6-25 23:37 發表
我次次講野都係有果句講果句,憎我唔LIKE我都係咁打,但我講果D真係珍珠都無咁真,我唔係果D有讚無彈果D人,我唔介意D人連分都唔加比我,只係想係度分享下,如果有睇我之前既POST都知我有果句講果句,好喇入正題,話說係呢間 ...
x2

part 2搜身都唔敢太放肆,希望佢地早日上岸

回復 16# 的帖子

本人也(在其他場)試過一些很年輕的技師;做一次後也不返做; 原因不是她們的錯,而是因太年輕, 年輕到自己都不忍心再去抽水. 有時真的過不了一關.

多謝骨兄分享,我場另外有大場出來鼢@婷,盈盈,沙沙,後生的技師,佢都想搵錢,其實技師也是一份職業,請骨兄尊重她們的工作。多謝骨兄你的支持。同分亨

係魽A做120分鐘水療可減$50元

月前試了幾位有骨技的BGs例如圓圓,ANNIE等等,
感覺這裡提供兩種選擇針對不同需要也很不錯.

去過琪淇的新場,請了一位小女孩做收銀,生手的接待
塲內女仔一般很年輕,.我做的那位(不開名了),說是大場出身,手骨按得不錯,弊在話題离不開說比較客人小費,
試問有那個女仔為興趣做這行的,有暗示也無可厚非,若用心服務,客人一般識做,不用多言,
當我說第一次做的BG,会一比一代支,她按的態度是我多年來小見的跌Watt .

新場即管上去看看!

多謝更多骨兄的關照同支持,以後的日子我們會做到更好。

SUPPORT, 都想去試1試

引用:
原帖由 SW3388 於 2013-7-2 17:30 發表
去過琪淇的新場,請了一位小女孩做收銀,生手的接待
{內女仔一般很年輕,.我做的那位(不開名了),說是大場出身,手骨按得不錯,弊在話題离不開說比較客人小費,
試問有那個女仔為興趣做這行的,有暗示也無可厚非,若 ...
係個客面前比較其他客人小費,真係好討厭,小費係獎勵,但唔應該成為定例

64 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。