推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

68 123
發新話題

比花街更好睇

比花街更好睇

我一直喜愛強國

特別是強國女性,

其勇、狠、搏,真的比男人不分軒輊

你話前大官夫人,官太太,養尊處優,大把錢,狠起心腸可把番鬼佬就地正法,毒瓜佢,乾淨俐落

N年前的泰式

在強國的東莞式出現後

即刻收皮

東莞式的 extreme 已經無需細表,

已達人類的極限

年前在某處 的 有所謂 service 是用低溫酒精把妹妹燃燒著,客人操一個在著火的 ....

何其悲壯

咁,KMY 你有無試下?

細佬見到火就腳軟

...
..
.

年前某夜和女友溫存後,女友幽幽地說:你敢在外面搞其他女人,我統你幾刀後自殺

KMY :咪傻啦 ....

成晚訓唔著 ...

半夜偷走 ... 漏了一條 YSL 皮帶,至今仍懊惱

...
..
.

大哥話:強國人要管的

好多人反感,

KMY 同感

如果唔管,不知變了什麼世界

睇下呢個車展,成刀車展9月4日

似車展定花街?

車模搏過 PR

以後,睇靚女唔使去花街啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

下次車展說什麼也要去了

|,奶一起展,好看!

车展有得看无得食。。都系花街好。。花街D模特都吴输蚀既。。最起码汤碗波少D。。。

回復 1# 的帖子

龍珠入面d人造人全部係晒到 !!!!

引用:
原帖由 markLee 於 2013-9-9 11:20 發表
龍珠入面d人造人全部係晒到 !!!!

阿 Mark 你有冇嘗試過人做人 ?

引用:
原帖由 whisky 於 2013-9-9 12:40 發表
有無咁離譜?
天下最淫原來不是羅馬帝國

當然不是 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

以前長安的淫亂KTV,有時都會懷念一下的!

唔知深圳有冇呢D車展

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-9-7 17:08 發表
我一直喜愛強國

特別是強國女性,

其勇、狠、搏,真的比男人不分軒輊

你話前大官夫人,官太太,養尊處優,大把錢,狠起心腸可把番鬼佬就地正法,毒瓜佢,乾淨俐落 :veryg ...
|展女可能还差过花街女…"西"还恐怖些

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-9-9 12:22 發表

阿 Mark 你有冇嘗試過人做人 ?
記憶上真係好似無 !!可能我崇尚自然. 情願要個32a 都唔會揀個36c矽膠水袋. 兼情願食寬條面都唔食V煞.

有所謂 service 是用低溫酒精把妹妹燃燒著,客人操一個在著火的 ....

在那,.......真的要去识,有这种人
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2013-9-13 12:20 發表
有所謂 service 是用低溫酒精把妹妹燃燒著,客人操一個在著火的 ....

在那,.......真的要去识,有这种人

呵呵,十年八年前啦,在南頭海王大廈旁邊,個 Building 樓上有個 Enicar 大招牌,

就係有呢個火燒項目,日日排長龍 ...

如果 walk in 要等成個鐘,費用 900

打假波多,吾接受d咁翵咧q

回復 15# 的帖子

看看就荍哄A
真做,真的太对不起蝷k,
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2013-9-14 10:02 發表
看看就荍哄A
真做,真的太对不起蝷k,

前晚在半記有兩台客爭女,在宵夜檔打到飛起,

我和肥七笑 ... 女都使爭?

及後 四眼芬話呢個真係天鵝肉,有包公頭出到6皮仍 soy no ...

坐平台,要慢慢揀個 likey 既包公頭

魔仔,去睇下嗎?

"前晚在半記有兩台客爭女,在宵夜檔打到飛起,我和肥七笑 ... 女都使爭?及後 四眼芬話呢個真係天鵝肉,有包公頭出到6皮仍 soy no ...坐平台,要慢慢揀個 likey 既包公頭魔仔,去睇下嗎? "6皮野都 say no !!!

我就留番6皮野,吃40件1500的模特了!一個星期吃一件,都食年幾!

大學的經濟學101課程都教 marginal diminishing utility return !!  我個個星期吃一件新的,就沒有這個問題了!

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-9-16 15:39 發表

前晚在半記有兩台客爭女,在宵夜檔打到飛起,

我和肥七笑 ... 女都使爭?

及後 四眼芬話呢個真係天鵝肉,有包公頭出到6皮仍 soy no ...

坐平台,要慢慢 ...
七公未出手蔗。。凭七公七寸不烂之舌。。讲几课经济学理论。。同开导女女吴应该贪钱。。应该系讲心吴好讲金。。女女就会跟住七公。。当然系FOC啦。。

吴通而家CP真系好女难求。。有个好样D就争崩头。。

师傅搵日平日去半记叫芬姐BOOK定条女坐下看系咪甘正。。??话比女听有个客随时可以出十皮包拒。。话系师傅你咪得咯。。个个都识。)。。
我都跟去见识下。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2013-9-17 12:14 發表
h:" />h:" />"前晚在半記有兩台客爭女,在宵夜檔打到飛起,我和肥七笑 ... 女都使爭?及後 四眼芬話呢個真係天鵝肉,有包公頭出到6皮仍 soy no ...坐平台,要慢慢揀個 likey 既包公頭魔仔,去睇下嗎? "6皮野都 say no ! ...我就留番6皮野,吃40件1500的模特了!一個星期吃一件,都食年幾!

大學的經濟學101課程都教 marginal diminishing utility return !!  我個個星期吃一件新的,就沒有這個問題了
"...留番6皮野,吃40件1500的模特了!一個星期吃一件,都食年幾!"

絕對讚同.

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-9-17 17:26 發表

师傅搵日平日去半记叫芬姐BOOK定条女坐下看系咪甘正。。??话比女听有个客随& ...
我也去做菠蘿雞!看下是否真的咁正!

引用:
原帖由 markLee 於 2013-9-18 12:02 發表

"...留番6皮野,吃40件1500的模特了!一個星期吃一件,都食年幾!"

絕對讚同.   

如果可以用銀紙點煙,我諗6皮野又唔算係乜了

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-9-17 17:26 發表

师傅搵日平日去半记叫芬姐BOOK定条女坐下看系咪甘正。。??话比女听有个客随& ...
芬姐點會信我會咁豪呢

海哥金牌包公頭金漆招牌

68 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。