推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

27 12
發新話題

ha

ha

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

好圖~~~~~

引用:
原帖由 mk167 於 2007-2-27 01:39 發表
好圖~~~~~
old圖

引用:
原帖由 wmlo 於 2007-2-27 01:58 發表

old圖
old好圖.

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-27 02:02 發表

old好圖.
沒錯

引用:
原帖由 annieacc 於 2007-2-26 18:22 發表

沒錯
一字曰"正"
好心無好報,世界無天理,我一定要做真小人,偽君子因住收尾個幾年。

is it tvb ???

OK喎~~~
good~~!!!

女丙真係好似警察咁直!

女丙真係好似警察咁正直!

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-2-27 18:41 發表

女丙真係好似警察咁正直!
他曾經想投考某個紀律部隊架
梗係有番咁上下台型

引用:
原帖由 batxhim00 於 2007-2-27 19:39 發表

他曾經想投考某個紀律部隊架
梗係有番咁上下台型
係?邊個呀?講黎聽下啦~

其實佢唔考,出到街人地都以為係…

右手面個個邊個黎架@@???

請問個女仔叫什麼名字呢?

回復 #13 boaztin 的帖子

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-27 20:34 發表
which number 5 or 7 ??
兩張都係~ 右手面果個女仔係邊個

我都好想知個女仔係邊個

咁個張相都係佢同(前)tvb記者的合照

So do I. Rather curious who that girl is...... Hehe... ;)

引用:
原帖由 boaztin 於 2007-2-27 20:37 發表

兩張都係~ 右手面果個女仔係邊個
果個女仔好似同個個主播都好熟甘,好多相都有佢
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,喴解唔开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-28 00:12 發表

果個女仔好似同個個主播都好熟甘,好多相都有佢
嗚… 仲攪住ADA姐姐添…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-28 00:21 發表

你變做女仔都得o架!

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-28 00:21 發表

仲講起D傷心往事,我都唔制,不過你有機嘅,你仲細

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-28 00:23 發表

佢都成14歲哥仔, 無機喇.

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-28 00:31 發表

俾下面人地14歲香香脆啦,傷人地自尊心

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-28 00:23 發表

呵呵~
引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-28 00:31 發表

我係龔小Y,有機、有機… (有機!有機蔬菜嘛… )

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。