推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

銅鑼灣愛琴海

銅鑼灣愛琴海

今日係銅鑼灣收工無野做 就M個地方K骨放鬆下 上左去愛琴海(因為之前已經聽人講話間野唔錯不過一直冇機會試)上到去長頭髮老闆娘問我做spa定K骨 因為第一㳄所以就㧵一個鐘試下先 佢安排左我入房之後個技師就跟住入來 絛女二十幾有波腳長樣唔差oK就試下 頭part夠力唔求其 part2亦都有技術 全程有講有笑 我好快完事 因為重有時間  絛女就幫我按手兼吹水直到夠鐘埋單走人   總結整體感覺良好 個場環境同D女質素都唔錯  值得再去

相關搜索目錄: SPA

多謝師兄分享

引用:
原帖由 賓周輝 於 2013-9-19 00:00 發表 今日係銅鑼灣收工無野做 就M個地方K骨放鬆下 上左去愛琴海(因為之前已經聽人講話間野唔錯不過一直冇機會試)上到去長頭髮老闆娘問我做spa定K骨 因為第一㳄所以就㧵一個鐘試下先 佢安排左我入房之後 ...
二十幾歲
可能是kk或coco.
你知道名嗎?

相關搜索目錄: SPA
God's mill grinds slow but sure.

How much was it?

二十頭定尾先??

Where??

有電話號碼嗎?
ctim

係咪鈶dX道470號4樓果間?
ctim

引用:
原帖由 ctimleung 於 2013-10-12 06:12 發表 係咪鈶dX道470號4樓果間?
不是在駱克道  是在波斯富街。

God's mill grinds slow but sure.

波斯富街63號 7一11對面

名就唔記得 但早兩日上去就有個叫kk歞陘k幫我K 都ok嫁

回復 10# 的帖子

謝謝C Hing ,賽後會出報告
ctim

全靠樓上CHING我先至冇去錯地方. 謝謝.早上11點去到銅鑼灣附近先打電話上去問有冇女, 話有. OK, 一支箭跑上去. 入到去, 地方清潔, 可惜要等30分鐘先有女. 其實去樓上骨都係因為得個半鐘時間偷跳. 我約鬫拲C1點鐘鄐E龍.11:40am 條女到, 年輕. 叫做GIGI. 第一眼看樣貌一般. 問我做幾耐, 我話兩PART. 力度OKAY, 有心機. 都按鬫身蚅, 按下按下, 不知幾爽.第2PART, 轉魖, 由下面45度望上去先發覺原來佢幾靚.唔大唔細. 佢滿頭大汗, 我又滿頭大汗.佢圓圓鴾K月十五原來佢地有D房有沖涼, 我今次間房無. GIGI話好少早上咁多人Anyway 下次會再mark 佢. 同mark 間可以沖涼鴭.

相關搜索目錄: 清潔
ctim

全靠樓上CHING我先至冇去錯地方. 謝謝.

早上11點去到銅鑼灣附近先打電話上去問有冇女, 話有. OK, 一支箭跑上去.

入到去, 地方清潔, 可惜要等30分鐘先有女. 其實去樓上骨都係因為得個半鐘時間偷跳. 我約鬫拲C1點鐘鄐E龍.

11:40am 條女到, 年輕. 叫做GIGI. 第一眼看樣貌一般. 問我做幾耐, 我話兩PART.

力度OKAY, 有心機. 都按鬫身蚅, 按下按下, 不知幾爽.

第2PART,  嘩, 真係正, 唔大唔細.

佢滿頭大汗, 我又滿頭大汗. 圓圓鴾K月十五. 正到係我近年見到最靚.

佢話有去做GYM..........

原來佢地有D房有沖涼, 我今次間房無. GIGI話好少早上咁多人

Anyway 下次會再mark 佢. 同mark 間可以沖涼鴭.

相關搜索目錄: 清潔 Gym
ctim

尼個月頭gigi也替我做過一次
最初識她给她按是去年在尖沙咀
那時她穿工衣又有另一種美態
一直看住她在港島銅鑼湾發展
对我來說  正如其他已識得一段日子的技師
是亦師亦友。

How much do they charge lei? Sounds nice

回復 14# 的帖子

Ching got good taste

上次做過Gigi , 打算Mark 番佢,但心想:如果唔Mark 直接踩上去會唔會有驚喜呢?好,決定測試一下有無食神。
上到去,不抬頭,直接行髐J去間有個大木桶鴭苤C自己先行除衫}涼。然後有個技師入房問我做幾耐,2part 啦,當然。其間我故意垂下頭,唔望樣,冇眼神接觸,然後扒上H背著她。譲她自由發揮。
佢手骨力度比Gigi 強,但感覺手掌不夠肉,少了一份柔彈感。全身上下連小腿也按完。感覺不錯。然後跟她的對話是:轉身!我這刻有開禮物儱P覺,我之前故意和她零溝通,就係想鉦2part先見佢個様。有冇食神?有,不過覺得佢太瘦,我猜25歲左右,上下形態不錯但我還是偏愛Gigi .
看著她的面,輕摸著配合她身形的半球,加點幻想,20多分鐘後完事。
臨走時問她的名字,原來叫KK.
ctim

師兄应是早段或日間上去
因kk不N留得好晏

回復 20# 的帖子

CHING 果然係 CHING
我係下午1點左右去.
ctim

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。