推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔無線新聞女主播 - 簡惠宜

回復 50# 的帖子

thanks for sharing

回復 51# 的帖子

吾覺佢有咩大進步,仲係好甩卡喎

回復 50# 的帖子

因為ching所見不是佢本人

真係好奇怪,以前cable自家青訓產品係非常之好(特別係trista,lizzie同靜文),一出場唔講仲以為老手,點會好似簡小姐咁夢遊錄影廠.係因為轉咗總主播,連套青訓系統都死埋火,定係貪平入咗啲劣質冒牌貨,點訓練都無法變正常貨色

回復 56# 的帖子

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2013-12-5 01:27 發表
真係好奇怪,以前cable自家青訓產品係非常之好(特別係trista,lizzie同靜文),一出場唔講仲以為老手,點會好似簡小姐咁夢遊錄影廠.係因為轉鷙`主播,連套青訓系統都死埋火,定係貪平入囍H質冒牌貨,點 ...
其實搞到咁,除左總主播之外,馮德雄同春少責任會唔會更加大?而且媚姨對落仲有Jolly同Tracy,即使佢地名義上係媚姨下屬,但唔係都會幫佢諗諗計,畀下建議咩?

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-12-5 17:09 發表
無心做好青訓喇,市場充斥太多平抽歪貨色,逃離良心有,無工開急搵工又有,唔計做左成年都仲成日早晨連環食螺絲鵀傴糬n新鮮小瓶,新近個D歪口鳳眼大眼大口大面全部不知所謂無眼睇,奇寶高職主播已成歷史,20週年正式 ...
最近個幾月都係睇Anita報Cable早晨多,佢表現算進步好多,除左有少少位e.g.例如報天氣少少唔係太流暢外,其他方面都算唔錯。

總之一句講晒,俾番簡小姐多蠷鷛|去進步啦。

俾多d時間佢啦,又唔可以話劣質冒牌貨既,雲佩斯都係出自睆煄A表現唔錯。源源雲佩斯初出黎個陣都係唔少螺絲,後尾表都唔錯。只係可能每個人既適應時間唔同。特別係儀家添啦,cable直頭無咩人用,我唸可能唔同上個2-3屆,maybe無咩train過就^硬堆佢地出黎,其實佢地未ready好就俾人迫出黎都好慘。。。

引用:
原帖由 xavier1679 於 2013-12-7 13:20 發表
俾多d時間佢啦,又唔可以話劣質冒牌貨既,雲佩斯都係出自睆煄A表現唔錯。源源雲佩斯初出黎個陣都係唔少螺絲,後尾表都唔錯。只係可能每個人既適應時間唔同。特別係儀家添啦,cable直頭無咩人用,我唸可能唔同上個2- ...
冇辦法啦,鬼叫有線拎到免費電視牌之後就走鼲搹h女主播咩。

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-12-7 13:25 發表
冇辦法啦,鬼叫有線拎到免費電視牌之後就走鼲搹h女主播咩。
版主好似暗示走咗個班女主播去咗其他新台做主播.不過好似唔係咁喎.好似佢地轉行多過跳槽.

回復 63# 的帖子

但讀到甘真係好離譜,如果cable而家吾係缺人,簡小姐呢瓥f色應該一早byebye

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2013-12-7 18:05 發表

版主好似暗示走鱄荅Z女主播去魖銗L新台做主播.不過好似唔係咁喎.好似佢地轉行多過跳槽.
又未必個個都轉行鵅C

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-12-8 18:51 發表
“又未必個個都轉行鵅 你好似知唔少野窩,請舉個例
“跳槽?定還是Katherine想去一個新奰藿珧洁H之不過佢先得鶪限茪赬q視台經驗,能唔能夠成功跳槽架?” 好想知你點計到5個月?11月-6月=5個月?  以前 ...
咁大概都估到;另外Katherine工作鰲X耐我當然知啦,事關個帖係我開鵅C

10/12/2013 深夜直播室
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

今晚凌晨時份終於又有簡小姐苤C

簡姑娘出鏡過去太少啦!希望佘仔轉更後會令簡姑娘曝光率提升

22/12/2013 深夜直播室
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-12-22 17:59 發表
希望聖誕新年假期簡姑娘做多幾晚喇,成日蛇仔,黎同學同Tommy仔包辦深夜真係好鬼悶,雖然最近搖搖都客串過,但我始終覺得佢出鏡時塊面點會咁大呢 ...
冇,我只係覺得Winnie少出鏡隉C

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。