推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 DupKing 於 2016-4-2 00:56 發表
兩點半試髐p雪!好靚女呀!
話說我同FD二個去,點知公司有事係咁電話響,
小雪不時幫我睇住電話,有兩下我覺得好似請左私人秘書咁,
所以色心一起伸手抽抽水,無反抗摸下入羉N下入齱A勁有FE ...
謝謝Dupking兄的分享∼

那天臨時向秋老闆約小雪
而沒有預先告訴她
幸運地給我就到她有空檔
用上唯一沒有木桶的房間
剛沖完身她探頭並進來:「原來是你....」
對!緣來就是我

她其實好好傾,講東講西,天南地北
頸膊肩腰在她手下,舒舒服服
伴隨式溫馨在她主導下
每次都令我飄飄然
是我繼續要找她的情意結...

引用:
原帖由 messenger 於 2016-4-5 23:25 發表

那天臨時向秋老闆約小雪
而沒有預先告訴她
幸運地給我就到她有空檔
用上唯一沒有木桶的房間
對!緣來就是我

她其實好好傾,講東講西 ...
我都想再約小雪, 可惜自己仲病緊

我都PLAN緊哩兩日會上去再搵小雪……
引用:
原帖由 mmkit2000 於 2016-4-5 23:26 發表

我都想再約小雪, 可惜自己仲病緊

大家早晨呀,今日返工靚女有,
小雪,kk,妖精,安琪,安娜,
bobo,JOJO,安琪,crystal,香香,
20頭陀地Bowie

引用:
原帖由 Mia33 於 2016-4-6 10:34 發表
小雪,kk,妖精,安琪,安娜,
bobo,JOJO,安琪,crystal,香香,
20頭陀地Bowie
今日仲有叮噹

crystal,安琪,安娜,kk,子怡,
小雪,妖精,JOJO,yoki,香香,

陀地妹叮噹,Bowie。

好消息,michelle返聽日同後日,只限2日,跟住放長長假。

michelle,小雪,香香,kk,
安娜,JOJO,yoki,子怡,crystal。

michelle只返今日同聽日,只限2日

michelle,安琪,安娜,妖精,
香香,kk,JOJO,yoki。

裝修後第一次上秋之樂 ,感覺環境優雅,整潔,七間獨立房都給予有足夠私人空間,不用再在大廳等了 。秋老閭介紹了KK 給我,一個笑容親切的鄰家女孩,給我慢慢抹身,招呼週到,推按功夫細心舒適 ,其間談天說地,絕無悶埸,最怕遇著囡囡問一句答一句..到part 2∼原來小妮子都手藝非凡,KK 甚為順得人,服務一流。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 Mia33 於 2016-4-9 10:39 發表
michelle,安琪,安娜,妖精,
香香,kk,JOJO,yoki。
今日仲有小雪

星期二試了小雪,幾靚女。 好服務,兩part 也滿意的體驗。
引用:
原帖由 Mia33 於 2016-4-9 12:57 發表

今日仲有小雪

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-4-9 15:03 發表
星期二試了小雪,幾靚女。 好服務,兩part 也滿意的體驗。

估唔到師兄你都有試小雪

香香公主溫柔,嬌美,嫩滑

crystal,kk,debbie,
紫琪,香香,yoki,安琪

引用:
原帖由 messenger 於 2016-4-5 23:25 發表

那天臨時向秋老闆約小雪
而沒有預先告訴她
幸運地給我就到她有空檔
用上唯一沒有木桶的房間
對!緣來就是我

她其實好好傾,講東講西 ...
信兄, 想問有無推功唔錯同識玩放風箏既女女介紹呢?

引用:
原帖由 mmkit2000 於 2016-4-10 15:20 發表

信兄, 想問有無推功唔錯同識玩放風箏既女女介紹呢?
在秋之樂推功不錯的技師比比皆是
但真正放得好風箏的
目前我就未遇上
要請教其他師兄了∼

bobo開始返工啦,bobo開始返工啦,bobo開始返工啦,
bobo,小雪,kk,香香,crystal,
debbie,JOJO,yoki,安娜。

bobo,kk,安琪,安娜,叮噹,
crystal,JOJO,yoki,debbie。

小雪,kk,crystal,debbie, JOJO,yoki,
安娜, 香香

bobo,小雪,kk,
crystal,debbie, JOJO,yoki,
香香,安琪

引用:
原帖由 Mia33 於 2016-4-13 10:58 發表
bobo,小雪,kk,
crystal,debbie, JOJO,yoki,
香香,安琪
今日落雨,大家記得帶傘。

引用:
原帖由 aisloc 於 2016-3-31 16:16 發表
好久不見的香香
師兄, 想問香香有咩特別之處?

安琪,小雪,kk,可可,debbie,
JOJO,yoki,crystal,香香。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。