推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

秋之樂Spa

撒嬌女人最夠fun

Wing + 香香 雙飛

一位口技出慾S玩得鴷誚a BG (不要
誤會,所指係用口才激勵你潛能鴽甝),
長髮體型均勻鼢鉹k, 配搭另一位嬌嗲柔情
女友feel,我嘗試去開發這對新鮮組合,
有阿 wing 在場,我都預 90 分鐘內都
無幾多時間得閒按骨,大部分時間都係玩
耍嬉戲,主動+被動+互動,wing 捉住我
唔肯放,我又捉住香香唔放,若佢地下意
識想抽對方水,我都唔知鼓勵定阻止好,
四手+兩張金魚咀都唔多夠,這立體三角形
解唔開,真糾結,佢地四手亦不停在肌膚
前後上下油走,加上如果你知道w係手腳
都十分靈巧鴾k體操隊員,可能你會馬上
白旗投降,超過60分鐘鴽藂噢唌A這個
五官享受的旅程十分OK:
  視 (昏暗中水乳交融齔L限風光同畫面)
  聽 (一個好口才 + 一個夠嬌嗲 + 笑聲.....)
  觸 (我驟然變成毒男,迫進繁忙時間的
       女性專用車廂中,被壓得透不過氣來,
       混亂間被痴女抽水,無力反抗)
  香 (抱住香香公主能感受她身上散出的
       女人淡香,唔似係香水,
       撒嬌女人真夠香)
  味 (則見仁見智,我不屬重口味,不詳述)

快樂係主觀感受,過程就不細說了,
呢 pair 嚘謢X實力係4☆級(最高為5☆☆)
所欠是分工方面,2人並未太認識同了解
對方,但作為入門版鴷|手骨已經係好
happy,我算是初嘗他們鼤臚@次 合作,
如果你下次見到銷魂香,要叫佢示範
講: "你真.討..厭....."
一句講哂,財散人康樂

經過女神michelle 嚚梇+兩度雙飛,
之前骨毒已經稀釋

相關搜索目錄: 香水
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2015-1-31 13:13
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2015-1-31 13:13
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2015-1-31 13:13
  • ken19lam 體力 +59 讚! 2015-1-31 13:09
  • ken19lam 威望 +59 讚! 2015-1-31 13:09
  • ken19lam 金錢 +59 讚! 2015-1-31 13:09

今日仲有,Angel

大家早晨呀!今日有CC,Michelle.心兒,香香,叮噹,青青,

回復 2251# 的帖子

師兄鼣孎i真係活色生香,非常吸引……你提到餬ichelle,我早排都試過,又係唔錯鴽獀v薄I

大家早晨呀!今日有Michelle.Minnie.香香,叮噹,心兒,阿咪wing.Tina.青青

今日仲有,韻芝

大家早晨,今日有tina,祖兒,心兒,香香,
michelle,minnie,阿咪,阿wing,青青,叮噹。

引用:
原帖由 Mia33 於 2015-2-3 10:52 發表
大家早晨,今日有tina,祖兒,心兒,香香,
michelle,minnie,阿咪,阿wing,青青,叮噹。
今日仲有angel

大家早晨呀!今日返工同事有,韻芝,香香,Michelle.Tina.祖兒,

叮噹,阿咪,心兒,Angel.阿wing,

大家早晨呀,今日有祖兒,tina,香香,心兒,
michelle,阿咪,阿wing,叮噹,angel

引用:
原帖由 Mia33 於 2015-2-5 10:58 發表
大家早晨呀,今日有祖兒,tina,香香,心兒,
michelle,阿咪,阿wing,叮噹,angel
今日仲有紫琪。

大家早晨呀!今日有,阿wing.Angel.紫琪,香香,袓兒,心兒,Michelle..Minnie.叮噹,

今日仲有,青青

大家早晨呀,今日有tina,祖兒,香香,michelle,
minnie,angel,青青,叮噹,心兒。

大家早晨,今日有香香,青青,minnie,叮噹,芊芊。

大家早晨呀,今日有祖兒,tina,michelle,心兒,
minnie,紫琪,青青,香香,阿wing,叮噹

引用:
原帖由 messenger 於 2015-1-6 11:03 發表
我也是多得其他師兄的推介一試,才不致於走寶了 我會覺得香香是情人Feel多過女友Feel呢,師兄下次試下Minnie,貼心呵護,女友Feel濃,我稱她為「精品技師」呢....
那位就是樂老闆,很有趣,哈哈!
終於試了Minnie了。。。昨日身體恢復,但是星期日很多spa沒有開工,就試下約Minnie,第一次見面。Part 1 骨技比想像中好很多,感覺是高手,穴位很準,按後第二早很醒神,值得一讚; 另Part 2就是 「精品技師」了,非常性感 謝謝差兄推介。

另這次見到秋老闆了,很靚女和好人,剛巧大房沒人用,她安排了很大的房給我,訓得十分舒服,謝謝她

相關搜索目錄: 精品

大家早晨呀!今日返工同事有,阿wing,Minnie,Michelle,香香,

紫琪,祖兒,叮噹,心兒,青青

大家早晨呀!今日返工同事有,香香,心兒,紫琪,叮噹,阿wing.Michelle.Minnie.Tina.

two boss are so nice

大家早晨呀,今日有,香香,紫琪,Michelle.Tina.阿咪,阿wing,心兒,

回復 2268# 的帖子

秋老闆確實很靚女很好人, 所以共事既女仔都好得

同意, 秋老闆真係好靚, 可惜只能遠觀...

大家早晨呀!今日有,香香,阿咪,Michelle,紫琪,Minnie.tina.叮噹,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。