推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

tips?

tips?

is there any nice tips about how to chase a girl? any suggestions or experiences??

引用:
原帖由 Cornelius 於 2007-3-1 04:14 發表
is there any nice tips about how to chase a girl? any suggestions or experiences??
如果你係靚仔:

膽大心細面皮厚.

如果你唔靚仔:

錢. 錢. 錢. 錢. 都係錢.

如果又無錢又唔靚仔, 好似小弟咁:

就要等, 等, 等, 等運到.

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-1 10:36 AM 發表

如果你係靚仔:

膽大心細面皮厚.

如果你唔靚仔:

呢度幾時轉左笑話版GA?

相關搜索目錄: 笑話

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-1 10:54 發表

佢今日好有幽默感咁喎...

相關搜索目錄: 笑話 幽默

in love with the nature...

引用:

都 唔 好 話 係 笑 話 , 實 情 都 相 差 不 還

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-1 10:36 發表

如果你係靚仔:

膽大心細面皮厚.

如果你唔靚仔:

唔公平
點解你一日有咁多好運
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-1 02:36 發表

如果你係靚仔:

膽大心細面皮厚.

如果你唔靚仔:

聽講你係一個好有錢既靚仔黎喎~~~
幾時破左產ga?????
幾時比人毀左容ga?????
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-1 14:33 發表

唔公平
點解你一日有咁多好運
叫左你平時做多o的善事, 扶呀婆過馬路, 幫呀伯排隊羅平安米, 請小朋友食雪糕, 幫同事換水等等....

引用:

下??

我講真架, 不過可能係演譯方面過左火~~~

引用:
原帖由 allure 於 2007-3-1 11:06 發表

佢今日好有幽默感咁喎...
呢輪都無架喇....

相關搜索目錄: 幽默

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-3-1 14:39 發表

聽講你係一個好有錢既靚仔黎喎~~~
幾時破左產ga?????
幾時比人毀左容ga?????
我承認我個羅友係無價又圓又滑又靚仔!!

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-3-1 12:55 PM 發表

都 唔 好 話 係 笑 話 , 實 情 都 相 差 不
不遠?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-1 14:55 發表

不遠?
的 打 中 文 水 平 有 待 改 進

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-1 14:43 發表

幫呀伯排隊羅平安米
你 有 冇 先 , 要 排 幾 粒 鐘 喎

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-3-1 15:29 發表

你 有 冇 先 , 要 排 幾 粒 鐘 喎
梗係有啦~~ 我份人好熱心架!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-1 04:12 PM 發表

梗係有啦~~ 我份人好熱心架!!!
一定有

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-1 08:16 發表

一定有
佢一定有..
事實係佢見到有個好好心既靚女幫呀婆排隊...佢就會走去佢後面個婆婆度..同婆婆講:婆婆..我幫你排住一陣..等你休息下~~~
之後就會企左o係個好好心既靚女後面...乘機同個靚女傾計...問人地電話no...再約人去街街....之後......叫呀婆返黎..走人.........
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-3-1 16:23 發表

佢一定有..
事實係佢見到有個好好心既靚女幫呀婆排隊...佢就會走去佢後面個婆婆度..同婆婆講:婆婆..我幫你排住一陣..等你休息下~~~
之後就會企左o係個好好心既靚女後面...乘機同個靚女傾計...問人地電話no... ...
睇 黎 我 都 要 幫 下 的 婆 婆 同 的 呀 伯 排 隊

引用:
原帖由 Cornelius 於 2007-3-1 05:44 發表
Take out a knife and pretend to stab her, she'll run, then you can chase.
Learning to be good

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。