推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

43 12
發新話題

[原創] 水圍平價邪骨

水圍平價邪骨

盛世年華

福田區水圍10街19號, 水圍占美茶餐廳行入去就係

¥188推油機餐,¥238波推,¥298法式套餐

NO.66 係老師,服務好,有質素
NO.90 尚算人型,汕尾妹,下路不通
NO.68 可以大車,全程做足唔心急,慢慢吹,吹足15min
NO.100 以咁既價$算係咁,最正中路,彈手,軟,不堕
NO.95 後生靚女,大波有少肚腩,全程有笑容,上路無試,中下全開,全程無偷懶
NO.22 非常好客,無敵長腿
NO.96 D似衛蘭,下路全開放任捽
NO.128 似江美儀姐姐,上路碰,中路開,下路可指插,好好傾,PART一般
NO.18 OK 後生,非常纖幼身形,A,岩岩來經驗少,優點就係好搞笑,幾好玩,可以值一玩

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • strange 體力 +29 多謝分享 2014-2-9 00:20
  • strange 威望 +29 多謝分享 2014-2-9 00:20
  • strange 金錢 +29 多謝分享 2014-2-9 00:20
  • Kingcwk 體力 +28 多謝分享 2014-2-8 21:29
  • Kingcwk 威望 +28 多謝分享 2014-2-8 21:29
  • Kingcwk 金錢 +28 多謝分享 2014-2-8 21:29

陽光假期

水都酒店對面(在二街南端,福強路/二街交界附近),酒店對面要上樓梯級,旁邊是吃飯的大排檔

日式飛機餐¥198

NO.12年紀大左D,睇樣似30歲左右,微波長腳,中意瘦長腿既師兄實like! 姣姣地幾多野傾,上中下3路全开,服務好,唔催有耐性
NO.29 年紀大約廿中,中波長腳皮膚白滑,有笑容多嗲,中下2路全开, 飛機服務手法是高手級,自稱是她強項,唔催有耐性
NO.60 嬌小型樣子標緻二十尾
NO.56 20出頭,江西人身形ok,吾算好靚,但聲音甜美,態度超好吾懶,正骨有力,按得舒服,起機手法一流
NO.12 樣子標緻,26歲四川人,廣東話幾好
NO.25 幾好笑容,全程都幾有heart,身型小肥
NO.2 後生走

相關搜索目錄: 酒店

嘉德堡

在夜市向夏威夷方向,水圍夜市味春園川菜旁,面對"世外圖園"的右手邊橫街

¥300不吹開大,¥350冰火開大
比大場平D又冇locker仔逼小费

NO.199算係後生順眼,廿零歲似廖x兒!除衫屬大波啡lin,皮膚白
NO.299 後生廿零歲,大眼的確幾靚女,皮膚白波不大,身形高大
NO.238 此女年齡大概廿到尾,身材矮小,波也挺大
NO.300 後生,皮膚白波不

逸美時光

水圍夜市野妹火鍋對面,嘉德堡再向行前幾間舖就係

推油包出火¥168,機餐得70分鐘,唔係90分鐘

NO.19千年怨婦,報稱35,上圍大波黑lin,西隋h水,鬆肚皮靚屁股,不愛中女勿碰!典型需索樣
NO.93 樣子一般,三路都可以通
NO.26 機師,31歲湖北人,樣貌一般波波ok,按得唔錯,起機手法亦正,上路不通,中路唔比除bar,但就托左個波出可啜lin,下路只可隔褲摸
NO.88 其手正骨好落力,推油手法非常好,好舒服,按前列腺時欲仙欲死,佢對波幾大一隻手唔曬,而且好軟熟小pink
NO.96 樣子都笑得甜和全程都有帶笑容,part和後part都幾好,整體上都值得介紹
NO.80 小肥樣一般,Park1,按無力,Part2推油,手法好正,輕輕麼下,到與不到之間,感覺過引,但只可隔衣渣波
NO.88 服務好,手法一

NO.93 樣子一般,三路都可以通/?愿闻其详。
Never look back and no regret

都不是大賤價......

good , I will try .

thank you, good info!

引用:
原帖由 vic_ca 於 2014-2-7 12:00 發表
都不是大賤價......
雖然唔係好平,不過你跟介紹所推介既號碼去玩起碼係物有所值,唔會覺得跌錢

好耐無去深圳玩, 唔去得 CP, 去深圳行下都好   
仲有冇水圍開大推介

引用:
原帖由 c0t2d0 於 2014-2-11 03:22 發表
好耐無去深圳玩, 唔去得 CP, 去深圳行下都好   
仲有冇水圍開大推介
冇啦師兄,除左嘉德堡真係唔知啦,或者你有冇相熟快仔?

無呀, 好多年冇係深圳玩, 好多年前會去鴾U沙, 不過真係好多年前啦  
而家都係間唔中上 CP 偷跳, 仲要速去速回   

咁打法,仲有冇得玩呀?Up-date下好,唔该!

有冇衣家水围天气报告呀?

很一般的快餐,现在严打呢

仲有快飱食?

Thanks  information

出多 d 呢類 post

严打啊

sorry咁多位大佬,咁遲先再返黎update,新年後打風打到依家都仲未停,依家間間骨場都唔敢亂黎,得返有限度飛機昇降服務,開大冇限期暫停,直至另行通告為止。

回復 1# 的帖子

WELL DONE, THANK YOU.

回復 1# 的帖子

師兄, 如果落晒風球, 記得通知大家啊,thank you.

引用:
原帖由 toughdick 於 2014-4-3 15:19 發表
師兄, 如果落晒風球, 記得通知大家啊,thank you.
SZ 風球從沒停過,只能在風勢減弱的時候去打游擊戰。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-4-3 08:14 發表

SZ 風球從沒停過,只能在風勢減弱的時候去打游擊戰。
連羅白教授都賞面過黎留言,多謝多謝,依幾個月我都冇上大陸玩了,耐唔耐去下髮仔同玩下bunbun。

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。