推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

金豬桔神基金

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-17 16:07 發表

你信乜? 信佢天真無邪定信佢喺樹扮BB?
我信佢係天真無邪 ge BB

因為想識佢個  ......   

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2007-9-17 16:09 發表

我信佢係天真無邪 ge BB

因為想識佢個  ......   
原來你係有陰茅嘅~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-17 16:18 發表

原來你係有陰茅嘅~
你睇我 析 mic mic 就知我係  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-17 16:07 發表

你信乜? 信佢天真無邪定信佢喺樹扮BB?
係你地球講我

金豬年第六十一擊

投資日期 : 2007年9月19日
賽事 : 星期三 11
對賽隊伍 : 燕豪芬 對 莫斯科中央陸軍
投資項目 : 主客和 燕豪芬勝 @1.80倍

基金投資金額 : 3,000.00

備註 : 基金經理投資記錄會於稍後連同基金價格匯報同日刊出。

相關搜索目錄: 投資 基金投資

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-19 16:19 發表
金豬年第六十一擊

備註 : 基金經理投資記錄會於稍後 ...
燕豪芬鬥志不用懷疑
但嫌太好分,贏得應該 <@1.70   

都係留番巴甲至跟你   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-19 16:19 發表
金豬年第六十一擊

備註 : 基金經理投資記錄會於稍後 ...
偷襲得手

引用:
原帖由 Sax 於 2007-9-19 23:47 發表
燕豪芬鬥志不用懷疑
但嫌太好分,贏得應該 <@1.70   

都係留番巴甲至跟你   
波後炮 : 其實呢場波信心好大~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-20 07:58 發表
偷襲得手
等緊你出手(美職)噃~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-20 12:40 發表

波後炮 : 其實呢場波信心好大~
你買大 D 嘛   

我就損失慘重,唔見 3K 幾

呢個故事教訓我地,唔跟波神買,都唔好同佢作對

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #485 Sax 的帖子

噢,可以夠飲好多杯茶。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Sax 於 2007-9-20 15:08 發表

你買大 D 嘛   

我就損失慘重,唔見 3K 幾

呢個故事教訓我地,唔跟波神買,都唔好同佢作對
深表同情~

9月19日基金經理投資記錄 :

相關搜索目錄: 投資
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

2007年9月20日基金格價匯報 :

金豬年第六十二擊

投資日期 : 2007年9月23日
賽事 : 星期日 56 及 星期日 61
對賽隊伍 : 紐迪高 對 利斯菲體育會 及 保地花高 對 富明尼斯
投資項目 : 讓球過關二串一

基金投資金額 : 2,000.00

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-24 00:30 發表
金豬年第六十二擊

對賽隊伍 : 紐迪高 對 利斯菲體育會 及 保地花高 對 富明尼斯

我隨手選左你頭場買單頭,又搞卵掂   

多謝巴甲波神   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-23 16:30 發表
金豬年第六十二擊

保地花高主場平手盤已覺有鬼,到半夜去到高水,更形住凶多吉小,果然如是

引用:
原帖由 Sax 於 2007-9-24 14:16 發表

我隨手選左你頭場買單頭,又搞卵掂   

多謝巴甲波神   
輸咗都唔駛俾人X, 居然仲有人多謝添, 賺晒~

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-9-24 17:29 發表

保地花高主場平手盤已覺有鬼,到半夜去到高水,更形住凶多吉小,果然如是
波後炮 : 我一直都有留意賠率走勢, 六七點嘅時候見到佢由1.84升到1.92, 同樣有一種不安嘅感覺~

2007年9月24日基金格價匯報 :

金豬年第六十三擊

投資日期 : 2007年9月25日
賽事 : 星期二 17
對賽隊伍 : 西布朗 對 卡迪夫城
投資項目 : 主客和 西布朗勝 @1.75倍

基金投資金額 : 10,000.00

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-26 00:28 發表
金豬年第六十三擊

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-26 00:28 發表
金豬年第六十三擊

大卵鑊     

係咪黐卵左線????

引用:
原帖由 Sax 於 2007-9-26 03:07 發表
係咪黐卵左線????
半場已經輸到1:4, 大勢已去~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。