推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

有線新聞首席女主播 - 劉紫鳳

有線新聞首席女主播 - 劉紫鳳

lau tsz fung and wong chun mei

cable tv news and 大事回顧

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

其實有無人中意上兩人???

回復 #3 ricedog 的帖子

春媚都嫁人啦!~~~~~

咁又係既
但劉子鳳好似未嫁架

引用:
原帖由 ricedog 於 2006-12-27 12:23 AM 發表
其實有無人中意上兩人???
我愛紫鳳

哈哈哈

引用:
原帖由 pkdonald 於 2006-12-27 01:55 AM 發表

我愛紫鳳

哈哈哈
pkdonald大哥,我两个都爱

嘻嘻嘻
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

gum都好d有人中意,下次再cap到又放上黎啦

引用:
原帖由 ricedog 於 2006-12-27 09:35 PM 發表
gum都好d有人中意,下次再cap到又放上黎啦
謝你

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-27 11:10 發表
pkdonald大哥,我議爱
嘻嘻嘻
你好對得住琳姐兒喎!!!!

加左相相

既然仲有人中意,再加新相相
不過話時話,點解見人地可以一次過上傳成堆相
但好似一次只可以上到2張既..???
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

靚靚女主播-劉紫鳳

無線時代劉紫鳳

Seems look different......

多謝哂good大哥......
Bye Bye.......

去左有線果然唔同d.......靚女晒.......

真係唔多似~~
變左好多~~

goodye41 大哥你好勁呀,咁多好洁I

同而家真係唔係好似......
but anyway

我覺得有線既形象指導真係咁多個台最好,有好多個出左有線之後個樣都變唔番以前咁既......

引用:
原帖由 ricedog 於 2007-3-3 02:01 發表
我覺得有線既形象指導真係咁多個台最好,有好多個出左有線之後個樣都變唔番以前咁既......
例子一:吳浣鍶

kenix係咪去無線實習過?

引用:
原帖由 ricedog 於 2007-3-3 02:01 發表
可能係髮型唔同咗, 余嘉敏係另一個例子.

佢以前有d似應采兒

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-3-3 11:33 發表
佢以前有d似應采兒
講起又真係有D似!

女大十八變

化妝品真偉大

相關搜索目錄: 化妝 化妝品

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-3-3 11:33 發表
佢以前有d似應采兒

我都有d咁既感覺...係幾似~~

she is better look now

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。