推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

有線新聞首席女主播 - 劉紫鳳

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-17 03:00 發表
紫鳳今晚咁靚,緊係要補多幾張大頭啦
紫鳳晚晚都咁靚多謝靚圖

17/9/2011 新聞最前線
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 1978# 的帖子

星期六都有紫鳳

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-18 08:46 發表
星期六都有紫鳳
而家連星期六都要罰企........

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-18 10:32 發表

而家連星期六都要罰企........
有時有,有時冇

18/9/2011 新聞最前線
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 1982# 的帖子

又兩公婆玩晒兩個台

thx for sharing

紫鳳六點登場

紫鳳著靚裙

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-19 01:06 發表
又兩公婆玩晒兩個台
你講潘蔚林劉紫鳳兩公婆?

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-20 20:46 發表
你講潘蔚林劉紫鳳兩公婆?
係呀

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-20 20:50 發表

係呀
咁又係,潘蔚林嗰時做《新聞提要》同《晚間新聞》。

2011-09-20, 22:00 新聞最前線

紫鳳呀

回復 1991# 的帖子

尋晚真係正,兩次國際最前線都有紫鳳著裙look

紫鳳又著靚裙

21/9/2011 新聞最前線

回復 1994# 的帖子

靚絕cable的紫鳳公主

thx for sharing

紫鳳今晚靚到

我唔 cap 開佢都要入黎開聲, 今日 23:00 長曲髮 look 差 d 認唔出係佢!

引用:
原帖由 daifeigay 於 2011-9-23 23:05 發表
我唔 cap 開佢都要入黎開聲, 今日 23:00 長曲髮 look 差 d 認唔出係佢!
Kenix(劉之洋名)不嬲都留長曲髮架喎,只係近呢幾個月成日束髻你先認唔出係佢啫(雖然佢耐唔耐都會放番啲頭髮落嚟)。

講開又講嘞,你通常cap開邊個主播嘅圖架?

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-23 23:33 發表
Kenix(劉之洋名)不嬲都留長曲髮架喎,只係近呢幾個月成日束髻你先認唔出係佢啫(雖然佢耐唔耐都會放番啲頭髮落嚟)。

講開又講嘞,你通常cap開邊個主播嘅圖架?
張曉雯, 游安怡, 盧頌萱, 黃凱欣
(較少量) 曾美華

我人手錄, 唔係 24 小時錄住, 多數只錄 7:30pm, 8:30pm-12am 時段, 如果錄唔到 11am-12am 時段, 有時會補錄到 1am, 但睇人而定

引用:
原帖由 daifeigay 於 2011-9-24 00:49 發表
張曉雯, 游安怡, 盧頌萱, 黃凱欣
(較少量) 曾美華

我人手錄, 唔係 24 小時錄住, 多數只錄 7:30pm, 8:30pm-12am 時段, 如果錄唔到 11am-12am 時段, 有時會補錄到 1am, 但睇人而定
快啲教吓jackson兄點cap圖啦.成日攞住部相機影電影,老豆老母以為自己個仔有問題.

最多教一次我加一次分.我一日最多可以加240左右.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。