推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

50 12
發新話題

被前列腺炎折磨得快崩潰了,懇求提供寶貴意見

哎。。。我也是。。。可是我的情G和你不一屆C。。我是手淫戒不掉

C hing請繼續寫呀,謝謝

師兄,咁你最終係唔係係蘇醫生度醫好?我而家經歷基本上同師兄一樣。睇鼲搹h個醫生,都驗唔出我究竟系乜洠ヾC好似搵緊我來做實驗。

我岩岩上完蘇醫生個網站,媄靾炡ㄕn接近我黿〞p,但係你係唔係最後係佢度醫好架?

師兄你係咪講緊蘇建x醫生?我睇完佢個website.  資料都幾嚴緊,所講鵀釩{citation,好似有料到

澳門蘇醫生把折磨我三年多的前列腺炎徹底醫好

剛剛出完trip返薄A遲鑆ost

上次見完蘇醫生之後,一個星期之後返去睇報告。 驗到我麉e列腺中鬫蝑嚃憿A 尿解支原體同埋一隻厭氧菌鼤茧腄C 我當時醒晤: 我係三年前就係中鬫蝑嚃憿C  其實根本就未清晒。未斷尾!蘇醫生同我解釋: 有可能係因為以前我中鼤茧艅繭L完全醫斷尾。所以瓛茧葧N入鱈e列腺。 先會攪到慢性前列腺炎。

蘇醫生將份驗細菌報告同我解釋、從測試結果睇得出我曾經食過曮岔纂A跟住同我對照返我過往食過藥麍鶹,果然真係大部分都吻合。但係呢躞臚w經再無效。因為我前列腺媄鼤茧艉w經對以前食過屪藻野爭傶藺 。我即時好擔心:咁即係話無得醫?

蘇醫生同我解話當然唔敢保證一定醫好。但係好似我呢鑨嚚瓿Y骨案例,佢日日都要面對。 同我講仲有其他屪艦i以醫我個病, 先食兩個星期藥睇睇進展。仲話明比我聽:食鷖臚妨廗|有釂A牁P覺。

好記得我食藥到大約第六七日。俾蘇醫生講中,個小腹灟礸峈A的感覺就變驉C 雖然都係唔舒服,不過感覺就唔同樣。到第十零日,覺得條腰,同個小腹有躞P儱P覺,醫髐j約個半月,夜尿從原來的每晚八九次減到兩三次, 同埋小便時好似針拮齔h就開始減輕。

真係有D震驚,蘇醫生竟然連我自己儱P覺都知!!! 睇黎今次真係搵到救星

唉!心情都開始放鬆,以前真係小便都有恐懼感。醫到第三個零星期條腰明顯鬆驉C 尿急儱P覺亦都少驉C以前飲水最多二十分鐘唔到就尿急!

醫到第四個星期,忍尿可忍到大概一個鐘。我開始相信呢次真係做到對症下藥。開始比較放心。

想帶埋老婆過去M蘇醫生,諗黎諗去,都唔知點同我老婆講好。幾經掙扎之後,最終都係同老婆坦白!老婆聽完之後,無出聲淨係鰜袕菕I

跟住就入房閂埋道門。我幾驚出事!我唯有係快門係邊不斷道歉啦!過左三個鐘出返薄C

同我講:你估我真係唔知咩事?我只不過係唔出聲!如果你今日唔係同我講真話,我就同你離婚!

唉個心都定齱A咁就不斷同佢道歉同悚蟣\。

帶老婆去睇蘇醫生。果然,老婆真係染上同樣齔腄C 即係話;老婆同我情形一樣,以前醫極都唔斷尾,係因為-直都驗唔出我傳俾佢鼤茧腄A過去幾年其實都係斷斷續續亂食藥。

我到鰷臚T個月,小腹鼢e漲痛,同埋袋袋後便頂住痛都消失鰹t唔多八九成。  我可以兩個半鐘唔使去洗手間!!  

總共醫左三個半月, 終於真係搞掂!

我老婆算好彩,係蘇醫生度醫髐誘C日尿頻就明顯減少。唔使好似我醫咁耐。 大概一個半月完全搞掂。

到鬻]兩夫婦都真係醫好晒。蘇醫生先同我講。而家先可以叫做真正斷尾!如果唔係,我兩個又會再互相傳染
另外令我覺得開心翵い銋磣琱妨e已經變得勃起都唔掂。 而家好番九成。 三個多月前慢慢可以應酬飲番酒,再冇尿急,冇夜尿!

我之所以講出薄A只是希望幫到同病相連鴷S弟。只有我]依纗L來人,先至明白到當中生不如死的苦況!

http://www.youtube.com/watch?v=SBOmp_r9Uyg
蘇建X醫生 澳門電視台訪問

回復 30# 的帖子

請問三個月共花了多少醫藥費?

平时注意保养

引用:
原帖由 newdog33 於 2014-6-2 01:41 發表
請問三個月共花了多少醫藥費?
醫髐T個幾月,連埋檢驗費,記得大約三萬左右。同我以前睇開黿M科醫生差不多。

講真我就自己覺得吾貴。我個人覺得價錢差多少呢個唔係最主要鵅C最緊要要真系醫得好。講真,呢個唔係錢黻暋D!  只要真係將我麉e列腺炎醫斷尾,再俾多十倍價錢我都願意。

起碼我而家可以做番個正常人!  可以正常生活!!

之前個三年幾,俾讕憟芼R黎舞去,我都最少洗髐G三十萬冤枉錢。

精神科幫到

可以找W生好好的看看

Thank u very much

不是性病没得问题!!

我唔相信澳門d醫生可以搵唔到鼤茧葖Y香港反而搵唔到

我唔認為香港的檢驗所品質會不及澳門。

引用:
原帖由 蕃茄佬 於 2014-6-10 01:15 發表
我唔相信澳門d醫生可以搵唔到鼤茧葖Y香港反而搵唔到

我唔認為香港的檢驗所品質會不及澳門。
聽蘇醫生講,檢驗都係送到香港化驗所做。所以要是等成個禮拜先至有結果。

我以後先至明白,最重要鴾嬪O,系So醫生整體鼣B理過程十分之唔同。佢最重視係找出前列腺炎麰鴞],然後對症下藥。

睇左咁多個醫生,有攭明同我講任何細菌都搵唔到,但係就俾抗生素!

蘇醫生係清清楚楚搵出我感染佐乜洃妨寣A先俾藥我食!!

Louis 兄,多謝你詳細的報告,我都希望我可以徹底醫好!做番個正常人

但係我有幾個問題,你點知你真係徹底醫好呢?幾耐冇復發?

我之前有一次都以為好左,但係過鱁},D症狀又翻返薄A之後個醫生就話乜都驗吾到

祝楼主早日康复~~~~

多謝樓主詳細解釋, 祝身體健康

引用:
原帖由 kekeyeiww 於 2014-6-11 16:42 發表
Louis 兄,多謝你詳細的報告,我都希望我可以徹底醫好!做番個正常人

但係我有幾個問題,你點知你真係徹底醫好呢?幾耐冇復發?

我之前有一次都以為好左,但係過鱁},D症狀又翻返薄A之後個醫生就話乜都驗吾到 ...
師兄,我已經好鰹t不多十個月,亦都冇復發

另外我都介紹鰲X個同事朋友去搵蘇醫生,so far so good

使唔使咁複雜啊,去到咁遠醫?

louis 兄,多謝你的詳細報告,我剛剛出trip回來,今天約了蘇醫生,但係要等成個幾禮拜後先見到。
希望佢真係搞得掂啦

楼主要戒撸一段时V,估计是撸多了!

If just 前列腺炎, HK Chinese herbal doctor can treat it too ... He is in SheungWan.   NOT expensive.

師兄, 多謝.. 不過花粉係唔係真係掂?

我都係試緊... 我都想得

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。