推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

救國風月.....諮詢各C兄(有商有量)

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-24 08:50 AM 發表

咁又有乜癮呢,開支黑牌,望住個魚缸,毫無互動
擇肥而噬. 最少都沖一次..最多沖三次..

同泰國佬係金魚缸食飯都好多次了..

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

金鱼缸内可以流连很久。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-25 09:11 發表

柴爺好肉 ,在曼谷,每每被邀請至 Patpong 的 KTV,很多奶在眼前亂舞,只覺得膩.

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-25 09:56 發表

柴爺好肉 ,在曼谷,每每被邀請至 Patpong 的 KTV,很多奶在眼前亂舞,只覺得膩.
师傅,去KTV就耿系饮酒食肉既啦。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-24 06:56 PM 發表

好多dancing bar樓上有private club(要泰國佬帶)..有fucking show睇...

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-26 11:19 發表

好多dancing bar樓上有private club(要泰國佬帶)..有fucking show睇...

我情願在下面條步行街睇下野

早幾日上去大陸按摩, 發覺港式已經回歸.....部長極力推薦選擇推油服務.

有興趣消費c hing, 自行楂主意了~~~~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-3-22 23:34 發表

Q2. 聾賭已重開,但全部超高清,一望無際,所有窗都冇窗簾。套餐只有純正骨。
蘿白兄, 你專登上去探路, 還是路過的~~~~~

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-26 11:19 發表

有聽過女性朋友自己自由行去睇e d show, 比人屈比多5-10倍錢先放去地走.....

會唔會有咁既情況發生.....聽落都有d驚~

我去過看d model show, 人地好多都話泰國人妖好靚, 我初初都覺......因條街唔多見到泰國靚女.
不過睇完果d model show......先發覺靚既泰國女真係好X靚......不過小心比人拉上台玩.....唔係個個環節都適合現場觀眾參加.....哈哈........搽番鹼果d就無咩所謂

相關搜索目錄: 自由行

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-25 09:55 發表
金鱼缸内可以流连很久。。。
去過兩轉金魚缸, 果時跟團導遊條粉腸話有窿路帶我地去玩.....收3800疋.......無記錯的話.

不過當然無咁傻仔, 第1天我同我班fd出去格過價, 普遍都係2800-3500.......心諗果導遊都幾識路Bor.

1. 難忘好多木魚係個金魚缸入面勾引我地點佢地
2. 難忘就係一入房就要請條女飲野......我又唔知飲咩......最後最佳選擇order左........same with her, 哈哈
3. 難忘就係成間房都係肥皂泡泡......超好feel, 夠晒荒唐

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-25 09:11 發表

聽聞有達地方叫18重天......每上1層就高1級又貴1級, 是否堅料? C HING有無去過?

引用:
原帖由 vic_ca 於 2014-3-31 17:49 發表

聽聞有達地方叫18重天......每上1層就高1級又貴1級, 是否堅料? C HING有無去過?

我諗你係講 Plaza,係越高果D越貴,Model 都係 5,6000 Batt,二三樓有的齋幫你洗白白的,價廉物美
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 vic_ca 於 2014-3-31 17:42 發表

有聽過女性朋友自己自由行去睇e d show, 比人屈比多5-10倍錢先放去地走.....

會唔會有咁既情況發生.....聽落都有d驚~

我去過看d model show, 人地好多都話泰國人妖好靚, 我初初都覺......因條街唔多見到 ...

最後一次是去年和女伴去玩,都係去逛百貨公司

相關搜索目錄: 自由行

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-31 21:53 發表

我諗你係講 Plaza,係越高果D越貴,Model 都係 5,6000 Batt,二三樓有的齋幫你洗白白的,價廉物美
差不多。。3000 的已算是MODEL。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-31 21:56 發表
最後一次是去年和女伴去玩,都係去逛百貨公司
女友SHOPPING,师傅就可以去吃个MODEL。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-4-1 01:49 AM 發表

差不多。。3000 的已算是MODEL。。
以前就係..而家土豪侵泰..無5..6仟食唔到明星..麗人...

雜誌有相既叫到8000仟都有

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-4-2 11:27 發表

以前就係..而家土豪侵泰..無5..6仟食唔到明星..麗人...

Plaza 近況真係不知道,我去玩的時候已經是那些年 ... 的年代,就記得好像是在 Nana 區。

後期有些朋友說最高檔是 Catherine Soap,不過泰妹從來不是我的喜愛

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-4-2 11:27 發表

还说已学会 R TIPS。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-4-2 13:34 發表

Plaza 近況真係不知道,我去玩的時候已經是那些年 ... 的年代,就記得好像是在 Nana 區。

後期有些朋友說最高檔是 Catherine Soap,不過泰妹從來不是我的喜愛
我都唔系甘中意t泰妹。。
当然我系咩都食一餐的。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-4-2 14:46 發表

我都唔系甘中意t泰妹。。
当然我系咩都食一餐的。。。

海哥就係好勝

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-4-1 11:45 PM 發表

还说已学会 R TIPS。。。
好多識講小小煲冬瓜..R TIPS好正路..

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-4-1 10:34 PM 發表

而家最高檔係沖涼鋪頂樓...包个大冲凉缸開party,一齊沖涼..數星星...

引用:
原帖由 vic_ca 於 2014-3-22 23:25 發表

所以我想去一趟越南

有無c hing去過, 好似話100美金可以包1條女玩1個月~~(衣食住行另計)
咪講笑啦!十年前我去胡志明的NC帶女過夜淨肉金郡USD100啦!

141 有好謘I其實行得多,都知邊度正常D!最近去上環,有好洁I

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。