推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

....ee....老細!我黎運吉架!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-16 11:50 PM 發表
休大哥, 屈大哥, KLOSE 大哥及各位大哥大姐!!

祝新的一年身體健康, 心想事成, 笑口常開!!  
http://attachments2.timway.com/m ... 06e3c66b5d17c99726b ...
大家咁話啦! weeewaaa!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 forever more 於 2007-2-16 11:53 PM 發表

無呀, 走左去維園同d伯伯寫揮春lor.

p.s. 告仔, 我改左簽名檔la!!
好有意義呀!成班有無去幫手做義工呀?!

非常好!我好欣賞你個簽名檔! 繼續努力!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-17 03:42 AM 發表

我今晚得髐痐笭{
我諗我都係賭波場算啦!

相關搜索目錄: 賭波

借個地方用黻捸I 唔該晒!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-17 12:16 發表

非常好!我好欣賞你個簽名檔! 繼續努力!
你老呀!...個個走黎抄我呀,不同版本咁話喎?

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-17 12:18 發表

我諗我都係賭波場算啦!
算把啦 ....過完年行個大運先啦

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-17 12:45 PM 發表

你老呀!...個個走黎抄我呀,不同版本咁話喎?
都唔係個個呀?!得兩個之嘛!

係咪好有深度....好有意思呢?!....

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-17 12:47 PM 發表

算把啦 ....過完年行個大運先啦
大家咁話啦!....

希望過完年可以轉儮B啦!

恭喜發財
萬事勝意
龍馬精神
豬年順景

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-16 15:13 發表

休大哥,咁你有冇趁机落井下石呀
你話呢???   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-16 15:48 發表
休大哥,屈大哥,高C哥,文蛇大哥,AY大哥,我都预祝你地新年快乐
祝小一心想意成, 身體健康!  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-16 16:50 發表

哼!你 D 包膠咪得三個字  ....
無心機再寫包膠啦........

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-16 19:54 發表

你地成班死仔包尋晚有咩餘興節目呀?!....
唔井你豬..............

引用:
原帖由 forever more 於 2007-2-16 23:49 發表

x 2!
up to now, i not say anything to him wor!!!!
You should better ask yourself!  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-16 23:50 發表
休大哥, 屈大哥, KLOSE 大哥及各位大哥大姐!!

祝新的一年身體健康, 心想事成, 笑口常開!!  
http://attachments2.timway.com/m ... 06e3c66b5d17c99726b ...
Thanks, Kung Hei Fat Choy!   

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2007-2-17 05:59 發表
休休,祝你:

豬年行好運,健康又發財!

炮炮, Kung Hei Fat Choy!  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-17 11:52 發表
....ee....老細!我黎運吉?lol
靚仔, 收陀地呀!  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-17 14:55 發表
恭喜發財
萬事勝意
龍馬精神
豬年順景
大家咁話!  

祝休休及朋友們新年發大財

龍精虎猛  身體健康

財源滾滾來打工仔年年加人工做生意長賺長有

新一年個個飲飽食醉

屈sir,唔好意思,聽唔到電話呀!

打俾我做乜呀?!

回復 #4897 休谷客 的帖子

休休,乜你都鐘意擺人上神檯架咩?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-17 21:00 發表
屈sir,唔好意思,聽唔到電話呀!

打俾我做乜呀?!
約去行花市囉....唔聽?...望你年年袋錢袋唔切,比女溝你溝到頭擰擰

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。