推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 20:21 發表

休大哥晚上好呀
千言万语不知浀说起
有故仔聽, 快讔!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 20:52 發表

文蛇大哥晚上好

繵,M休大哥打牌咩
我唔敢同佢打囉, 上次比佢...............

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-6 21:14 發表

有故仔聽, 快讔!   
等梗...........................

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-6 21:14 發表

有故仔聽, 快讔!   
都话不知从何说起囉
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-6 21:15 發表

咁你唔打算报仇喇

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-6 21:15 發表

咁啱得咁橋, 老鼠捉貓吊o者......

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-6 21:16 發表

等梗...........................
怪唔之得文蛇大哥唔出声啦,原来等紧听咸古

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-6 21:20 發表

咁啱得咁橋, 老鼠捉貓吊o者......
乜唔係狗蚤跌落个X窿咩

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 21:19 發表

咁你唔打算报仇喇
剛同我個仔睇無線"十兄弟", 佢問我: " 咩叫做""君子報仇,十年未晚""呀??"

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 21:22 發表

乜唔係狗蚤跌落个X窿咩
賤格!
......... 快d繼續............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 21:20 發表

怪唔之得文蛇大哥唔出声啦,原来等紧听咸古
貢你仲唔快d講....
我已準備左盒紙巾.........

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-6 21:22 發表

剛同我個仔睇無線"十兄弟", 佢問我: " 咩叫做""君子報仇,十年未晚""呀??"
阿休大哥都同我讲:佢此生報仇无望,希望我能够继承佢嘅遗志,将你地剥光猪,以慰佢在天之灵

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-6 21:23 發表

賤格!
......... 快d繼續............
你唔好咁兴奋啦

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-6 21:25 發表

貢你仲唔快d講....
我已準備左盒紙巾.........
文蛇大哥你都几古怪咯喎,听咸古会流眼泪,我都係第一次见

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 21:32 發表

阿休大哥都同我讲:佢此生報仇无望,希望我能够继承佢嘅遗志,将你地剥光猪,以慰佢在天之灵
佢拜託哂你啦!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 21:35 發表

文蛇大哥你都几古怪咯喎,听咸古会流眼泪,我都係第一次见
係流口水...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 21:19 發表

咁你唔打算报仇喇
佢贏唔到我錢, 不過有人就............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 21:35 發表

文蛇大哥你都几古怪咯喎,听咸古N流眼,我都係第一次
哈哈哈!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-6 21:40 發表

哈哈哈哈..........
仲話要ban (停止我發言)我潻....

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-6 21:39 發表

係流口水...
咁激

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-6 21:40 發表

係咪高C哥呢

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-6 21:43 發表

唔好貢大聲, 就黎浦頭啦!        

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-6 21:43 發表

咁你可以做动作架,例如------------>
咁仲激死佢地呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-6 21:47 發表

唔好貢大聲, 就黎浦頭啦!        
你地教的, 係o個個人未浦頭前盡講 ma

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-6 21:51 發表

你地教的, 係o個個人未浦頭前盡講 ma
我知边个喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。