推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-11 10:46 發表

暫時未,亦都唔希望啦。
我試過...........

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-4-2007 10:54 發表

係咪即係跟花色或者跟點數...................
要跟花同跟點數,要思考下,幾好玩架。

引用:
Originally posted by 休谷客 at 4-11-2007 10:54 AM

鋤大2!  
係呀........
仲好咋.........

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-11 10:55 發表

咁樣好細姐............
黑仔时都唔係咁讲架我有个朋友係咁都试过输三百多,比我地笑到佢脸都黄埋
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 10:51 發表

都咪话细,我都经常係咁输成百蚊
咁係你渣姐!!  

引用:
原帖由 休谷客 於 11-4-2007 10:56 發表

我試過...........
你咁好牌張都試過,一定係輸單調,兼你叫十番。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-11 10:53 發表

四個人玩,一人十三隻牌,有 7 可以出先。

例如:第一個出葵線7,第二個就一係出葵線6或8,又或者另外三隻7,如果冇就到下家出牌,邊個快冇牌就嬴。
金巴大哥,呢D好似叫跟花,係咪呀

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-4-2007 10:57 發表

係呀........
仲好咋.........
咁你計數唔方叻。 

你應該仲識玩 21 點,3 公,13 張之類。

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 4-11-2007 10:57 AM

問下有無人識先......
或者我去教人............

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-11 10:58 發表

咁係你渣姐!!  
打呢D牌完全冇技术可言,全凭运气架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 11-4-2007 10:59 發表

金巴大哥,呢D好似叫跟花,係咪呀
之前講左,我同人玩時係叫排7。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 10:57 發表

黑仔时都唔係咁讲架我有个朋友係咁都试过输三百多,比我地笑到佢脸都黄埋
我地上落都幾大架, 試過有條友輸左兩千大元......

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-11 11:01 發表

之前講左,我同人玩時係叫排7。
可能叫法唔同0者

引用:
原帖由 休谷客 於 11-4-2007 11:03 發表

係咪世外桃園之友呢,我都試過輸一千大元。

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 4-11-2007 11:00 AM

咁你計數唔方叻。 

你應該仲識玩 21 點,3 公,13 張之類。
咁你計數唔方叻。 <<< 中!!!
13張係咩......

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-11 10:57 發表

我都玩過, 都幾好玩!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-11 11:03 發表

哗..两千大元对我地嚟讲成个多月工资,休大哥你地咪笑到甩牙

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-11 10:58 發表

你咁好牌張都試過,一定係輸單調,兼你叫十番。
好彩有兩家食四番, 一家食六番.....

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-11 11:06 發表

我都玩過, 都幾好玩!  
讲考心思,我话拖拉机最考人,未知列位大哥识唔识呢

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-11 11:00 發表

問下有無人識先......
或者我去教人............
好普遍姐, 我相信好多人識玩.........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 11:00 發表

打呢D牌完全冇技术可言,全凭运气架
咁有乜咁好玩????  

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-4-2007 11:06 發表

咁你計數唔方叻。 <<< 中!!!
13張係咩......
要講有排講,等你訓唔著先再話你聽。

引用:
Originally posted by 休谷客 at 4-11-2007 11:10 AM

好普遍姐, 我相信好多人識玩.........
咁點解我唔識.........

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-11 11:05 發表

係咪世外桃園之友呢,我都試過輸一千大元。
殊, 咪貢大聲呀.........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 11:07 發表

哗..两千大元对我地嚟讲成个多月工资,休大哥你地咪笑到甩牙
哈哈哈.....................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。