推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 03:06 發表

屈大哥88
吹水吹到貢夜?????  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-24 01:38 發表

大陸都返到啦!咁耐重未見人既?...
你找我有樹????  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 02:49 發表

屈大哥,人地都係心急想睇咸片0者
衰豬, 又踢爆人!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-24 08:36 發表

吹水吹到貢夜?????  
休大哥早晨
寻晚训到2点钟先起身吹水呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-24 08:39 發表

衰豬, 又踢爆人!  
我都系有果句讲果句0者

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 08:39 發表

休大哥早晨
寻晚训到2点钟先起身吹水呀
嘩, 你唔使瞓架???  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-24 08:41 發表

嘩, 你唔使瞓架???  
寻晚10点钟就训到2点几.跟住就四点训到而家囉

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 08:44 發表

寻晚10点钟就训到2点几.跟住就四点训到而家囉
分段時間瞓教????  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-24 08:46 發表

分段時間瞓教????  
心有所系,魂牵梦萦.夜不能眠嘛

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 08:48 發表

心有所系,魂牵梦萦.夜不能眠嘛
誰令你朝晚苦苦思量..........

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-24 08:52 發表

誰令你朝晚苦苦思量..........
长在我梦境永皕茷G ..............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 08:54 發表

长在我梦境永皕茷G ..............
令你萬千猜想, 分不清去向, 留下了這個深刻印象,,,,,,,

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-24 09:01 發表

令你萬千猜想, 分不清去向, 留下了這個深刻印象,,,,,,,
休大哥,点解我睇唔到你嘅签名档嘅

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-24 09:01 發表

休大哥,點解我睇到你簽名檔得四個包既

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 11:18 發表

小一金安!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-24 11:25 發表

休大哥,點解我睇到你簽名檔得四個包既
我就睇到四个红X

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-24 11:27 發表

小一金安!
屈大哥吉祥今日咁早起身嘅,掛住十姑娘

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 11:34 發表

屈大哥吉祥今日咁早起身嘅,掛住十姑娘
九點就已經上班啦!...跟住有成個星期見唔到十姑娘啦
似你一樣 "心有所系,魂牵梦萦.夜不能眠"

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-24 11:50 發表

九點就已經上班啦!...跟住有成個星期見唔到十姑娘啦
似你一樣 "心有所系,魂牵梦萦.夜不能眠"
聚聚散散人间事,清波远,今生谁无憾?拢舴艋,缆绳且将两心连,明朝别梦寒........................

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 11:18 發表

簽名檔係由四幅圖組成, 有啲人話睇到, 有啲人話睇唔到, 我都唔知!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 12:01 發表

聚聚散散人间事,清波远,今生谁无憾?拢舴艋,缆绳且将两心连,明朝别梦寒........................
我是凋零莫愁湖,串串晶珠無人拂,惹比翼人枕畔歡駐,兩去茫茫,兩地孤獨

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-24 12:19 發表

我是凋零莫愁湖,串串晶珠無人拂,惹比翼人枕畔歡駐,兩去茫茫,兩地孤獨
比翼飞燕,并蒂青莲.寄苍生,且乐怡然.应谢月老,红线得牵.促前生情,来生意,此生缘

屈大哥你又转咗签名档呀,我整咗成二个钟先得啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-24 12:13 發表

簽名檔係由四幅圖組成, 有啲人話睇到, 有啲人話睇唔到, 我都唔知!  
休大哥,你应该砸烂部电脑

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 12:39 發表

休大哥,你应该砸烂部m脑
等我做齯漈}先!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 12:38 發表

比翼鬵P,并蒂青莲.寄苍生,且乐怡然.应谢月老,红线得牵.促前生情,来生意,此生缘
再世李白????   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。