推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-10 10:37 發表

會唔會係你既網絡供應商, 將某灡外網址攔截左呀?  
但我用其它版嘅网址上到喎
比如上咗你呢度先xocat.com/f/post.php?action=reply&fid=79&tid=67&repquote=2160998&extra=page%3D1再返回首页登录
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-10 10:39 發表
休大哥,呢两位都好丑下喎

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-10 10:43 發表

休大哥,呢峖麭ㄕn丑下喎
唔係掛, 高斯同老屈都好鍾意喎!!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-10 10:44 發表

唔係掛, 高斯同老屈都好鍾意喎!!  
有得搞就钟意0都,冇得搞,靓靓都冇用啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-10 10:47 發表

有得搞就窈N0都,冇得搞,靓靓都冇用啦
欣賞下都可以既, 成日諗咸濕野!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-10 11:00 發表

欣賞下都可以既, 成日諗咸濕野!  
休大哥误会喇,我所讲嘅搞并唔係你想像中果种搞呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-10 11:22 發表

休大哥误N喇,我所讲儱d并唔係你想像中果种搞呀
咁你想攪乜呀, 衰豬???  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-10 11:27 發表

咁你想攪乜呀, 衰豬???  
搞联欢会,大家熟落咗先再作打算啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-10 11:33 發表

搞m欢N,大家熟落鬙再作打算啦
原來你係咸濕豬!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-10 11:40 發表

原來你係咸濕豬!  
唔好咁大声比人知呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-10 11:42 發表

唔好咁大\比人知呀
使乜怕醜姐, 男人有邊個唔咸喎!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-10 11:46 發表

使乜怕醜姐, 男人有邊個唔咸喎!  
咁又係,不过有啲想咸都咸唔到

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-10 11:51 發表

咁又係,不过有禶Q咸都咸唔到
無錢定無女???  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-10 12:00 發表

無錢定無女???  
我係讲紧太监呀,休大哥

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-10 12:05 發表

我係讲紧太监呀,休大哥
啊, 李蓮英..............

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-10 12:09 發表

啊, 李蓮英..............
魏忠贤

食饭囉食完饭开工,休大哥88今晚见

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-10 12:12 發表

魏忠贤
乜水黎架???  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-10 12:22 發表
食饭囉食完饭开工,休大哥88今晚
See you !!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。