推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-6-2 20:48 發表

點去relex?你地果家洇畯甯[喎!
食飯, 打牌, 飲酒得唔得??  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-6-2 21:45 發表

唔怪得休大哥身體咁好囉!
梗係啦, 我經常做運動架!  

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 10:41 PM 發表

轉工, 我都想!  
係咪個個打工都係咁架?!

定還是個個老闆都係咁架呢?!

有雞先定有蛋先架?!有女人先定有男人先架?!有山先定有水先架?!有乜先定有物先架?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-6-2 20:48 發表

想囉!

十個order六七個都係錯既!再做囉!無所謂!不過如果樣樣阿A同阿B自已傾掂數....要我呢個高路C做就好有問題喇!

我都有圍過人串過人........真係無乜資格話人!

家陣時 ...
嘩!乜原來你要對住班咁既人架.....咁即係玩晒啦?
咁既環境唔健康架.....總有一日會意興闌珊
都係時候搵個好既公司啦......我唔想去青山探你呀
圍唔圍人......都要睇係咪圍得有道理
或者,我唔識人地既道理囉
邊家洇r?以前個味我戎彏{.....無話過你知咩?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 10:43 PM 發表

食飯, 打牌, 飲酒得唔得??  
我灠s量 ......係......比較......um......ar......

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-6-2 23:02 發表

係咪個個打工都係咁架?!

定還是個個老闆都係咁架呢?!

有雞先定有蛋先架?!有女人先定有男人先架?!有山先定有水先架?!有乜先定有物先架?!
我想攪生意!  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-6-2 21:42 發表

冇計啦, 屈大哥!
如果有其他大哥大姐未走, 通常都會交畀佢]關閘...........
早睡早起咪好啦......到時整多幾隻國寶起度......咪盞攪笑

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-6-2 23:05 發表

我灠s量 ......係......比較......um......ar......
飲少啲囉, 不過, 都要飲喎!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 11:05 PM 發表

我想攪生意!  
我乜都唔想做!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-2 23:03 發表

邊家洇r?以前個味我戎彏{.....無話過你知咩?
咪就係, 我做證, 老屈已經同我一齊從良啦!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-6-2 23:07 發表

我乜都唔想做!
做大食懶??  你已經幾肥下喎!  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-2 11:03 PM 發表

嘩!乜原來你要對住班咁既人架.....咁即係玩晒啦?
咁既環境唔健康架.....總有一日會意興闌珊
都係時候搵個好既公司啦......我唔想去青山探你呀
圍唔圍人......都要睇係咪圍得有道理
或者,我唔識人地既 ...
好辛苦!

「咦?!你唔問我!」......阿大哥!咁你唔講!

「我咪同"你地"講鷕o!」......阿大小姐!你好似濫用鱄"地"字喎?!

咁你叫我點做落去?!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 11:09 PM 發表

阿屈就信!

你就.......

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 11:06 PM 發表

飲少躠o, 不過, 都要飲喎!  
好!

就憑你呢句說話!「伙計!一支啤酒.............................加一支可樂!」

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 11:10 PM 發表

做大食懶??  你已經幾肥下喎!  
估唔到你個人鐘意講大話既!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 23:09 發表

做鷘N和尚........齋吹想當年

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 23:05 發表

我想攪生意!  
攪邊行先?睇鴾S無我份?

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-6-2 23:12 發表

阿屈就信!

你就.......
從來都無壞過, 何來從良呢?  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-6-2 23:14 發表

好!

就憑你呢句說話!「伙計!一支啤酒.............................加一支可樂!」
又飲可樂, 肥死你呀!  

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-6-2 23:11 發表

好辛苦!

「咦?!你唔問我!」......阿大哥!咁你唔講!

「我咪同"你地"講鷕o!」......阿大小姐!你好似濫用鱄"地"字喎?!

咁你叫我點做落去?!
你補返兩句嘛:

「咦?!你唔問我!」→「咦?!係喎....唔問你都唔知你用個肺講洉[!」

「我咪同"你地"講鷕o!」→ 「嗯!係咪會補錢比我醫隻耳仔?我因工受傷聽唔到刺耳既指示喎!」

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-2 11:16 PM 發表

好風雅喎!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-2 23:16 發表

維園阿伯!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 11:21 PM 發表

你連自已都呃埋呀?!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 23:21 發表

.........

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 11:22 PM 發表

又飲可樂, 肥死你呀!  
咁同我換支fanda魽I唔該!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。