推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-2 00:34 發表

早抖, 天日見!  
我来啦休大哥早晨已经天日囉,仲未见你嘅,又话天日见
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-2 09:22 發表

我来啦休大哥早晨已经天日囉,仲未见你嘅,又话天日见
朝早去左打網球麻, 咁惡做乜鬼姐!!!  

引用:
原帖由 forever more 於 2007-7-1 00:39 發表

P A R A D I S E  ma,  english version "世外桃源"...
耶絲 .....等ing 你新舖開張

引用:
原帖由 forever more 於 2007-7-1 00:43 發表

我驚俾人(電視牌子) (BenQ) 左喎...
你十年都唔上一次, 可能真係發生你都唔知喎

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 21:05 發表

屈大哥正春秋顶盛之年,何以出这不祥之语
有個前輩點鰼籪穭韺, 如果我重依然故我, 就真係死得

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-7-1 21:06 發表

!?
咁你返薑妨e, 記得通知小弟先呀!!!!
小捕快係想迴避定係歡迎架??

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-7-1 22:23 發表
送畀 休大哥, 屈大哥, KLOSE大哥, AY大哥, 文蛇大哥!!
我要學習對靚女無反應, 不過多謝你呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-2 00:29 發表
玩得好開心, 仲睇埋煙花天!  
在海中看煙花!!
小弟未試過.........係咪有得租船出去睇??

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-2 00:31 發表
呢件麻麻地姐!  
搵到孎韟n再貼過!!!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-2 00:33 發表
去遊船河, 西貢南風灣, 游水, 跳水, 香蕉船, 睇煙花.....  
消費貴唔貴呀??

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-2 15:43 發表
屈大哥悟道重生!!!
本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +50 我很贊同 2007-7-3 13:23
  • 屈臣氏 威望 +50 我很贊同 2007-7-3 13:23

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-2 15:45 發表
小捕快係想迴避定係歡迎架??
到時你就會知豲!!!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-2 15:47 發表
我要學習對靚女無反應, 不過多謝你呀
噢~~~~咁...............小弟唔貼住囉............

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-2 14:25 發表

朝早去左打網球麻, 咁惡做乜鬼姐!!!  
想你对我印像深刻啲嘛

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-2 15:43 發表

等我这个后辈也指点指点一下你吧,万言万当,不如一缄,想来屈大哥会明白的
本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +50 我很贊同 2007-7-3 13:23
  • 屈臣氏 威望 +50 我很贊同 2007-7-3 13:23

今晚又未冇人..............

休大哥起身返工喇

各位早晨!!

小弟今個星期放大假呀!! 哈哈..............
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-7-2 19:47 發表

在海中看煙花!!
小弟未試過.........係咪有得租船出去睇??
當然可以, 不過價錢會比平日高些少........

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-7-2 19:49 發表

消費貴唔貴呀??
我地成一百人, 租左隻中式遊艇, 包自助午餐, 玩足8粒鐘, 加埋抽獎, 每人$250 !  

相關搜索目錄: 遊艇

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-3 10:30 發表
各位早晨!!

AkiraYuki大哥早晨
哈哈......有大假放等于有得去............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-2 20:56 發表

想你对我印像深刻啲嘛
你隻衰豬, 就算變左燒乳豬都認得你啦!  

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-3 10:30 發表
各位早晨!!

有乜野攪呀??  

回復 #7923 一塌糊涂 的帖子

去邊度呀??  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-3 10:39 發表

有乜野攪呀??  
今日要陪外母覆診!!
聽日要去攪埋新車既手續,
之後又要溫書...................

真係好鬼忙!!

你有冇好野介紹呀??
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。