推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-9 16:38 發表

唔使貢京喎, 十姑娘又胡係樹!   
威力絕對係八號風球以上.....

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-9 00:45 發表
read..........
bye..........
sleep..........
KLOSE大哥, 等一等, 有人想圍!

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-9 09:31 發表
good morning everybody!!!
文蛇大哥早! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-9 09:45 發表
早晨! 呢度豪情四俠暫時得你係到。
金巴大哥早! 

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-8-9 09:57 發表
邊個話架 ?? 豪情 4 合成員之一到
Good Good Good Good Good Good Morning
屈大哥早! 

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-8-9 09:59 發表
只玩一樣.............圍住佢黎
咁高興!? 咁要睇睇咯!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-8-9 10:30 發表
你咪就係新入會會員囉 ..........高C 不嬲都唔係.........佢已經將靈魂出賣髐鯃]鬼啦
KLose大哥, 回頭是岸! 阿們!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-9 10:38 發表
讀書梗係好啦, 比心機!  
多謝休大哥!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-9 10:52 發表
自從老屈被私有化後, 豪情四俠已經............
[fly]~~~~睇唔到~~~[/fly]

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-9 12:08 發表
午安呀!!
又整張正野俾大家睇睇!!  
多謝 AY 大哥!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-9 10:45 AM 發表

成日唔浦頭!  
有呀!我上薛A地閃晒之嘛!

各位好, 報個到先!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-9 23:33 發表

我係度呀!   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-9 23:27 發表

~~~~睇唔到~~~
Sorry, 寫錯左添, 應該係表面被"私有化"至啱!   

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-9 23:33 發表

又唔出黎同兄弟劈酒!  

個颱風竟然番轉頭喎????  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-10 09:31 發表
咁都好呀,搏佢打8号台风,跟住就唔使返工
休大哥早晨
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-10 10:06 發表

咁都好呀,搏佢打8号台风,跟住就唔使返工
休大哥早晨
個風咁弱, 都唔慌會8號囉!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-10 11:45 發表

個風咁弱, 都唔慌會8號囉!  
咁等我打电话比管风雨雷电嘅.........啊边个先,叫佢打8号风球,实得嘅喎,我同玉皇大帝佢地几个都好老友下架
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-10 09:31 發表
你係咪讀文科地理架 ?? 可唔可以幫我解釋吓
點解兩個熱帶風暴.....隔到無雷公咁遠都會影響到既 ??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-10 11:56 發表

咁等我打电话比管风雨雷电嘅.........啊边个先,叫佢打8号风球,实得嘅喎,我同玉皇大帝佢地几个都好老友下架
你要快 D 去睇睇醫生啦!.....打風發燒燒壞你個腦啦

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-10 09:28 發表

Sorry, 寫錯左添, 應該係表面被"私有化"至啱!   
我很讚同 ~

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-8-10 11:58 發表

你係咪讀文科地理架 ?? 可唔可以幫我解釋
點解兩個熱帶風暴.....隔到無雷公咁遠都會影響到既 ??
Sorry, 我係讀"人體研究"既, 所以唔識!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-10 11:56 發表

咁等我打m话比管薽B雷m.........啊艦,叫佢打8藅y,b得斔{,我同玉皇大帝佢地几議ㄕn老友下架
咁就快啦, 聲去, 等我放下假都好!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-10 13:34 發表

Sorry, 我係讀"人體研究"既, 所以唔識!  
妖 ~~ 我以為你讀 "調理農務系" 有修地理添

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。