推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-26 11:18 AM 發表

這人德高望重.....
莫非係休帅哥你自己
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-26 11:22 AM 發表

莫非係休帅哥你自己
見笑,見笑,此人不是在下!    

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-26 11:25 AM 發表

見笑,見笑,此人不是在下!    
咁边个比钱啊,出去玩始终要钱架。

休帅哥觉得首歌好听吗

http://www.59tb.com/play_ok/b1fd4774f6039d63.htm?蔡国权的歌曲天地情,听听吧

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-26 11:29 AM 發表

咁边个比钱啊,出去玩始终要钱架。
AA制囉!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-26 11:39 AM 發表

AA制囉!  
原来係咁

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-26 11:40 AM 發表

原来係咁
大約三四星期網聚一次,都幾開心架!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-26 11:49 AM 發表

係咪好多人去架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-26 11:51 AM 發表

係咪好多人去架
十幾二十人啦! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-26 12:13 PM 發表

十幾二十人啦! 
休帅哥你第一次去怕唔怕啊,

休帅哥,小弟又够钟开工啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-26 12:15 PM 發表

休帅哥你第一次去怕唔怕啊,
都有少少驚架!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-26 14:13 發表

都有少少驚架!  
我驚到唔敢去呀......

......刀山去地獄去也無憾..................
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-26 11:49 AM 發表

呢一個timing真係幾好!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 Free2Go 於 2006-10-26 11:10 PM 發表

你驚乜?
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

秋风乍凉,秋思绵长,轻语问聲,身否安详,换季之时,注意健康,

多喝开水,及時更装,早晚温差,小心着凉。

引用:
原帖由 Free2Go 於 2006-10-26 11:10 PM 發表

哈.....哈....原以为天下间只有小弟一人怕羞,
估唔到响天涯的另一边亦有一位仁兄也是如此,哈.....哈

看来小弟也不是寂寞人........

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-10-26 11:33 PM 發表
......刀山去地獄去也無憾..................
happycame哥真是箫洒可惜唔知几时先有机会拜访

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-10-26 11:55 PM 發表

你驚乜?
并不是人人都好似AkiraYuki哥如此豪情万丈

小弟就是一个缅甸之人

引用:

無膽鬼!   

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-10-26 11:54 PM 發表

呢一個timing真係幾好!!  
因為大家都忙,三四個星期真係唔錯....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-27 01:18 AM 發表
秋风乍凉,秋思绵长,轻语问聲,身否安详,换季之时,注意健康,

多喝开水,及時更装,早晚温差,小心着凉。

...
多謝糊涂小弟關心!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-27 01:29 AM 發表

哈.....哈....原以为天下间只有小弟一人怕羞,
估唔到响天涯的另一边亦有一位仁兄也是如此,哈.....哈

看来小弟也不是寂寞人........
條友仔扮野咋,你咪信佢呀!  

貼下圖先!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。