推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2008-4-1 14:34 發表

谁给你踩背了,我怎么不知道呢?竟然爱上

踩我的人就是你啊!你貴人善忘嘛!

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2008-4-1 14:55 發表

我很好啊!不过很久都没打过牌了
沒打牌?.........有人轉了打紙牌呢

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-4-1 17:40 發表

似乎天氣乾燥,有人怒火中燒喎
是啊天气干燥,皮肤也乾燥,所以身N痒嘛afraid:
记得买多譓0蠾P润肤膏知道吗?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-4-1 17:42 發表

踩我的人就是你啊!你貴人善忘嘛!
啊!那一次也算呀,好象不是踩背哦,是在折磨一臚H呢

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-4-1 17:44 發表

沒打牌?.........有人轉了打紙牌呢
这只是游戏而已,不用钱的,又可以玩,打Y的时V,不然就这弦抾怐熊尼A回来,几更难顶

世外桃源左谈情圣地囖
响我呢幾十年架冒險生涯, 我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2008-4-1 14:28 發表

我同意你的讲法,有人身痒很久了
有人身痕,想比人打添! 

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2008-4-1 19:46 發表
世外桃源左谈情圣地
突然間,呢度變左雪房添! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-4-1 20:25 發表

突然間,呢度變左雪房添! 
现在天气热了,有議楨衎雂错啊,记得有时V就来═U

我個女人有時係幾鐘意講笑架,不過.......大家 "就" 下佢,無咩所謂咯

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-4-2 08:31 發表
我個女人有時係幾鐘意講笑架,不過.......大家 "就" 下佢,無咩所謂咯
你襤Iu!今天忙吗?
要讲多繶滿A人才N开心罋
各位不好意思哦,差穨悀F这是你们的地方添

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2008-4-2 10:42 發表

你個衰豬!今天忙吗?
要讲多些笑,人才會开心些嘛
各位不好意思哦,差些忘了这是你们的地方添
咁我地齊齊返去自己個秘密基地咯

changewife changewife

引用:
原帖由 lssss88200058 於 2008-4-8 10:02 PM 發表
changewife changewife
呢個科林咁多傻佬既?!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-4-8 05:38 PM 發表

咁我地齊齊返去自己個秘密基地咯
帶唔帶埋我去呀?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-4-19 17:11 發表

呢個科林咁多傻佬既?!
尼度變左「青山桃源」嘛

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-4-19 17:17 發表

帶唔帶埋我去呀?!
你唔做電燈胆, 實一定預你一份架

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-4-19 17:11 發表

呢個科林咁多傻佬既?!
打橫行鴾蚨吤穧h....

可能奄左,所以行路"雅"下"雅"下

你個friend..

引用:
原帖由 慘龜 於 2008-4-20 10:07 發表

你個friend..
HELLO

我同自己打招呼

Good morning

休大哥多咗咁多新客仔都唔返嚟欢迎人地嘅
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 慘龜 於 2008-4-20 10:07 發表
你個friend..
哥哥仔,你講邊位呀??

引用:
原帖由 雲佬辛頓郭政鴻 於 2008-4-20 23:18 發表
HELLO
我同自己打招呼
歡迎你呀,雲兄! 

引用:
原帖由 tattat77 於 2008-4-21 02:31 發表
Good morning
Welcome !!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。