推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2009-4-25 03:26 AM 發表
冇機會lu.....
下次囉~ 實有機會既!

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-4-26 05:47 PM 發表

但係好快又閃左出去,好似好驚咁樣! 
係囉~ 究竟驚你定驚我呢?

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-4-27 21:45 發表
係囉~ 究竟驚你定驚我呢?
你個樣咁惡,係人都驚你啦!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-4-28 04:07 PM 發表

你個樣咁惡,係人都驚你啦!  
我下次同佢講歡迎光臨!你千祈唔好走埋黎呀!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-4-28 19:31 發表
我下次同佢講歡迎光臨!你千祈唔好走埋黎呀!
咁下次如果有人撞入黎, 你就要留住佢啦!

你隊不來梅真係唔掂, 主場都輸比漢堡,

睇黎今屆真係乜都無囉!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-5-2 08:18 AM 發表

咁下次如果有人撞入黎, 你就要留住佢啦!
送叉燒飯....仲有幸運大抽獎....

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-5-2 08:19 AM 發表
你隊不來梅真係唔掂, 主場都輸比漢堡,

睇黎今屆真係乜都無囉!  
德國盃入魖M賽啦!

足協盃有次回合,有得追既!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-5-3 00:34 發表
德國盃入魖M賽啦!
足協盃有次回合,有得追既!
如果連呢兩個盃都輸埋, 就真係乜都無囉, 下屆又無足協, 慘!   

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-5-3 00:32 發表

送叉燒飯....仲有幸運大抽獎....
作到咁大, 你講都無人信啦!

very nice thanks

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-5-5 04:57 PM 發表

如果連呢兩個盃都輸埋, 就真係乜都無囉, 下屆又無足協, 慘!   
你同我定!有信心雲達可以贏漢堡!

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-5-5 04:58 PM 發表

作到咁大, 你講都無人信啦!
話口唔埋就有人入鷑什捸I

引用:
原帖由 jacquesdubois60 於 2009-5-5 06:15 PM 發表
very nice thanks
welcome!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

thanks for sharing~

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-5-6 20:05 發表

你同我定!有信心雲達可以贏漢堡!
真係比你估中, 雲達竟然可以反先!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-5-6 20:06 發表
話口唔埋就有人入鷑什捸I
真係灌水灌到暈陀陀!   

引用:
原帖由 botbotu 於 2009-5-7 14:54 發表
thanks for sharing~
客氣,客氣!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-5-9 10:24 AM 發表

真係比你估中, 雲達竟然可以反先!  
決賽就難估d,薩克達幾難搞架!希望到時氣搭夠啦!

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-5-9 10:25 AM 發表

真係灌水灌到暈陀陀!   
管理差就真既!

休大哥
皇馬呢期冇望喇

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-5-9 20:10 發表
決賽就難估d,薩克達幾難搞架!希望到時氣搭夠啦!
論經驗與實力, 不來梅始終勝一籌!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-5-9 20:11 發表
管理差就真既!
No comment !!  

引用:
原帖由 8366 於 2009-5-10 08:20 發表
休大哥
皇馬呢期冇望喇
8爺,好耐無見, 幾時有機會食飯呀?  

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-5-12 02:11 PM 發表

論經驗與實力, 不來梅始終勝一籌!  
無迪亞高、梅迪薩卡....讓車馬...薩克達係歐聯常客黎架!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。