推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-20 03:22 PM 發表

咁正!去 xocat 申請個點歌轉播分版嗎......
屈大哥我都唔中意呢D野,同几个朋友分享就够啰

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-20 03:15 PM 發表

好耐都未同你吹過囉.......
我又吹!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-20 03:25 PM 發表

彿山有乜野好玩呀???   
休大哥问市区定我地度先,我度离佛山市区禅城有110公里远架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-20 03:27 PM 發表

屈大哥我都唔中意呢D野,同几蘆B友分享就{啰
無錯!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-20 03:27 PM 發表

屈大哥我都唔中意呢D野,同几个朋友分享就够啰
最近都唔知咩原因,非常鐘意國語曲...
有分享,我第一個捧場呀...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-20 03:30 PM 發表

休大哥问市区定我地度先,我度离佛山市区禅城有110公里远架
嘩, 咁鬼遠, 你住係深山架???   

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-20 03:29 PM 發表

我又吹!   
好!就比你吹啦叭........

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-20 03:31 PM 發表

無錯!   
整多首比你地听

http://www.ting530.com/player.asp?id=JQKOCPNRJ0

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-20 03:32 PM 發表

嘩, 咁鬼遠, 你住係深山架???   
差唔多算係,我响小镇住

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-20 03:33 PM 發表

好!就比你吹啦叭........
吹咪吹, 驚你呀!   

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-20 03:32 PM 發表

最近都唔知咩原因,非常鐘意國語曲...
有分享,我第一個捧場呀...
可能而家香港D歌手唔得啊,随随便便唔知佢唱乜

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-20 03:37 PM 發表

吹咪吹, 驚你呀!   
使你動口?...梗係搵旁邊個位頂呀嗎.......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-20 03:43 PM 發表

可能而家香港D歌手唔得啊,随随便便唔知佢唱乜
唱到感情又無、內容又無......搵鬼聽囉...

又要忙過,行開一陣先.....

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-20 03:48 PM 發表

唱到感情又無、內容又無......搵鬼聽囉...
好似果个台湾周杰伦咁,真係唔知佢唱乜,但就鬼咁红

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-20 03:37 PM 發表

差唔多算係,我鄐pt住
有無高樓大廈架???

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-20 03:45 PM 發表

使你動口?...梗係搵旁邊個位頂呀嗎.......
衰鬼, 真了解我!   

电话响一响,黄金千万两,原来要开工,今晚见休大哥,屈大哥886

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-20 03:35 PM 發表

整多首比你地听

http://www.ting530.com/player.asp?id=JQKOCPNRJ0
多謝小一!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-20 03:58 PM 發表
m话鄐@,鰝髐d万,原来要开工,今晚憟薴j哥,屈大哥886
搵多, 886!   

放工了!!
好支力!!

好想上湖!!   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-20 04:27 PM 發表
放工了!!
好支力!!

好想上湖!!   
去啦去啦!!!

[size=30各位準備收工未)))))))))))聲大夾有準

再黎多次........

午安)))))))))))

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-11-20 05:02 PM 發表
各位準備收工未)))))))))))聲大夾有準
未, 重唔知幾時...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。