推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[深圳] 麗C瘦底大燈pinklin3號仔

麗C瘦底大燈pinklin3號仔

3號仔又真系dup得下,part2主動解甲波推,好明顯好大個肉球系我身上游來遊去,轉過身都要兩隻手捉住先食到,而且pink lin好少見,食食下個lin又長佐少少,過程唔講啦瘦底大燈至啱我feel,至緊要水源充足,埋單188

引用:
原帖由 wugantao 於 2014-3-31 20:23 發表
3號仔又真系dup得下,part2主動解甲波推,好明顯好大個肉球系我身上游來遊去,轉過身都要兩隻手捉住先食到,而且pink lin好少見,食食下個lin又長佐少少,過程唔講啦瘦底大燈至啱我feel,至緊要水源充足,埋單1 ...

呢個報告一睇就知係正一流.......

呢個時候出 d 咁野會害死果 d 血氣方剛 on 直青年 (或者處男阿伯),佢地一見到張相之後 d 血就流哂落下面,腦部缺氧就唔識得分辨咩叫真假好壞。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 billypoon 於 2014-3-31 21:30 發表
夾定假偷拍
假的真不了
師兄,我覺得對波應該係真的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-3-31 22:06 發表

佢應該係指個報告,唔係個波

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-3-31 22:05 發表

呢個報告一睇就知係正一流野.......

呢個時候出 d 咁野會害死果 d 血氣方剛 on 直青年 (或者處男阿伯),佢地一見到張相之後 d 血就流哂落下面,腦部缺氧就唔識得分辨咩叫真假好壞。h ...

咁蠢既人唔死也只是浪費食物

那对波真大,真是极品,看到真想捏一把!

呢个时期仲有呢D稿既。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-4-1 16:45 發表
呢个时期仲有呢D稿既。。
DG 一片死寂,SZ 雖然也是草木皆兵,但仲可以打游擊戰,趁這個機會出下 adv 做下 promotion,搵得一呅就一呅。

就係因為冇乜生意,先至會出呢 d 稿催谷下,假如生意好到要輪街症,都費 Q 事 side 稿費。

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-3-31 22:05 發表

呢個報告一睇就知係正一流野.......

呢個時候出 d 咁野會害死果 d 血氣方剛 on 直青年 (或者處男阿伯),佢地一見到張相之後 d 血就流哂落下面,腦部缺氧就唔識得分辨咩叫真假好壞。h ...
報告只不過copy過來,真又好假又好,主要條女對炾穘N好

版主按:請勿張貼任何個人聯絡資料

佢個包包真係好勁呀喎~~

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-31 22:32 發表

[url=][隱藏廣告][/url]

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-3-31 22:06 發表

佢應該係指個報告,唔係個波

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 wugantao 於 2014-4-1 21:16 發表

點解唔寫明"轉貼"?!

明顯地呢篇係鱔稿, 請問收左幾錢?! 有機會都想搵下外快.....

引用:
原帖由 wugantao 於 2014-4-1 21:16 發表

本來諗住比面對波,唔想踢爆,而家忍唔住 up多兩嘴。

你睇下呢個大 6 拼音專用鱔犒雪藏號,註冊年半用過 2 次,一蒲頭就 promote 勵屍紅牌衫號技 C ,同埋憂發發既出火價,仲有就係一張二貨大波扮偷拍肉相, 希望可以引新手落搭。

在其他討論區出完呢篇鱔犒可能冇乜收效,於是就 activate 呢度既雪藏號黎old point人。

話時話,張相係唔錯,話之你係未 adv,下次不妨 post 多幾張有埋個頭既相上來,文字求其得啦,冇人會信的,呢度個個都係高手。

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-4-1 23:57 發表

話時話,張相係唔錯,話之你係未 adv,下次不妨 post 多幾張有埋個頭既相上來,文字求其得啦,冇人會信的,呢度個個都係高手。 ...
我細佬可能會信, 如果有誠意POST多幾張大波激突相的話

大陸打風, 參考下先

身才真係唔錯!價錢又抵!

;P 玩咗啦
邪童回來了

ccccccccccccccccccccccc

女女又幾好波路喎!

多謝您無私的分享~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。